Då skuttar jag ett sånt där extra skutt.

Idag har det varit en konstig dag på många sätt. För det första åkte jag bil ENSAM med cilla idag och för det andra FÖRLORADE vi mot Hornskroken som absolut inte får hända ;s
Joo, cilla fixade kortet idag och det känns helt bra. Ska jag vara ärlig så trodde jag att det skulle kännas snopet, eftersom att jag är äldre och så, men det känns roligt för hennes skull. Hoppas på att det är min tur nästa gång ;D
 Och det här med kroken, hur kunde det hända kan man ju fråga sig? Hum, hoppas det bara inte är något som kommer förfölja oss, vi har ju trots allt strömnäs nästa vecka och det får vi inte bara förlora.
Aja, bara bita ihop och gå vidare liksom.

Livet går vidare och det är faktiskt ganska skönt. Jag tror faktiskt att jag börjat lyssna på sandra när det gäller det här med att tänka för mycket, jag har nog slutat göra det och det funkar. Tack för det kära sandra ;D
Jag har ganska mycket att se framemot också och jag tror att det hjälper till också. Kanske inte denna helg, men nästa. För då är det först utgång med sanna, weeei och sen på lördan är det fest hos sanna. För hon fyller nämligen 18 nästa fredag, grattis till henne ;P

Idag var en sån där extra rolig dag igen. Jag skiner visst igen och det känns underbart och jaa, jag är faktiskt riktigt lycklig. Varje gång jag får höra något roligt, ja då skuttar jag ett sånt där extra underbart skutt, för det är så underbart.
Livet är brabrabra och jag har nog inte minst mina underbara vänner att tacka för det. Ni är underbara. Tack för att ni finns.

Nää. Nu ska jag se Greys ;D

Ha ett bra liv.
Hejs

Mohahah ;D

Idag är det en mycket, MYCKET speciell dag. Jag kan inte riktigt säga varför ännu, men jag LOVAR att alla som läser min blogg kommer att få veta varför, inom en mycket snar framtid.

Jag ska snart bege mig mot det och jag lovar att det kommer dokumenteras med kamera.

Hejs ;D

Fjällen ; )

I fredags läste jag den perfekta krönikan i Pite-tidningen om kärlek. Den satt verkligen rakt i krysset. I varje mening kände jag igen mig och det gjorde krönikan så fruktansvärt bra. Det sämsta är väl att jag känner igen mig precis nu. Men aah, jag och en kompis satt och snackade i helgen, vi kom fram till att ensam är stark. Och om jag tänker efter kanske det stämmer.

Helgen har för det mesta spenderats i fjällen. Helt underbart <3. Lyckligare tillfällen får man leta efter om man säger så. Skoter, snö, sol och vänner är verkligen frihet.
Jag tror inte att det finns lyckligare stunder än dessa i fjällen. Man behöver liksom inte tänka på nåt annat än det som händer just då, precis där. Allt annat lämnas utanför. Kört skoter hela helgen har vi gjort. I natt var vi på fiske och det var riktigt roligt. Skoter i mörkret tycker vi om, i alla fall när man slipper köra själv. Tur man hade clas som körde mig inatt. haha. Idag gjorde jag några fastkörningar som hette duga om man säger så. Jag har även lyckats flyga av skotern också, gisses vad jag är duktig alltså. haha^^.
I natt hade det snöat jätte mycket, så när vi körde fanns där inga uppkörda spår. Då vi köde på måfå och gissa om det var snöigt alltså, men grymt kul :D
Näe, jag säger då bara en sak, Fjällen är lika med frihet. När jag får mitt efterlängtade körkort ska det bli många såna turer kan jag lova :P

Aja, i fredags vad jag hos sandra med massa annat folk. VI åkte pulka, bastade och pratade. Vi hade med andra ord allmänt roligt^^. hihi. Gick gjorde vi också. haha ;P Jag måste bara säga att jag har världens bästa kompisar, det måste vara så ; )
sen sov jag och sanna hos sandra. Jag vet inte riktigt hur det var för sanna, men för mig var det lite svårt att sova ibland. Vissa gånger kunde jag tro att jag sov bredvid pappa. Sandra snarkar som en karl med andra ord. Men jag tycker om henne ändå :P haha.

Näpp, nu ska jag fixa kort och sen göra mor min sällskap.
Ha ett bra liv.

I övrigt

Idag är det en dag kvar tills det är lov. Blir det bättre eller?
Hum, just nu känns det som att det kan bli så himla mycket bättre. I vilken sekund som helst skulle jag kunna börja gråta, men jag har ingen aning om varför. Allt blev helt plötsligt så jobbigt idag.
Jag kommer helt plötsligt på mig själv med att göra saker jag verkligen trodde att jag hade slutat med. Jag kommer på mig själv med att göra saker enbart för att slippa tänka.
Jag hatar denna ensamhet, men samtidigt tycker jag om den. Bara för att jag är rädd.
Vill ingen komma hit och skrämma mörkret?!

I övrigt är allt som det brukar, livet rullar på : )

Nu ska jag göra spanska, sova och sen träna :D

If I could turn back time..

Just nu finner jag att livet är helt okej bra. Inte alls för bra, MEN inte alls dåligt liksom. Det duger och jag är glad för det.
Jag känner mig dock mycket, mycket irriterad på mig själv och mina äckliga känslor. Jag förstår inte hur jag kan känna som jag gör och det gör mig mycket arg på just mig själv. Jag har ju lovat mig att inte känna som jag gör, ändå gör jag det. Jag har dock bestämt mig för att sluta tänka och därmed kanske mina känslor försvinner. Ska jag vara ärlig är jag hellre känslolös och inte känner nånting, allting skulle avra så mycket enklare då.
Men jag erkänner; Jag måste vara beroende av sällskap.

Samtidigt har jag mycket svårt för att lita på folk nu. Människor har sagt saker till mig, som jag trott på och senare blivit blåst för. Lika bra att inte lite på någon, allt blir mycket enklare då.


Det gör mig mycket ledsen att människor måste fråga mig i fall att jag gjort dessa något. Är jag verkligen så dålig på att visa att de betyder något för mig och att jag faktiskt TYCKER om de?
Det ger mig funderingar som jag inte kommer glömma i första taget. Är jag verkligen jätte dålig på att visa folk vad jag känner för de? Jag försöker verkligen, men det verkar inte gå fram. FÖRLÅT.

Imorron spelar jag min första match, förhoppningsvis. Det var fyra månader sen sist jag ställde mig i mål på en match och det känns bra att vara tillbaka. Får hoppas att min fot vill samma sak som jag och tänker hålla hela matchen ut. Då blir jag glader ;D
Idag fick jag veta en mycket rolig sak, folk tycker att jag är en glädjespridare. Weei ;D Vad glad jag blir när jag får höra sånt ;P

Nu är det sängen och en bok som gäller.
Sov gott ;D

Insidan är viktigast, men utsidan är viktigare

Det var visserligen ett tag sen jag varje dag tittade mig själv i spegeln och hittade stora, fula fel på min kropp, den tiden är förbi, men ändå kan jag komma på mig själv med att titta på mig själv och försöka hitta stora fula fel på mig själv, bara för att inse att jag egentligen inte duger som jag är. Just nu är mitt största problem om jag någon gång kommer att kunna köpa nya handbollsskor, när det är så mycket mer jag skulle vilja ha.

Onekligen finns det ändå saker jag stör mig på, min kropp är väl inte den mest perfekta i världen, men vad tusan, det är väl bara acceptera det som det är, jag fick denna kropp och så är det. Därför tycker jag att man också kan försöka vara nöjd med det man fått, givetvis går det inte vara nöjd med allt, men man kan ju i alla fall försöka.

Plastikoperationer är något som ständigt uppkommer i vårt samhälle. Idag gör var och varannan en operation, bara för att visa att insidan minsann är viktigast, men utsidan är viktigare.

Redan från ung ålder får vi veta precis hur vi ska vara. Mobbing förekommer redan på dagis då vissa barn blir utstötta för att en del anser att hon eller han är alldeles för tjock för att få vara med och leka. Ändå får vi höra av de äldre att vi duger precis som vi är.

Men det där med att vi duger precis som vi är, är inte det bara en noja som vi kommit på bara för att tro att vi duger som vi är, för vissa verkar ju inte tycka att vi gör det, när de flesta i dagens samhälle gör om sig själva så till den milda grad att vi knappt känner igen människan när denne varit under kniven.

Plastikoperationer för mig tyder på en mycket dålig självbild, denna människa som frivilligt lägger sig under en kniv för att senare vakna och inte veta om man efteråt ska känna igen sig själv, anser jag inte vara någon bra förebild för dagens ungdomar. För innerstinne är det denna vuxna människa som har uppfostrat dagens ungdomar till idealet "du duger som du är". För visst är det de vuxna som först försöker tränga in i vårt huvud att du duger som du är?

Visserligen kan jag förstå de som vill förändra allt på sin kropp, men då tycker jag inte att dessa först ska gå till dagens ungdomar och påstå att du duger precis som du är, du är vacker, för då säger denne emot sig själv, de visar tydigt på att du duger verkligen inte som du är.

Men du, insidan är väl viktigast, var det inte så vi sa? Nej, just det, det är ju utsidan som är viktigare.

Till sist vill jag säga att jag tycker att vi ska sluta upp med detta "åh, hallå du vet väl om att du är värdefull, du duger som du är och sånt skit", för i dagens samhälle verkar det inte bättre än att vi måste göra om oss själva för att duga. Men samtidigt tycker jag också att vi ska avsluta det här idealet att vi måste vara på ett visst sätt, för innerstinne vill jag slå ett slag för att vi verkligen duger som vi är.

Jag tycker själv inte att det är så konstigt att barn redan när de går i sexan börjar tänka på hur de ser ut, MEN jag tycker att det är hemskt. Är man 12 år ska man inte behöva bry sig, egentligen borde man inte behöva bry sig alls i nån ålder. Men jag kan slå vad om att en kille hellre skulle välja en snygg, smal flicka framför en lite rundare, kanske inte lika snygg tjej. Så det är klart att man bryr sig. Innerstinne är nog allas strävan att bli omtyckt och om jag ska vara ärlig är det ju utsidan som syns först, så varför vara lite rundare när man kan vara smal? 


Vissa dagar kan jag själv titta mig själv i spegeln och, tro det eller ej, tycka att jag själv ändå är rätt bra som jag är. Jag ser liksom ingen idé i att klaga på något som inte kan bli speciellt mycket bättre. Men samtidigt kommer tankar som säger tvärtom, som säger till mig själv och frågar mig hur jag verkligen kan tycka att jag ändå är duglig. frågar mig själv om jag verkligen tror att någon kan tycka om mig när jag ser ut som jag gör? Hur kan jag vara så dum? Klart jag inte duger som jag är. Samtidigt tycker jag synd om de människor jag tycker om och verkligen vill vara med, eftersom att jag ser ut och är som jag är. För innerstinne vill ju alla vara vackra och dugliga, även fast jag precis sagt att jag vill slå ett slag för insidan och det vill jag fortfarande, men jag vill ändå vara vacker och känna mig det. Men innerstinne så tror och hoppas jag att mina vänner tycker om mig för den jag är och inte för den jag ser ut att vara. Så egentligen, varför klaga? Ja, just det. det var ju den grejen också, det finns anledning att klaga, men kanske inte för mig. Äh, vad vet jag.

Borde nog inse att jag inte blir värst mycket klokare på detta äckliga tjat, dags att sova tycker jag.

Alla hjärtans dag

Denna dag är verkligen till för att visa oss som är singlar hur misslyckade vi egentligen är, om man tänker efter. Egentligen borde vi singlar inte få gå ut en dag som denna, eftersom att det kan finnas en risk att vi förstör alla lyckliga pars riktiga kärleksdag. Äh, vad vet jag?! Jag vet i alla fall att dagen är helt himla rutten för oss som inte ens har sig själv att dela dagen med.

Jag är dock mycket lycklig idag, trots dagens betydelse. Det är nämligen så att jag satte mig vid en av vägvärkets datorer idag och började min vandring mot körkortet och ja, jag klarade första steget. Känns skönt att slippa tänka på teori igen måste jag säga. Nu måste jag bara sätta körningen också så är allt frid och fröjd.

Nä, nu ska jag kolla Grey´s anatomy, läsa min bok, sova och sen träna HANDBOLL ;D Weei. 

 

Glad, gladare, gladast

Weei, är det nån som är glad här kanske? Jaaa, jag skulle verkligen tro det och jag älskar denna känsla. Det finns liksom inte något bättre. Efter en helt underbar helg kan man inte vara mer än nöjd med sig själv.
Jag har nog hunnit med det mesta som varit värdefullt för mig i just det tillfället, nämligen vänner. Helt underbara vänner. Och för att inte nämna skoter, finns det liksom något så lyckligt som att åka skoter? Tror inte det. Är jag norrbottning eller är jag? Vaddå naturmänniska, men äh, det är väl bara bra.

Just nu sitter jag och lyssnar på en av de bästa som finns, nämligen Paolo Nutini. Han får en att bara slappna av och lyssna. Ååh, älska verkligen <3
Musik, vad vore världen egentligen utan det? Inget skulle jag tro, eller vad sägs?
Jag har egentligen ingen aning om vad jag skriver just nu. Huvvet är tungt och jag är äckligt trött, därför hade jag just nu i detta tillfälle tänkt gå och sova. Låter som en bra idé tycker jag. Måste bara läsa igenom energidebatten först, sen hade jag tänkt slockna för idag. Sätta punkt.

Ha ett bra liv : )

I just want you closer, is that alright?

Skoter <3

Det är förvånansvärt vad tiden går snabbt när man inte är i skolan. Snart har en hel lördag gått och det enda jag hunnit göra är att vara ute med skotern. Det är i och för sig en mycket trevlig upplevelse, men egentligen finns det så mycket mer jag borde hinna, men prioriterar bort, eftersom att lördagar finns till för att man ska ha roligt, enligt min mening. Men åh vad jag älskar att köra skoter. Det blir liksom en frihetskänsla när man får känna vinden i ansiktet, jag älskar det.
Fick jag välja mellan att fara till fjällen en vecka eller fara utomlands en vecka, skulle jag utan tvekan välja fjällen.
Hum, imorse vaknade jag med värdens träningsvärk i HELA kroppen och då menar jag verkligen HELA. Det finns nog inte ett enda ställe jag inte har ont på. Det känns att jag tränat varje dag denna vecka och det känns att jag inte tränat på riktigt länge. Men äh, det är bara underbart att ha träningsvärk, så varför klagar jag ens?

Idag kommer älsklingsemelie hem på besök och stannar en hel vecka. Kommer bli en bra vecka, HOPPAS jag, med tanke på vad som kommer ske lite mer i slutet av veckan. Jag hoppas att jag har en anledning till att fira när jag nästa vecka går mot helg. Men äh, idag har jag ingen lust att tänka på depp saker, för idag är jag grymt glad och lycklig. För jag har åkt skoter och det gör mig lycklig.  

Nepp, om man skulle börja plugga snart eller?

ha ett bra liv.

Jag är riktigt duktig på detta med rubriker

Fredag kväll och här sitter jag. Det var ett tag sen jag inget hade att göra på helgen. Men nu är det så och jag sitter här helt rastlös och har förberett mig på en låååång kväll. Dock ringde sanna nu och frågade om jag ville hänga med på kåren. Kändes faktiskt mer lockande att följa med dom än att sitta här hemma alldeles själv och bekänna sina sorger. Får se vad som händer. Vill ialla fall inte sitta här.

Jag ska nångång när jag har ork, lust och tid ta tag i mig själv och skriva ett långt inlägg här.

ha de fint

Jag hatar det.

Jag hatar det så mycket och jag hatar det så mycket. Ååh, vad arg jag blir. Varför måste man? Jo, för att det bara är så... åååh, jag har en dålig dag, fast annars är den mycket bra ;D
Ja, vad är det nu jag hatar så mycket då? Jo, det är detta förbaskade körkortet som jag bara tjorvar med. Nog för att jag aldrig försökt göra nåt prov ännu, men va tusan. JAG HATAR DET!!!!
Idag klarade jag iaf de sista faserna och det känns underbart iaf. Men varje morgon vaknar jag och har ångest och tänker; NEJ, en dag kvar till prov.  För det är ju verkligen inte alls länge kvar nu. Inom en mycket snar framtid är det. åh, bajsa på det.

Ha ett bra liv och önska mig lycka till på det där äckliga provet.....

Känns bra

Det känns bra att jag lämnat allt bakom mig och bestämt mig för att fortsätta gå. Livet går ut på så mycket mer än det och jag är glad att jag upptäckt det. För vem vet vart jag kunnat hamna om jag fortsatt som jag gjorde?
Vill nån mig nåt får denne komma till mig, för jag orkar inte med denna strävan längre. Är det meningen så kommer det bli så, det är jag säker på.
Jag ska inte vara nån svans som följer efter och gör precis som man blir tillsagd, jag är less på det och tänker börja leva mitt liv på det sätt som jag själv vill och det har börjat alldeles utmärkt. JAG LYCKADES!

Näpp, nu sitter jag här igen, utan att ha pluggat ett piss.
Men det ska det bli ändringar på.

HEJS

Mitt nya liv.

Har egentligen inte tid att sitta här och skriva. Träning alldeles strax plus att jag har två enormt jobbiga och äckliga prov på gång här inom en snar framtid. Först ett äckligt historia prov till imorron och sen inom några få dagar har jag ett ännu himla äckligare teoriprov som ligger och väntar på mig.

Men i varje fall så har mitt nya liv börjat alldeles utmärkt om jag får säga det själv. Mitt synsätt på olika saker har helt plötsligt förändrats och jag ser på livet från helt nya perspektiv. Jag tror aboslut på detta med att allt blir vad man gör det till. Idag klarade jag ännu en fas på körkortet och det känns utan tvekan bra. att man dessutom har en mycket, jaa vad säger man hmm, person vid sidan gör det inte mycket sämre. Nej, det går åt rätt håll om man säger så.
Idag gör jag dessutom min första handbollsträning på fleraflera månader och det känns bättre än bäst. Får dock bara springa, men det är en mycket stor vinst för en som endast fått gå och cykla de senaste månaderna. Jag börjar utan tvekan få abstinens på det här som heter röra på fläsket, men nu är jag på G igen. UNDERBART!

Nej, mitt nya liv har börjat bra
och jag tror mig bestämt veta att det kommer fortsätta så. För det är liksom en ny Elina ni nu möter. Det är hon som står med stadiga ben och faller inte i första taget. Livet är bra :  )

Ha ett bra liv och kom ihåg:
Allt blir vad man gör det till!


Imorron

När det äntligen börjar blåsa medvind för mig förstör vissa människor det direkt och det börjar blåsa mot mig igen. Jag orkar inte det.
Vissa saker förändrar verkligen allting och det är jobbigt. Jag som trodde jag hade funnit lyckan igen.
 MEN imorron börjar livet om på nytt och då är det verkligen ingenting som ska kunna få mig på fall. Jag ska bli stark igen.

Ha ett bra liv.

<3<3<3

Det snöar fortfarande grymt mycket ute och det gör mig glad : )
Idag när jag gick hem från skolan stod bilar som parkerade längs gatan. Hit till lilla Böle verkar inte någon plog hitta, så vi får snöa in när det börjar snöa, i alla fall till natten kommer, för när det är mörkt verkar dom hitta hit.
Idrotten idag var riktigt rolig, den roligaste sen 26 oktober när jag klantade till mig. Känns underbart att kunna vara med lite granna igen. Fast nog har man många veckor kvar än tills det är bra på RIKTIGT. Men tills dess ska jag njuta av det lilla jag kan vara med ;D UUUUUUNDERBART.

Jag tror jag börjar få medvind igen. (även fast det blåser motvind ute ;P)

Lev och Må