Två år senare

Då har det gått två år sedan sist och mycket har hänt. Därför tyckte jag att det var på tiden att lämna min Hjälmaredsblogg och inse att den tiden är över och gå vidare :) Men först en liten sammanfattning om vad som har hänt de senaste åren och det är inte lite kan jag säga.
 
2011
Efter ett helt fantastiskt år på Hjälmared där jag träffade fantastiska människor och hade underbara upplevelser. Åkte till Italien, började dansa och bara levde livet fantastiskt bra, var det dags att komma hem till verkligheten igen.
På sommaren jobbade jag och dansade. Och fick syn på en fin människa.
Till hösten var det meningen att jag skulle flytta till fina Alingsås igen ihop med Linda Tomingas. Men så blev inte livet, livet vände istället. Jag träffade världens finaste människa vid namn Tobias. Vi träffades på dans och jag svävade på små rosa moln. Jag var gladas och arbetslösast i världen.
 
2012
Kom in i Luleå och började läsa JÖKEN. Opererade knät och fick en Cysta i magen på samma gång. En hemsk månad, som skulle visa sig övergå till en ännu hemskare månad. Älskade Bibbi dog i en bilolycka. Fortfarande lika kär, men otroligt ledsen. Sommaren kom och så även dansbansveckan på Öland. Bästa veckan på hela sommaren. Helt fantastisk tid var det. Kom bort två veckor från jobbet på Kommunen och det var ju bara för bra. 
Hösten kom och jag började skola i Umeå. Flyttade dit och började läsa till Idrottslärare. Visade sig inte bli så bra start på skolåret. Körtelfeber fick jag och är sjuk än. Fick sitta och titta på när andra dansade och det var inte värst roligt.
 
Nu är vi inne i 2013 och året har börjat bra. Jag är kär och glad över att vara här. Glad för livet!
Två år och några ångest månader senare sitter jag i Umeå och är glad igen :)