Pite Dansar och Ler är slut

Pite Dansar och Ler 2009 har slagit igen sina portar. Det har varit tre helt otroliga dagar som jag väldigt väldigt sent kommer glömma. Även fast regnet har varit och hälsat på oss har humöret varit på topp. Det har varit underbart.

Fredagen började på jobbet, det blev inte många knop gjorda där. Vi liksom bara slarvade oss igenom dagen och bara längtade till att få åka hem och sova ett tag. Klockan två flexade vi alla ut och så var det med det. Jag åkte hem och tog mig min vanliga tupplur.
Sen var det dags för förfest hos Cilla, regnet hälsade på och vi fick sätta oss under deras markiser. hehe. Men mysigt blev det. På området var det liksom jag och sandra hela kvällen. Det var grymt, vi är ett grymt par jag och sandra. haha. Vi dansade, skrattade och hade det allmänt trevligt. Och när de spelade Lars Winnerbäck - Hum hum från humlegård började vi skrika ännu mer, hoppa och dansa. Jag liksom tappade andan. Det är nog den låten som får vara PDOL-låten i år. Kvällen slutade med bil hem vid tre. Drack en hel vattenflaska och sen somnade jag med en gång.





Lördagen började extremt segt. Vaknade senare än någonsin, klockan tolv. Skulle ta mig en liten prommis med ångrade mig när jag ställde mig upp. Huvudvärken var extrem och jag kände mig tröttare än tröttast. När klockan började närma sig två insåg jag plötsligt att jag snabbt var tvungen börja göra mig klar, klockan tre skulle jag nämligen befinna mig hos Pilla för förfest nummer två. Jag var verkligen inte taggad nånstans. Istället gick jag ett varv runt kvarteret och det var det mest ansträngande jag gjorde den dagen. Sen befann jag mig plötsligt hos pilla, otaggad och illamående började jag på min första cider klockan sex. Men sen gick det av bara farten och vipps var jag inne på området, UTAN någon sandra. Det var inte som planerat, men henne lämnade jag hos hennes mor. Men kvällen var mycket trevlig, trots att jag var ensam och hittade folk lite överallt. Till slut blev jag less på att leta och ringde vickan och per och gick med dom. Mycket trevligt. Slocknade gjorde jag vid tre ;)

 

Idag har jag inte gjort många knop, vaknade ännu senare idag, klockan ett. Gick till vickan och åt frukost. Orkade inte göra någon frukost. Sen slappade vi resten ava dagen. Klockan fem hade jag fotbollsträning, har aldrig varit så jobbig i hela mitt liv.

Imorron är det jobb igen ;S

God natt

Minnen från en sten på Böleskola

Idag har jag tagit mig en liten promenad här runt om i allas vår Bölebyn. Det var otroligt härligt må jag säga. Liksom fridfullt och bra, precis som det ska vara i Böle.
Gick som vanligt förbi vår kära skola, även kallad Böleskola. Jag satte mig ett tag på en sten som vi lekt på mycket under vår tid på skolan, under vår underbara barndom. Det är på detta ställe jag näst intill vuxit upp och det var med blandade känslor jag satte mig där, tittade ut över det som varit och började minnas förr i tiden.

Med Britney Spears gamla låt I'm not a girl, not yet går mina tankar över till alla lekar jag och mina vänner lekt, alla bråk vi varit med om, alla "kärleks bekymmer" vi haft, alla herren på täppan - lekar, alla småstjärnor vi sjungt och alla skolavslutningar vi haft på grusplanen. Helt plötsligt känns alla bekymmer vi hade som små väldigt väldigt småa. Jag tänker vidare och inser plötsligt att min bardom varit extremt bra och lycklig. Någonstans undrar jag hur allt kunnat bli som det en gång blev, någonstans känns det som att jag blev bestulen på min barndom alldeles för fort. Men med ett leende på läpparna funderar jag vidare och kommer på att Bölebyn måste vara det mest perfekta ställe att växa upp på och det är så jag vill att mina barn ska växa upp. Det är så jag minns Bölebyn och Böleskola. Alla fina vänner och alla fina platser.

Mitt i alla tankar om barndomen och böleskola kommer jag på mig själv, jag har det ganska bra ändå. Jag har ett bra liv i alla fall och alla har sina svackor. Jag är välsignad med så mycket bra, som jag dock har svårt att se ibland. Men jag är glad att jag ser det vissa gånger i alla fall. En studentpresent är påkommen ikväll, en tatuering. Jag vill göra en fisk på vänster handled. Det har jag velat göra länge, men idag kom jag på varför. För mig kommer fisken betyda seger tillsammans med Herren. Och så är det, det har blivit seger och snart är jag redo att ta nya steg.
Med ett leende på läpparna, med Kents Utan dina andetag i öronen och med solen i ögonen lämnar jag skolgården för denna gången.


JAG SKA KOLLA PÅ LASSE I NOVEMBER

Det känns som att helgen varat i flera veckor, för jag har hunnit med så sjukt mycket. Ett besök i skellefteå och trästock, sett miss li, veronica maggio, kommit hem klockan elva lördagkväll, hunnit varit ut bland piteås fulla ungdomar, insett att världen håller på att förändras ganska rejält, sett små barn fulla, gråtit i hjärtat när jag tittat på eländet, åkt båt, njutit med föräldrarna, badat, muckat, skrattat, tränat, solat och varit på kalas.
Sjukt mycket alltså. Har börjat inse att jag faktiskt uppskattar minsta lilla sak jag är med om nu. Och om man tittar tillbaka på sommaren som varit så har den näst intill varit i höjd med sommaren 2005.

Jag har även börjat inse att världen förändras hela tiden, på riktigt. vad jag menar är att när jag och mina kompisar var i 15-16 års åldern hade vi inte ens en tanke på att dricka alkohol, vi satt hemma, spelade spel och skrattade och hade det otroligt roligt. De flesta i min omgivning gjorde sånt, och jag tror att det var många, många mer än vi som gjorde så i vår ålder.
De 15-16 åringar som finns idag har oftast för längesen gjort sin alkohol premiär och dricker sig ofta fulla. De springer runt på stan och hoppas på att kanske, kanske komma in på några av krogarna runt om i stan. Jag blir ledsen när jag ser dessa, enligt mig är de enbart barn och barn tycker jag att man ska vara så länge man i alla fall är under 18, helst längre. Rätta mig om jag har fel!

Hur som helst så är PDOL just nu under uppbyggnad. För ett tag sen tittade jag på YR.NO för att kolla hur vädret skulle te sig i veckan och det var med STOR fasa som jag insåg att första gången i veckan solen kommer titta fram är på söndag. En dag efter PDOL slagit igen sina portar. Det som bekymrade mig mest var att det visade sig att det skulle regna fredag-lördag och ingen annan dag. I och för sig är det oftast fel och förhoppningsvis visar det sig vara fel denna gång också. Den som lever får väl se...

Nu skulle en säng sitta fint.
God natt 

Om en vecka typ är det tejp ;D

Trött och Tejp 2009

Jobbet har börjat och funkar fint. Tröttheten är dock och hälsar på varje dag och jag har kommit på att när jag är riktigt trött så börjar jag må riktigt illa. Det har jag gjort i fyra dagar nu. Tror att det blev en liten chock att börja vakna klockan fem. Jag försöker ändå aktivera mig efter jobbet för att kunna somna på kvällen, kan dock säga att det är svårt at göra något när man är såhär trött. Hoppas att det går om snart bara.

Ska även meddela att jag kommer befinna mig i Ö-vik och Tejp om två veckor. Jag är mäkta glad över det, även fast jag hade hoppats på att kunna åka dit på onsdagen istället. Men nu blev det som det blev och jag tror att det blir bra. Kommer komma dit halv sex så jag har ju hela den kvällen på mig. Jag behöver ju inte sova så mkt :P hehe

Nä, en dusch skulle sitta fint nu

Låt det aldrig ta slut



Maria kom till vår fina stad i måndags, sen dess har vi hunnit goode så  mycket.
Tisdagen spenderades först på stan ett tag, försökte finna oss något vackert men misslyckades ganska rejält. Vi fann oss lite lunch men inget mer. När Agnes slutade jobba åkte vi upp till Gråträsk för att visa vår fina stuga, och det blev succé. Där blev det rundvandring i den stora byn och sen tittade vi in Michael Jacksons minnesstund. Det blev en hel del tårar som både gräts och torkades den kvällen. Men fint var det.
Onsdagen spenderades på grans till att börja med. Det åts palt och vi gick runt i granparken. Jag själv höll på att bli uppäten av en gris, men jag räddades i sista sekund. På kvällen blev det fest med stort F och det var sjukt roligt. Sängen intogs vid fyra-halvfem. Det var nästan så att jag inte ville somna.
torsdagen cyklade jag och Maria till Sjulnäs, hyrde en film och cyklade hem. Den såg vi, grät lite och sen bakade vi en kaka.
Fredagen vaknade vi klockan fem, for till Kallax och sen åkte jag hem ensam igen. Lite sorgligt var det faktiskt.

Min sista lediga vecka har varit helt suverän. Den har innehållit allt och lite till faktiskt, bland annat gråt som direkt övergått till enormt skratt som övergått till minnesprat. Vi besökte även mormors gamla hus och gammelmormors gamla hus, det var faktiskt en aning sorgligt. Man saknar ju de stunderna.

Nu är det dags att ta med sig de fina minnerna och gå till jobbet för första gången i sommar. Sen är det även dags att längta till all annat som kommer ske denna sommar. Jag längtar, men vill inte att den ska ta slut. För den har faktiskt varit helt underbar hittills. Låt det aldrig ta slut...


BeachParty

Party väntar runt hörnet. Sitter här och funderar på vad man kan tänkas ha på sig en dag som denna, det är ju inte speciellt varmt ute och jag ska befinna mig just utomhus hela kvällen. Antar att det blir något varmt i alla fall, om jag äger något som både är varmt och fint..
Det är jag och min mor, plus en från hennes jobb, som ska äntra BeachPartyt på havsbadet ikväll. Blir inte värst mycket party för mig ikväll, då det är jag som håller i ratten. Men jag lovade henne för några helger sen att följa med henne och se Jerry Williams, så nu är det alltså dags. Jag tror dock, trots att vädret inte riktigt vill hänga med, att det blir en mysig kväll. Och skakar man bara på rumpan extra mycket, så ska vi nog se att vi håller oss måttligt varma i alla fall.

Har även befunnit mig i Skellefteå i veckan, det var roligt må jag säga. Jag och Josse lekte med Samme, gjorde lite hyss och hade allmänt roligt.
På onsdag är det party som gäller. Det är min sista lediga vecka, innan jobb tar vid. Känns lite vemodigt måste jag säga, men jag ska nog överleva. På måndag kommer Maria hit, det ska bli roligt.
Sen om två veckor drar vi till Skelet igen, då blir det Trästocks för fulla muggar, veckan efter det är det PDOL som står med dörrarna öppna. Jag längtar som en gaaaalning och det ska bli sjukt roligt.
Förhoppningsvis befinner jag mig i Ö-vik på Tejp veckan efter PDOL. Jag hoppas otroligt mkt.

Nu ska jag kika lite mer tv och sen ska jag gå och försöka göra mig lite fin. Jag tror att jag kommit på vilka kläder jag ska använda..