Låt mig försvinna en dag och vakna upp nyårsdagen

Jag förstår inte varför nyår alltid ska vara så utsträvat. Det är verkligen oerhört överskattat allt och jag orkar inte.

Jag vill helst vara i Umeå just nu, mest av allt i hela världen ungefär!!


Detta var 2009

Det är två dagar kvar av detta år och det är dags att summera 2009!

Januari
Det nya året började och slutade med livskraft. Jag var glad som ett litet barn hela Januari. Umgicks med vänner och bara levde det glada livet efter livskraft, som gav precis vad det heter. Hanna och Josse, det var de jag umgicks mest med. Jag och Josse tog oss många trippar till Skellefteå och liksom levde livet, precis som man ska göra!
 

Februari
FNrollspelet präglade denna månad, massa förberedelser inför något som visade sig vara det roligaste jag gjort på hela gymnasietiden, i alla fall fram till idag. Sen gjorde jag även en tripp ner till stockholm, hälsade på min kusin och fick shoppa lite. Men värst mycket shoppning blev det inte. Josse och Sanna firades alla hjärtansdag med och sen blev jag sjuk. En vecka senare klarade fina josse körkortet. Detta var en fin tid.
 

Mars
Det var i mars som jag och tove satte oss på tåget ner till Göteborg, gjorde hundra byten och efter dessa hundra byten var vi framme hos fina emelie. Vi var samlade igen! Det var också i mars som jag var som mest nervös, nervös inför vad som komma skulle. Näligen representera de svenska färgerna uppe i Kiruna.
Många skoterturer gjordes denna månad, men också många till Skellefteå, i vanlig ordning. Jag fick dessutom sitta en timma med sandra på ögonkliniken, hennes öga blev bedövat.
  

April
April kom med stormsteg, började med matcher i kiruna. vi förlorade varendaen, MEN jag kom med i All Star Team och det gjorde mig glad. Jag stressade också mycket denna månad.
Den roligaste påsken i mitt liv spenderades i Gråträsk med fina människor. Galna fastkörningar, massa flövatten, senagalna kvällar och en massamassa skratt. Detta var händelserna i Gråträsk påskveckan, det var fantastiskt. Vi spederade mycket tid där, men också på fotbollsplanen. Då gjorde fotboll mig lycklig. Det var även denna månad som min viktminskning började.
  

Maj
Större delen av månaden handlade om den planerade resan till Mallorca, sommarens bravader och träning. Jag hade helt plötsligt blivit mer av ett träningsfreak. Resan var fantastisk, varm och skön. Och god mat och snygga killar. haha.

  

Juni
Det var nu mina bästa vänner tog studenten, de fick springa ut och bli fria. underbart. Det var också i juni som jag dansade till Håkan Hellström i solnedgången, var vaken så länge tills solen gått upp, gick och la mig alldeles lycklig och badade sena bad. Det var underbart. Midsommar firades tillsammans med emes familj, clas och pers familj och våran då, i Gråträsk. Var bland de bästa nånsin.
 

Juli
Beach Partyt startade i Juli månad, jag var där med min mor. Hon hade roligt, jag hade roligt åt en kille som skrek rakt i mitt ansikte att jag var det vackraste han nånsin sett. Det var ju roligt, mindre kul att han hängde efter mig resten av kvällen så att mamma fick rädda mig. Min kusin var på besök, jag, josse och hon gjorde nog den roligaste utgången på hela sommaren. Hela den helgen hon var här var helt gaaalen. Så sjuukt roligt. Den var också i Juli som vi dansade och log i regnet. Men det gjorde inte oss nåt, för roligt hade vi. Som tusan, eller hur sandra?
  

Augusti
Började denna underbara månad i Ö-vik på läger. Var där för att spela volleyboll, träffa vänner och framförallt för att vara med Jesus! Detta läger är så sjukt underbart, det går inte med ord beskriva. Månaden fortsatte med en resa till stockholm, träffade kussen och hängde med Lisa och hennes pojkvän i deras lägga. Såg Agnes på grönan och hade det trevligt. Vi spelade även DM i boden denna månad, final i april tror jag det är. Vi gjorde en tripp till storforsen jag, sanna, vickan och Anna. Nu hade jag också gått ner tio kilo.
  

September
Egentligen hände inte så mycket denna månad. Jag besökte Umeå en gång, hade grymt trevligt och studerade till polis en kväll. Nedräkningen till Lasse började också. I slutet av månaden drabbades jag också av den omtalade svininfluensan, det var vidrigt med jag överlevde. Vasaloppet bokades också in på mitt schema. Träningen blev mer intensiv nu.

Oktober
Sjukdomen höll i sig i ungefär hundra år. sen åkte jag och min älskade mamma till Göteborg för att hälsa på Emelie, inger var där och Erica kom dagen efter. Detta var en underbar resa som jag aldrig kommer glömma. Jag hade så sjukt roligt så det går inte förklara. Jag hade praktik i skolan också, upptäckte att arbetsterapeut skulle vara roligt.
  

November
Detta var en månad som verkligen hade många berg och dalbanor inblandade. Den började bra, längtade grymt mycket till Lasse. Handbollen gick sjukligt bra. Men så kom bakslaget, jag skadade knät, svimmade tre gånger och slog huvudet och mådde ständigt dåligt av smärtan. Sen kom det roliga igen, konserten i Umeå med Lasse. Den var underbar, den var bättre än bäst. Jag var lyckligast.
 

December
Månaden har mest bestått av nedräkningar till olika sorts grejer. Jag, tove och jim hade julbak där i början av månaden, det var mysigt. Sen kom jobb med laget. Massa träningar. Jag hade nu gått ner lite mer än 15 kilo. Det var oerhört roligt att prova kläder. Läxa i drivor hade jag. Vi umgick massor med laget, hade otroligt trevligt. Allt från julmys, till lagfest, till matcher. Det är underbart att umgås med dom man tycker om.
Snart är det nyår, får se hur det blir. Sen fyller jag 20 vintrar. Och jag är snart tillbaka i spel igen!


Gott nytt år

Alla drömmer vi om lyckan som om livet blivit fel

Snön bara vräker ner utanför mitt fönster, det är mörkt ute och jag är trött. Ikväll ska jag kanske ta och pallra mig till fotbollsträningen, det bästa är att det faktiskt är fys på G.

Steg upp kvart över sju imorse för att bege mig mot step in för att lyfta lite skrot och spinna lite. Det blev en bra start på dagen. Har dock varit trött hela dagen nu, sovit 20 min på soffan dessutom.
Lisa ringde och frågade om step in cupen, ska nog vara med bara knäet håller. Jag hoppas det vill samma sak som jag. 

Nä, nu ska jag inta soffläge och vänta på att det ska bli lite mer kväll.
Jag ska umgås med tove och eme, vi ska leka i snön, köra skoter, baka scones och se en film. Fin kväll med fint sällskap, det gillar jag. 

 

Avslutar med en bild från lagfesten :)

Julen

Nu är julen snart över och faktiskt har det varit en bra sådan. Bättre än vad jag vågat hoppas på, så jag är minsann positivt överraskad.
Dagarna passerar med stormsteg och varje gång jag går och lägger mig inser jag att skolan kommer lika fort, samtidigt som jag inser att detta år håller på att gå till historien, jag snart flyller 20 och att det snart är dags för mig att lämna fyra år gymnasieskola. Det gör mig lycklig.

Julen har för det mesta bestått av mat, godis, träning och fina vänner. och det är väl så en jul ska vara. Snart kommer Emelies familj hit, jag har minsann lagat middag till oss barn. Thaimat blev det, dom vuxna slickar i sig surströmming, mindre gott.
Jag fick en dator i julklapp, nya skidor och det bästa av allt - sunes jul och sommar <3

Nu ska jag ta vara på slutet av detta år och blicka framåt mot ett nytt, förhoppningsvis fint år.


God jul

Nu återstår bara att önska en GOD JUL!

Jag längtar mest till kyrkan på natten, så sjuuuukt mysigt och lite efter tomten också.
Jag ska få ett par skidor, det vet jag i alla fall. hehe.


FREEEDOOOM!

Frihet är just nu att inse att jag klarat höstterminen, det gör mig överlycklig.
Frihet är också den enorma mängden snö som kommit till vår stad


Ursch vilken dålig kväll det blev


Det har snöat som en tok idag, jag älskar det. Men jag längtar bort mot varmare breddgrader.
NUNUNU

Jag vill bara gråta! Jag har mina aningar till detta anfall som just nu ligger och lurar bakom ögonlocken. Luften gick ur mig. Jag har tagit lov i hjärnan, men psykologin ligger som ett svart moln över mig fortfarande. Den ska vara inne imorgon, och istället skriver jag detta. Men jag orkar inte, för min hjärna verkar ha tagit lov och den behöver det så mycket. Jag tror att det är pressen från den mest hemska läraren i historien som lurar, jag orkar inte. Hon skrämmer mig!

Och snart är det jul, jag har ingen julkänsla i kroppen. Jag är mest rädd att detta ska bli dåligt. Egentligen borde jag inte vara rädd, men ändå är jag det. Åh, ikväll är ingen bra kväll. Jag borde göra klart psykologin och drömma mig bort med bästboken jag läser.

God natt


Julkänsla

Om fyra dagar är det julafton och jag har ingen julkänsla alls. Förstår inte vart den har försvunnit, men det kanske blir så att med åldern så försvinner den också?! Jag fyller trots allt 20 om precis två veckor.
Den brukar dock komma när jag vaknar på julaftonsmorgon och ser att mamma tänt ljusen och kokat kaffe, det är fina grejer. Om vi dessutom åker skridskor på banan här i Böle, blir allt så mycket bättre.

Men just nu sitter jag med psykologin i knäna och det är inte roligt. Imorgon är det jullunch hos Ida, fy vad mysigt. Kanske kan julkänslan ändå komma och hälsa på i år också.

Nu ska systra mi och jag baka.
God natt eller nåt

Nog var det roligt ;)

Ida och Sanna ser på jul med Ernst, jag sitter och kollar på gamla bilder. Det är minsann roande.






Livet är verkligen underbart


Livet kan vara oerhört underbart, helt fantastiskt. Det är när man har fina människor omkring sig som detta blir så verkligt.

Ikväll har vi haft julmys med laget och jag har fått öppna min första julklapp, en pepparkaksform liknande en kamel, precis en sån jag också hade köpt. Det slutade i alla fall med att jag fick juleskum efter spel om dessa julklappar. Jag älskar verkligen mitt lag och det gör ont i hjärtat att veta att jag kommer lämna dem nästa år, då jag flyttar. Men ikväll har vi skrattat så att träningsverkan gjort sig påmind om och om igen. Det är underbart!!

Snart väntar mer festligheter med laget, jag kan knappt bärga mig.

Nu väntar bonde söker fru och en regäl sovmorgon imorron.

Viktigt att veta: Alla är inte med på bilden, bara några underbaringar


My Only Wish

Mitt huvud värker, handen och ryggen likaså. Jag längtar till imorgon vid denna tid, då är jag fri och kan njuta av att det snart är jul på riktigt. Men tills dess får jag plugga mig själv ihjäl och sen hålla alla tummar, tår och be en bön att jag klarar provet och allt annat.

Jag tog mig själv en förtjänt vila och snart träning, sen är det dags igen!

Har kollat på gamla kort ett tag nu, några från sommaren <3 och några från förr, typ ett år sedan. Det skrämmer mig hur jag såg ut, hur oerhört stor dubbelhakan var. Förlåt, men min störtsta rädsla nu är att bli sådär igen. Speciellt nu när jag inte får träna som jag vill. Jag måste hålla mig i styr nu när det är jul.

Annars så saknar jag den oerhört roliga och spännande tiden när jag och sandra väntade alldeles pirriga i flera månader på att lasses konsert skulle dyka upp, den är över nu. MEN till sommaren ser vi honom igen, det gör mig lycklig.
Och på tal om musik så lyssnar jag på en bra jullåt jag upptäckte på radion idag, förvånande nog är det Britney som sjunger den. Men om man bortser från vem det är, så är den riktigt bra. My Only Wish.

Nu ska jag sova tills träningen börjar.
God natt eller nåt sånt :)


Jag längtar utomlands


Internet är riktigt dåligt när det gäller att försöka plugga, speciellt när man ska skriva en rapport. Och dessutom när man har hundra grejer som måste göras. Nåja, jag har pluggat hela dagen och ska snart ta tag i samhällsen igen. Jag känner mig liiite duktig ändå. Jag har till och med hunnit träna i två timmar också, jag tar ändå vara på tiden jag har.

Snart, om en timma, ska jag och tre andra bölebor bege oss till Toves hus för lite julmys såhär på lucia. Vi ska börja med att se luciatåget från imorse och sen ska vi spela bingolotto, dricka glögg, äta juleskum, lussekatter och peppisar. Kommer bli superduper mysigt. Det är såna här saker jag älskar med julen, själva julafton skulle jag helst sova över.

Annars har Sverige spelat idag, de vann den kanske största vinsten i handbollshistorian. 66-21 blev det. Hade gärna sett den matchen, får bli på sporten idag :)

Nu ska jag käka middag, plugga lite till och sen bege mig mot tove.
Och en till sak...jag längtar utomlands


Helgen kom till slut

Träffade dessa hemska människor idag på skolan och ilskan blossade inom mig. Jag var tvungen att gå ifrån dem för att kunna hålla tyst.

Nåja, helgen kom till slut. Det har varit en grymt seg vecka och skolveckan avslutades med ett vackert luciatåg och sen teater på chrisinasalen.

Äntligen helg, jag ska mysa hela helgen. Sköntsköntskönt!


VÄX UPP!

Skrev nyss ett långt fint inlägg om väder, svinsprutan, lucia, teater och töntiga killar. Jag orkar inte ta upp det igen. Men de töntiga killarna kan ni få ta del av, för de var riktigt töntiga.

Jag satt på bussen idag, bakom mig hade jag några killar som jag, av deras språk, uppfattade gick i nian kanske. De skrek och gormade så att hela bussen kunde ta del av deras omogna beteende. Efter ett tag blev de helt tysta och skönt tänkte jag och blundade ett tag. Tills en av dem utbrast; Grisjävel, till en annan och så var babblet igång igen. De skrev, värre än tidigare och jag började fundera på om de kanske gick i sexan istället. Mer omogna killar var det längesen jag fick ta del av. Nåja, bussfärden gick vidare och jag vande mig vid dessa killar. Jag började slappna av och tänkte att det kanske är såhär man beter sig när man går i sexan nuförtiden. Jag minns inte att vi höll på såhär, jag visste väl knappt vad en svordom var. In kom en liten kille, säkert inte många gånger han åkt buss själv. En av killarna började skriva till denna lillalilla söta kille. Orden han skrek var FUCK YOU och så klart hängde resten av grabbarna på. Lilla killen började gråta ju mer de skrek destomer grät han. Som tur var kom en tant och klappade om den lilla killen. Grabbarna fick en utskällning och till min stora fasa klev de av på samma ställe som mig. Då fick jag se, det var killar som gick andra året på strömbacka. Alltså sådana som nästa år fyller 18 år och alldeles ensamma får sätta sig framför ratten. Jag vet inte, men kanske ska man sluta befinna sig på vägarna som de höll på.
Jag finner ett ord: VÄX UPP!

Skulle vara kul om det hände något roligt

Jag förstår inte vart all min trötthet kommer ifrån. Jag skulle kunna sova hundra år, och fortfarande vara lika trött. Är det mörkret eller är det all min läxa som lärarna tvingat på oss inför julen? Och på tal om julen så är det väl en riktigt stressig tillställning va?
På söndag är det tredje advent och jag har inte ens köpt en enda julklapp, det är nästan för dåligt måste jag säga.
Magen kurrar och jag har precis ätit middag, antar att det är jag som får skylla mig själv när jag blir skadad. Har för den delen fått reda på vad som är fel i mitt knä, inre ledbandet har fått sig något. Hon kunde inte säga om det var av eller bara uttöjt och sen kunde hon inte heller säga hur mycket korsbandet har tagit stryk. Jani, det är synd om mig, eller så inte...

Annars pluggar jag, tränar och sover på vardagarna. I helgen händer ingenting, ska kanske till Sanna med cilla och tove på fredag och på lördag kanske jag åker med till Sollefteå, annars ska jag mysa med mamma och se julfilmer eller se luftslottet som sprängdes. Nåja, det löser sig. En lugn helg skulle också vara skönt.

Ikväll äre finalen av bonde söker fru. Innan ska jag vaccinera mig och träna tror jag.

Jag vill ha lov med allt det innebär

                                                        Jag lever för tillfället ett mycket stressigt liv och önskar att dessa två veckor snart ska vara över så att jag får börja leva igen.

Ett litet smakprov på mitt stressiga liv; Började skolan klockan nio, slutade två, step in för att träna några timmar, sjukgymnasten i en halvtimma, mammas jobb för att vänta på skjuts hem plus för att plugga en massa skit, för att sedan komma hem klockan åtta, ladda batterierna i fem min och sen ta på sig träningskläderna igen för att spela volleyboll i sjulnäs... Det var min dag. Nu är jag välförtjänt av en skön säng.

Jag önskar att jag hade något att längta till, något att se framemot varje dag. Tråkigt nog har jag inte det, och får leva på det jag har istället. Men det är väl bra nog?

Jag har ett trasigt knä i alla fall...om det är någon som vill få det, det är gratis!

 


Imorgon är det måndag...

Nyårnyårnyår, om någon undrar så är det nyår som far omkring i mitt huvud just nu...

I alla fall så har det varit en fruktansvärt stressig helg må jag säga. Jag kan inte förstå att det som jag mest av allt vill på, händer på en helg jag tvingas jobba med handbollslaget på. Av ALLA andra helger, så är det just denna. Det gör mig smått irriterad.
Nåja, helgen är i alla fall över nu och jag kan inte göra något som har varit. Känns skönt att jag inte kan påverka det längre.

Fredagen var grymt skön, spinning med Sanna och sen Idol med några fina människor hos Sanna. Jag har BRABRABRA vänner och jag älskar det!
Lördagen spenderades först framför tv:n med min mor, det är ju handbolls-VM nu och så klart måste vi ju följa det. Sen var det tänkt att jag skulle fixa skidor, men jag sov och pluggade istället och sen begav jag mig mot min tränares jobbfest. Jobb stod på schemat. Det var ganska roligt, vissa gånger. Andra gånger ville jag bara dö.
Skönt att det är över.
Idag har också varit grymt stressig. Åt julgröt på skogsgården med mamma, dagens höjdpunkt.

Jag är sjukligt mammasjuk i helgen, förstår inte varför. Men jag vill bara krama henne mer och mer. Hon är fin hon, min mamma!

Snart får jag finbesök, Sanna och jag ska se dansbandskampen ;)
Först ska jag klura lite på den bästa julklappen nånsin, till SANDRA ;)

Snart är det äntligen helg

Jag känner mig inte så positiv just nu, är less, vill ha helg och börja om igen. Det behövs! Men ska försöka vara lite positiv i detta inlägg, för egentligen har jag vissa saker att vara glad över. Bara det att jag precis insåg en sak och blev grymt ledsen.

Nåja, var som tidigare nämnt ledig igår. Var en fantastisk dag med Tove och Jim som jag inte allt för ofta är med nu förtiden. Vi såg julkalendern tidigt på morron, somnade om till halv tio, pluggade lite och sen satte julbaket igång. Det var en mycket trevlig stund med en hel del skratt men också felbakningar. Ååh, jag älskar verkligen dessa stunder, skulle kunna betala för att göra om den. Menmen, jag fick med mig hem en hel del julgodisar i olika smaker och i olika burkar. Fint blev det.
 

Sen hade jag även tänkt fresta med lite bilder från Umeå helgen. Har inte orkat fixa med bilderna förrens nu. nåja, titta och njut. OCH EN SAK TILL, LASSE KOMMER TILL PITEÅ I SOMMAR!!










God natt :)


Jag ryser

Jag RYSER och RYSER! Lasse är bäst, ingen protest. Lyssnar, faktiskt för första gången, på en video som sandra spelade in. Det är fint, det är mäktigt och helt fantastiskt. LOVE IT!

Jag har skottat massa snö idag också, första gången för mig denna vinter. Var grymt roligt, faktiskt. Men jag är så grymt trött, kanske man får ta sig en liten PN efter detta?

Har fått sommarjobb idag också, som konfaledare på ett läger i Göteborg. Känns fantastiskt roligt må jag säga. Måste dock skaffa mig ett till, på den lilla lönen kommer jag mig inte särskilt långt. Har ju faktiskt lite ångest över hur jag ska finansiera mig själv nästa år i Alingsås.  Längst inne tror jag det löser sig.

Nu ska jag göra middag.