Snart Tystnar Musiken

Just nu känner jag för att skriva av mig lite, kom precis från Linnéa och där slog det mig sjukt mkt att det inte kommer vara som det alltid varit längre. Så om det är nån som inte har lust att läsa, sluta läs nu är mitt tips.

Till hösten kommer alla kära vänner splitras. Mitt misslyckade jag kommer bo kvar i Piteå, enbart för att jag provade mina vingar och tappade dem igen. Det suger sjukt mkt. Skulle jag ha gått ut, så skulle jag också börjat leva mitt liv. Men nu går det inte. Frågan är bara om jag nånsin kommer börja leva livet, eller om jag förevigt kommer stå och stampa och försöka komma iväg. Jag tvivlar, i alla fall ikväll. Ibland skulle det enklaste vara att ge upp. Jag är rädd att jag är på väg tillbaka och det skulle nog vara kört då.
Ingenting hjälper. Vänner säger att jag kan hälsa på och det låter så himla enkelt för dem, visst det kanske det är. men inte för mig, för här är jag fast ett år till och det gör mig så ledsen. Det gör så ont. Nu ångrar jag mig sjukt mkt att jag flyttade hem, plågas hade lugnt vara värt det för detta är värre. Jag orkar inte vara glad. Jag är så sjukt rädd att jag inte kommer ha någon kvar sen, för det är enbart för mina vänner jag lever. Åh, allt suger.

Spelat volleyboll ikväll, jag känner inte att jag passar in någonstans längre. Jag får inte vara mig själv. Känns som att jag tappar allt snart.
Det är som med Tomas Ledins låt, snart tystnar musiken.

Dags att sova känner jag. Hoppas på en bättre dag imorron.


Visa Vid Vindens Ängar

I helgen har jag fått dansa till Håkan Hellström i solnedgången, varit vaken så länge tills solen gått upp, gått och lagt mig alldeles lycklig och badat sena bad.
Det har varit underbart!

Det är precis som det ska vara på sommaren just nu. Massa underbara kompisar, sol, musik, bad, sena kvällar och båt. Jag tror faktiskt inte att det kan bli mycket bättre än vad det är nu. Fast skulle det bli det, skulle det bara vara en bonus som jag tackar ja till. Varje gång jag har lagt mig i sängen dessa två dagar har jag somnat med ett leende på läpparna, fast nästan lite ledsen över att dagen är över. Snart är det dags för denna dagen att gå mot sitt slut och det är första gången på riktigt länge som jag gå mot sängen vid klockan tolv, faktiskt ska det bli riktigt skönt.
Snart kommer min kusin på besök och jag längtar, vi ska se så mycket gamla saker. Så många minnen ska upplevas och vi ska även hinna med ett besök i Gråträsk.
På onsdag åker jag och Josse till skellefteå, vi ska leva, träffa vänner och skratta!

En liten uppdat om vad som har hänt i helgen kanske skulle vara roligt.
Fredag var det dans på logen, väldigt mysigt.
Lördag var det fest hos cilla, och sen åkte vi till havs och roade oss.

Nä, nu känner jag för att vara lite poetisk. ska skriva lite och sen göra ett besök hos John Blund ;)

God natt

Nu kan du få mig så lätt

JAG VILL SKRIKA MIG HES AV LYCKA OCH DANSA TILL HÅKAN HELLSTRÖM. VARA VAKEN HELA NATTEN OCH SKRATTA TILLS MAGEN SPRICKER.  HÄNGA MED DE BÄSTA VÄNNERNA SOM FINNS OCH TITTA PÅ SOLNEDGÅNGEN. TITTA PÅ SOLUPPGÅNGEN OCH SPELA VOLLEYBOLL TILLS FINGRARNA BLÖDER. ÅKA BÅT PÅ SPEGELBLANKT VATTEN OCH BADA. GÅ PÅ ROLIGA FESTIVALER OCH DANSA. JAG VILL, SKRATTA, SJUNGA, NJUTA OCH LEVA.


Det är sommaren när den är som bäst!

Denna tid kommer aldrig tillbaka, men tror man att det kommer bli bra, så blir det bra

Sitter här, efter en mycket hård handbollsträning på PCM. Åh, vad jag kommer älska dessa träningar och intervaller till hösten, men inte idag. Eller just nu känner jag mig ganska duktig, ska snart ta och äta mig en välförtjänt filtallrik och se lite fotboll. Känns bra att vara igång igen efter allt studentfika och midsommar-äckel man ätit. Nu är det dags att ta tag i mig själv och gå ner åtta kilo till. Sen kan det kanske räcka, det får vi se då.

sitter även här och tänker tillbaka på förra årets sommar, hur mycket jag jobbade men hur mycket jag även uppskattade det underbara som hände. Inser även att det som gjorde sommaren så underbar hände i slutet av den. Det hände i juli och augusti och snart är vi där. jag har höga förväntningar på vad som komma skall denna sommar. Samtidigt får jag ångest på mina förväntningar. Jag tänker att tänk om det inte blir så bra som jag hoppas och förväntar mig att det ska bli. I helgen kommer det hända så mycket bra, nästa vecka, nästa helg och flera veckor framåt. Någonstans känns det som att det kommer bli bra. Men jag känner mig stressad över allt som jag så mycket vill göra, men inte kommer hinna eller kommer kunna göra. På fredag ville jag och sandra åka och se älsklings-lasse på peace & love, men biljetterna fanns inte kvar. Det ångrar jag. Jag älskar Lasse.
Fast från och med nu har jag tänkt köra på ett motto, ett bra motto. "Tror man att det kommer bli bra, så blir det bra".
Det får vara mitt motto denna sommar och då kommer allt lösa sig, hur det än blir. För till hösten flyttar nästan alla av mina vänner och då kommer jag ångra mig att jag gick omkring och hade ångest och kände mig stressad över allt, istället för att njuta av den tiden jag har kvar med dem hemma i Piteå...

...för denna tiden kommer aldrig tillbaka. Och mina vänner är bättre än bäst <3

Midsommar

Min midsommarhelg i Gråträsk har varit extremt lugn. Så lugn att man bara blir trött och vill sova hela tiden. Och det var precis vad jag gjorde igår. Fick inte ens panik över att jag sov så mycket, väldigt ovanligt. Vaknade klockan tolv!! Var varken i några timmar och sen sov jag igen.
Men helgen har i alla fall varit sjukt skön och bra :)

Idag har jag spenderat hela dagen på en båt på Gråträsket. Solat och njutit. Ibland är livet för bra för att vara sant.
Nu ska jag sova.

God natt

Your Winter

Jag har umgåtts med sandra idag, det blev ganska mycket youtube, men också väldigt mycket minnen. Därav min vackra rubrik idag. Det var faktiskt denna låt som jag lyssnade massa på när vi gick nian på sjulnäs, jag saknar den klassen. jag och sandra hade även tänkt åka till borlänge nästa fredag, öven en dag för att se vår älskade Lasse. Dock fanns det inga biljetter kvar, så vår plan sket sig.

Nåja, har sett änglar och demoner idag. Riktigt bra film faktiskt.
Imorron blir det sjukhusbesök klockan nio, får väl se när jag är tillbaka igen. Dessa besök brukar ju ta halva dagen, enbart för att få besked om att man är frisk som en nötkärna. Nåja, bäst att åka dit. Jag spelade ju match igår, det hände något med mitt finger så att det blev stor och blått och gör ont. Så imorron får vi se vad som hände, tror dock bara att det är en stukning.

Kan inte skriva mer, tar lång dit med bara nio fingrar. Åker till gråträsk för att fira midsommar senare imorron.

Ha en bra helg

Det blev en bra start på sommaren

Det blev en galen kväll igår, efter att alla vänner tagit den berömda studenten var det egentligen meningen att jag, emelie och cilla skulle ta det lugnt och grilla och se en film. Planerna blev ganska extremt ändrade och jag och cilla bestämde oss för att göra ett besök på valdino. Cykelturen från Cilla var en av de roligaste turerna i mitt liv, det var absolut värt det. Eftersom att jag och cilla länge pratat om att göra om vår berömda vår förra året, så gjorde vi en Elina och Cilla kväll igår. Den blev sjukligt rolig.
Vi  träffade massa studenter inne på valdino, det blev massa dans, skrik, skratt och andra trevligheter. Efter ett besök på Big Boy, efter att väckt en full kille som somnat i maten och efter en otroligt rolig kväll bestämde vi oss för att dra hemåt någon gång kring halv fem på morronen. Då skulle vi cykla till pitsund, fem i fem cyklade vi in på Cillas gård, lagomt trötta och redo för att sova. Sömn blev det dock inte, törstiga som vi var drack vi flera liter vatten, innan vi kvart i sex gick till sängen.

   

Vi vaknade klockan ett, vilket var en tid som vi ansåg som morron. Jag var dock pigg redan klockan tio, men somnade om och det tror jag var ett smart val. Kalas klockan två hos Emelie och då kom allt över mig.
Men jag antar att jag mådde som jag förtjänade efter en sådan parykväll. Men det var det värt. För jag åkte sen hem och fortsatte sova i några timmar. Men efter lite mer sömn och en springrunda har jag nu kommit tillbaka på banan, omän lite trött och otroligt seg.
En 50-års fest nu ikväll förvandlades helt plötsligt till bröllop och det gjorde mig riktigt förvånad. Jag antar att man såg ut som en fågelholk. Men roligt var det allt.
Efter det roliga chokbeskedet sågs det film och gissa om jag somnade, japp det gjorde jag.

Mina föräldrar är fortfarande kvar, jag sitter här och fryser och ska sova nu typ. Imorron är det träning klockan tio, sen ska jag hjälpa farmor att laga palt och sen ska den ätas. Dagen är med andra ord fullspäckad. Och jag fick sjukt stor lust att åka tillbaka till Rhodos just nu...

Sängen väntar runt hörnet, efter en otroligt bra start på sommaren. Det är väl upplagt för en underbar sommar!?

I'm Walking On Sunshine

Jag har vackra vänner

        


Sommar 2009

Sommaren börjar närma sig med stormsteg, dock känns det verkligen inte i luften. Förhoppningsvis blir det bättre till nästa vecka.
Emelie befinner sig i Piteå på söndag och jag längtar tills dess. Vi planerade lite av vår sommar här om dagen.
Vår sommar, i alla fall de tre första veckorna, kommer mest bestå av strandbesök och träning så det står härliga till.
Fy vad jag ska träna. Jag ska absolut inte se ut som jag gjorde för två månader sen. Jag skäms när jag tittar på bilder. Oj, så hemskt.


Jag hoppas att sommaren blir lika bra som förra året

Vart for allt jag en gång hade

Jag tror jag skiter i allt nu.
Ger upp


Framtid och mycket mer

Har länge suttit och funderat på om jag orkar uppdatera om Mallis idag, kom på efter ett tag att jag inte gör det. Slänger kanske in en bild, det sägs ju att en bild säger mer än 1000 ord.
Ska bara skriva lite, och sen se en film. Vissa är ju faktiskt lediga imorron. SKÖNT

Har suttit och tänkt ett tag. Läst gamla dagboksinlägg och börjat skissa på min bok som jag ska börja skriva senast till hösten. Kan ju säga att jag inte var speciellt positiv under några år i mitt liv, är ganska glad att den hemska tiden är över. Nu vågar man skriva om den istället. Eftersom att det blir mitt projektarbete om det inte blir att åka halvvasan. Egentligen vet jag nog inte vad jag gett mig in på när det gäller vasaloppet. Tränar i alla fall på för fullt och det verkar ge resultat, 8 kilo på inte lång tid. Det är bra jobbat tycker jag.

Sen har jag även upptäckt min framtid. Jag vet nu exakt nästan vad som händer. dock vet jag inte riktigt ordningen, men det löser sig.
Jag jobba hemma i ett halvår typ, sen ska jag vara reseledare i Grekland, efter det blir det folkhögskola och sen blir det att söka in till Polis.
Sen ska jag även få in en bibelskola också, det verkar som att jag kommer ha något att göra i framtiden.
En kompis sa till mig för ett tag sen att jag hade mkt att välja på och mkt att längta efter och längta måste man göra för att kunna leva har jag kommit på.

Idag har jag officiellt SLUTAT fika på Nodo, efter dagens incident. De är ju helt sinnes de som jobbar där, så aldrig mer ska jag stödja det cafét. Och det tycker jag inte att någon annan heller ska göra.

Imorgon hoppas jag mer än allt på sol, speciellt i Göteborg. Finaste Emelie tar studenten och det gör ont i hjärtat att inte kunna vara där. Ibland hatar jag mina lärare, för det mesta.

Idag tänkte jag på Hanna, igår också, och dagen innan det och drömmarna innan det också. Men mest tänkte jag på henne idag när jag läste min dagbok och det föll en lapp från Hanna ut från boken. Där stod det:
Din närvaro frodas av Din existens så den är väldigt vacker, jag tycker om dig - Din Hanna
Jag tänker på dig varje dag Hanna!