Fredag

Nej, jag är inte död. Jag är helt och fullt levande. har bara aldrig tid att uppdatera denna skit. Har allt för mycket läxor och träningar.

Fredagkväll hemma i Piteå, Böle och jag gör ingenting. Dock finns det inte så mycket att göra i Böle, men ändå. Det finns ju liksom kompisar att åka till. Men inte denna kväll, alla kompisar är borta och så får jag sitta här hemma ensam och se Idol för mig själv. Underbart liv - eller så inte.
Okej, mitt liv är bra. Men inte ikväll, eller aah. Inte roligt att sitta hemma ensam på en fredag. Men jag får se till att överleva helt enkelt. För imorron blire bio med två helt underbara människor - Sandra och Linnéa. Puss på dom.

Nu så äre bänk framför tv:n med två mandariner.

Lev och Må

Uppdatering
Musik kan verkligen få mig att gå i bitar. Småsmå bitar som kan vara svåra att få ihop. Ååh, vad jag kan gråta när jag lyssnar på en riktigt bra låt eller artist och jag älskar det.
Markus Fagervall är en sån människa som får mig att gå i bitar. Riktigt små bitar. Fredag efter fredag förra året fick han mig att gråta floder och jag verkade aldrig sluta. Åh, vad jag älskade(ar) markus fagervall.
Såg honom nyss på youtube likaså denna gången grät jag floder. Hans scenspråk får mig att bli sådär extra svag. Han har ett sätt som liksom får en att bli alldeles svag och bara vilja ligga där och lyssna, tänka och gråta. Bara för att han är så otroligt underbar.  Livet är så bra när man får lyssna på musik <3

SNÖ

Jäääjjj, årets första snö är här och jag är glad^^