Jag kan inte rubriker

Mycket har hänt på denna korta,
men effektiva helg. Igår kväll grät jag nästan när jag skulle sova, bara för att jag inte ville att denna underbara helg skulle ta slut. egentligen vet jag inte riktigt varför den varit så underbar, men det måste så klart vara för sällskapet jag ingått i.

I fredags efter jobbet tog jag mig en liten tupplur innan jag skulle bege mig ut på äventyr. Hade cyklat hem och kände mig riktigt hurtig. Jobbet slutade för övrigt kring tio kanske, men var dock tvungen sitta ut tiden till klockan tre för att få lön. Fast vid halv två orkade vi inte längre och vi ringde k-g för att få gå, vilket vi fick. underbart ;D
Sen på kvällen var det liten bölefest hos jim, det var mycket trevligt, men mycket tröttsamt. Sen blev jag och cilla super sugna på utgång så vi ringre clas och han kom. Var dock itne mycket folk ute, så vi betalade 40 kronor för att gå på toa. sen stack vi med ola på sunes och sen klockan två åkte vi hem.

I lördags steg jag upp tidigt för att steka i solen. Gjorde det ett tag och sen ringde jag Emelie och vi drog med cykeln in till stan för att kika lite fotboll. Det blev värst lite fotboll opch för mycket stan. Aja, jag var iaf hurtig och cyklade in till stan. på kvällen var det party hos cilla, utomhus på deras strand. Det blev volleyboll, bad, lek, prat och Wii. var egentligen tänkt att vi skulle ut också, men vi tyckte att vi hade det roligare hos cilla :P

I söndags var också en tidigt morgon för att, ja gissa, sola. Hann sola till klockan tolv, sen stack vi till farmor där det blev ännu mer sol. Stekte hela dagen igår det vill säga. Sen på kvällen var det volleyboll hos svennis. Måste säga att det var en av de roligaste kvällarna på länge. Vet egentligen inte varför, men skulle tro att även här var sällskapet till stor hjälp. jag tycker verkligen om det gänget, hoppas bara att de tycker lika om mig. annars skulle det ju vara lite pinsamt, ifall att det inte gjorde det. Hoppashoppashoppas. Sen efter VB var det fotboll och spanien vann ;) jäj.

I veckan är jobbjobbjobb på schemat. shiit vad hemskt. Denna dagen har verkligen varit seg, endast för att jag vet att jag jobbar på lördag också. Jag döör. Vissa människor på jobbet står jag bara INTE ut med alltså. idag hade jag bara lust att slå till människan som stod och klagade på precis allt man gör. Denna människan tror verkligen att man är tre år eller nåt. SNÄLLA. Jag är faktiskt inte helt blåst, även fast alla tror det.
nu är det träning som gäller. Önska mig lycka till.

                                      

Sådärja

Sådärja, då var man igång igen. Var ett tag sen man tog tummen ur och satte sig ner för att skriva. Har egentligen inte tid just nu, men hade bara tänkt säga att jag lever fortfarande :P hehe.
Tänkte återkomma nån dag och berätta vad som händer på mitt kära jobb. Kan vara lite smått lustigt att läsa om ;P

NU är det Spanien - Ryssand.
Hejja båda ;) (mest ryssnand)

Hade bra

Myggmyggmygg

Så sitter man här igen, denna gången med mer myggbett än jag har hår på huvvet och jag kan lova att de kliar. Jag håller på att bli galen.

Midsommar blev väl inte allt för händelserik. Det var väl mest föräldrarna som hade roligt. jag själv satt inne vid tv:n hela kvällen och kollade fotboll, vilket inte alls var allt för tråkigt. Gråträsk är verligen skogen och där mitt i skogen kom jag fram till att jag nog mer är en storstadsmänniska än vad jag är skogsmänniska. Visst har skogen sin charm, men neej, jag tycker mer om folk än djur.

Nu kurrar magen, dags att äta nåt.
Hade bra

Hejs

Midsommar

Mitt humör kan utan tvekan svikta, med tanke på det tidigare inlägget. Ta det inte seriöst.

I nuläget sitter jag här och väntar på att klockan ska bli typ halv elva så att jag och moderjord kan dra oss till Gråträsk där allt annat folk är som vi ska vara med på midsommar. Hade dock sett framemot en midsommar med sjulnäsborna eller på guldkusten. Mina planer blev ändrade när mina föräldrar tvingade mig att följa med till Gråträsk, vilket för visso faktikst också kan bli bra, men man tvivlar faktiskt lite när vi iprincip kommer fira midsommar med en hel hög myggor, renar, älgar och BJÖRNAR. Det är nog så mycket norrbotten man bara kan komma, man längtar ju faktiskt lite tillbaka till rhodos.

Fast jag antar att jag måste göra det bästa av situatuionen, det kan ju faktiskt bli bra också : )
Nu ska jag kolla lite fotboll och sen fixa det sista, typ bränna en skiva och ta på mig kläder ;P

Ha en bra midsommar : )

If I'd fall, would you pick me up

Jag hatar att leva i ovisshet inför framtiden. Jag vet inte längre om jag ska känna mig nöjd med mig själv eller känna skam inför vad jag kanske åstadkommit. Just i denna stund förstördes en helt okej dag för mig, just nu vill jag bara gräva ner mig i täcket och drömma mig bort från detta ställe. En resa just nu skulle verkligen inte sitta fel. Jag hatar att vara jag, jag hatar att jag alltid ska jämföra mig med alla andra, se i fall att jag KANSKE lyckats vara bättre än någon annan, vilket jag aldrig lyckas med och därför går jag alltid därifrån med svansen mellan benen. Det var ett tag sen jag skrev det, men nu är det så dags igen: Går det bli med misslyckad än vad jag är?
Förlåt.

Jag borde vila nu, men inte ens det klarar jag av. Har match mot Öjebyn och det enda jag kan tänka på är: Undra hur mycket vi kommer förlora med idag. Vi har endast vunnit två matcher i år, vilket kanske är mer än vad endel har gjort. Men för mig är det väldigt lite. Jag som är van att vinna, vart tusan tog min tur vägen? Inte ens den har jag med mig längre.

Nää, jag borde sluta skriva nu innan jag lyckas förpesta någon annans tillvaro med. Orka.

If I'd fall, would you pick me up



Lycka till

Do I Make You Proud

Vill bara gråta just nu, fråga mig inte varför. Är trött, har ont i huvvet och hela kroppen från luftfärden jag fick igår av en mycket äcklig människa från luleå. Hoppade upp för att ta bollen, då kommer hon och höfttacklar mig in i stolpen så jag slår hela mig, snacka om att jag blev groggy alltså. Uh, ingen träning förren matchen på tisdag.

Kom hem från jobbet för en timma sen och det är jag mycket glad över. Pallar verkligen inte jobbet. Denna sommar var ju upplagd till att bli den bästa sommaren nånsin, vilket jag för tillfället starkt tvivlar på. denna sommar kommer bestå av:
- Jobb
- Jobb
- Jobb
- Tejp
- Jobb
- Spanskar.
Ska dock försöka få spanskarna att försvinna från mitt liv. Orkar inte både jobba hela sommarn och ta hand om nån äcklig spansk tre dagar INNAN skolan börjar. Får väl dra på med nåt som att jag är utomlands igen eller nåt sånt. Allt för att slippa.

Snart helg - ÖVERLYCKLIG.
Helgen kommer mest troligt spenderas med Josse på fredag och säkert med josse igen på lördag framför fotbollen. GRYMT KUL.

Jag vet inte riktigt vad som fick mig att börja sakna min kusinmaria idag. Längtar efter henne gör jag grymt mycket. Var så roligt när hon var här i augusti. Längtar tills jag kommer ner till henne, ska bli äckligt roligt. :D

Nähä, kanske dags att göra nåt annat? :)
Hade bra


Flyg lilla fjäril flyg

Uh, efter två dagar på kappa är jag helt slut. Jag förstår inte riktigt varför jag tog på mig jobbet som tåglastare från första början, kanske var det pengarna som lockade. Ja, kanske, kanske inte. En sak vet jag då och det var då att jag inte hade förväntat mig att jobba 11 veckor i rad, vilket med andra ord är HELA sommarlovet. JAG DÖR. Ska dock flörta lite med hajn gubben och säga att jag endast vill jobba nio veckor, som vi från början pratade om. Får se hur jag gör. pallar verkligen inte 11 veckor. känns dock underbart att ha med Lisa där, vet inte riktigt vad jag skulle ha gjort utan henne.

Kom precis hem från Emelie. Vi har varit ett gäng människor där och kikat fotboll. Tack Zlatan för det där underbara målet. Känns bra att sverige lyckades knipa tre poäng - mot de regerande europamästarna. Det gjorde de bra. Hade dock lovat de på jobbet att hoppa i älven om sverige vann. Hm, vi får se hur det blir med den saken. Ska i alla fall se till att jag smiter undan. Kanske låser in mig på toa en hel dag. Håller tummarna på att de har glömt bort det. hehe.

Från det ena till det andra så sitter jag just nu och längtar tillbaka till Rhodos. Tempen visar endast fyra grader här och dagen visar 10 juni. Vart tusan försvann sommarn. nånstans på vägen eller? Snön har fallit lite smått också. I juni? Vem har sagt att vintern ska vara hela året. äh, pallar inte. Vill tillbaka till paradiset. Antar dock att Rhodos bara är ett minne blott, något som aldrig mer kommer upplevas, endast minnas.

Äh, kanske dags att somna nu. Ska ju faktiskt upp klockan sex, kommer aldirg palla. För jag får ont i fötterna och över allt när jag är där. ORKAR INTE.
Nä, dags att sova känner jag, börjar bli allt för gnällig.
GODNATT

Bara för att jag är besatt

Bara för att jag är besatt av rhodos just nu!

Rhodosveckans:
ville ha:  Sol ;)
klädsel: på dagen; Bikini. På kvällen; något kallt, som klänning :P
smink: På dagen: Inget. På kvällen: Maskara
frisyr: Mycket olika :P
låt: Lady in red och greklands bidrag till ESC
planer: Sola, bada, festa och ha grymt kul
saknad: ingenting tror jag ;D
dummaste: att den tog slut :P
mysslyckade: att det stod fel på vår biljett till barrundan
drog: Solen
köp: mat typ :P hehe
godis: för mycket :P
humör: Lycklig
ord: PARTYY

Rhodos 2008

Sitter just nu och längtar tillbaka till Rhodos. Det är helt himla sjukt hur roligt man kan ha det. Och det är helt sjukt hur underbart lycklig man kan känna sig med rätt kompisars sällskap. JAG ÄLSKAR DET.
Min vecka i Rhodos måste vara en av de bästa i mitt liv, på många olika sätt. Gjorde saker jag aldrig trodde jag skulle göra, skrattade, tjoade, badade, skrek och var allmänt överlycklig. Där finns liksom ingen vardag, endast massor med bad, sol, fest och framför allt LYCKA. Solen sken varenda dag och det gör ju verkligen att man genast känner sig ännu gladare. Vissa dagar var värmen helt outhärdlig, men det gick i alla fall, man ska ju liksom inte klaga. Vi träffade massor med nya vänner, som jag just nu sitter och saknar.
Jag fick även gång på gång bekräftelse på att det finns vissa som tycker att jag är vacker, till och med fanns det en som tyckte att jag var den mest perfekta tjejen han någonsin träffat. Jag tackar. Denna människa blev som besatt av mig och kom gång på gång och påminde mig om hur vacker han tyckte att jag var, tillslut blev jag så less att jag sa att jag hade pojkvän och då fortsatte han bara med att min "pojkvän" ska vara lycklig över att ha mig. Haha, tjenare. Killarna slet i mitt blonda hår och ville kramas och pussas hela tiden.
Musik som boten anna, hero, sommartider och massa andra svenska låtar spelades på de pubar vi var på, detta gjorde det ännu roligare. Dock får våran rhodos låt bli greklands bidrag till ESC, eftersom att det var den de spelade mest.
Det som gjorde Rhodos ännu bättre var att typ alla var svenskar och extremt trevliga. Jag trodde aldrig att vi skulle möta så många svenskar som vi gjorde., men shiit.
Och många mötte vi, inte bara svenskar utan även USA, Norge, Danmark och Holländare och fyy vad alla var trevliga. TA MIG TILLBAKA, SNÄLLA.

Vi gjorde även mycket mer i Rhodos, men det var nog detta som gjorde det ännu bättre. Rhodos är verkligen ett ställe jag skulle kunna tänka mig att åka till igen, jag älskar det.

Nu är det dags för mig att fara ut och cykla.
Ha en bra dag :)

Rhodos 08

Sitter just nu på Arlanda och väntar på att tiden ska gå, planet hem går 22.40. SEGT. Är lite smådeppad om jag ska vara ärlig. Idag var sista dagen i Rhodos, känns förjävligt. Skulle gärna ha stannat en vecka till. Dock känns det att man snittat två timmars sömn varje natt, men det var det fan imig värt, för jag har haft en så underbart bra vecka.

För att summera lite kort har veckan bestått av: SOL, BAD, FEST, BARRUNDOR, UNDEBRART FOLK och SKITIT HOTELLRUM.
Återkommer ïnte imorron med mer info, kanske på fredag. Imorron är det nämligen  studenttider :)

Finns bara ett ord: LYCKA

Uppdaterar som sagt senare :)