Rhodos

Nu sticker vi till Rhodos.
Finns inte så mycket mer att säga än att jag är lite nervös.

Hejdå Sverige - Hej Rhodos.

Ses om en vecka

Stekt

Jag är helt klart S T E K T nu. Efter en dag i solen känns det verkligen att man lever och att det var första soldagen för iår gör inte saken mycket sämre, men aja. Bara vänja sig, om tre dagar sticker jag till Rhodos och jag antar att det kommer bli värre då.

Sol idag, börjar likna sommar snart. Dock synd att det blir kallt så fort solen försvinner, men det är en bra början i alla fall. Jag blir så otroligt lycklig av sol och värme att det är sjukt, det är liksom likt lyckopiller eller nåt i närheten. Skolan börjar verkligen lida mot sitt slut nu och bara det gör ju att man skrattar mer.

Nej, handbollsträning snart och sen ska jag hem, börja packa och sen FÖRSÖKA sova, vilket kan bli lite svårt :P
Hmm, imorron blir det att gå skola ett tag, sen ska jag på stan, fixa håret och lite mer grejer och sen blir det säkert träning av något slag :P

NU väntar packningen och träningen :P
Hejs


Lycklig

Jag är glad igen, weeei. Det är sjukt hur mycket vädret kan påverka alltså. Varit sol i två dagar nu och imorron ska det visst bli 25 grader. Bäst att bättra på brännan inför rhodos. Det är sjukt hur glad någon kan göra en.

Idag är det fredag, sitter på skolan just nu och väntar på att nån snäll människa ska komma förbi och hälsa på mig och säga att vi ska gå och äta eller nåt sånt. har precis haft spanska kurs prov och det kändes ändå ganska bra tycker jag. Verkligen över förväntningarna måste jag säga.
Ihelgen händer det mycket.

Ikväll ska jag och kolla på SMASK. Ska nog bli riktigt roligt tror jag.
Efter det kanske vi sticker på dans, har inte riktigt bestämt oss ännu. Men nåt trevligt blir det i alla fall. Vet inte riktigt om sandra ska sova hos mig eller inte, har inte fått något svar ännu av den tjejen.
Imorron blir det vakna tidigt, match redan klockan elva i storfors på heden. Samligt 9.45. KRYDD. Dock finns det tid över på kvällen, BRA. hehe. Senare blir det nog sticka och kika sandras och deras match, roligt roligt.
Efteråt ska jag hem, göra mig vacker, gå till Tove, käka, se Mello och sen blir det utgång. Hm, måste säga att lördagen verkligen lockar.
Söndag blir det att ta det lungt, träna lite smått och åka till farmor för morsdag. mycket trevligt måste jag säga. Har dock ingen present till lilla mor, men jag tror hon klarar sig med det gamla vanliga - snälla ungar. Vilket hon ska få även iår.

Tror och hoppas att helgen går fort, för då är det inte lika länge kvar tills på ondag då vi sticker.
Weeei, så skönt det ska bli alltså.

Näpp, nu ska jag dra mig och äta.
Ha en bra dag :D


En vecka kvar!

Mitt humör är väl inte på topp just nu om man säger så. Är så fruktansvärt less på allt, vet inte riktigt vart jag ska försvinna för tillfället.
Orkar inte riktigt längre känna mig nervärderad, mindre värdefull.  jag vet vad du tycker om mig, jag skulle helst vilja slippa höra det också. Att varje dag i ett år nu fått höra hur dålig jag är, tär verkligen på krafterna. Att varje dag få veta precis vad man gör för fel, HUR fel man är och varför det var mitt fel att vi förlorade matchen gör ont kan jag få ta och tala om. Vi pratar mycket om att jag ska få till ett bättre självförtroende, men hur FAN ska jag klara av det när jag får höra sånt. Det enda jag får är en sämre bild av mig själv. Jag orkar inte.
Ord är fan värre än slag - det lovar jag er.

Betyg är verkligen lika med ÅNGEST, på hög nivå. Har pluggat hela dagen nu, men ändå lyckas jag inte få in nåt i huvvet. Det funkar inte. jag känner verkligen att mina fina betyg från nian börjar få sig en smäll, varför lyckas jag inte lika bra som då? På den tiden hade jag liksom diciplin på mig själv och lyckades med pluggandet, jag förstår inte vart det har tagit vägen. Jag skyller på Göteborg, det blir enklast så.

Äh, kanske dags att sluta klaga och få tummen ur arslet och börja göra något?!
En PN till att börja med känns inte helt fel, sen blir det träning - SKÖNT att få nåt annat att tänka på.

Grattis till Sandra och Clas som klarade teorin idag ; )

God pluggning.

Jag skulle gjort så annorlunda

Vissa saker ångrar man så mycket att det gör ont. Jag vill bara slippa tänka den tanken på vad som skulle ha hänt ifall att jag gjort annorlunda. Ifall att jag skippat det jag gjorde då, ifall att jag gjort som jag egentligen hade tänkt göra, litat på min magkänsla och stängt igen öronen och gjort det jag ville. Äh, jag orkar inte tänka på det. Jag skulle ha gjort så annorlunda, om jag gick i andra skor.

Dagen började så underbart bra, trots regn och trots en lockig lugg så var mitt humör på topp. Jag kände mig liksom hur glad som helst. Men så fick jag veta detta...Äh, orka tänka ens. Fundilerar på att göra en sandra, inte tänka på nåt.
Har i alla fall tränat idag, försökt bli starkare. Hoppas på att jag lyckats.

Imorron tar jag mig en sovmorron, tycker jag är värd det efter allt slit. Sen ska jag på stan och efter det ska jag hem för att plugga och sen träna fotboll : )

Nu väntar sängen.
GOD NATT!!

Våren kom av sig

Våren har verkligen kommit av sig om man säger så. Snön har fallit även idag, faktiskt så har den fallit varje dag sen i tisdags. Har precis kommit hem efter en förmiddag i Alvik, har spelat fotboll. Det snöade grymt mycket vissa gånger, blåste gjorde det också. Vi vann i alla fall och det var mycket skönt. Första vinsten och förhoppningsvis inte sista.
Nu är vi på gång :)

Hum, om cirka fyra minuter ska jag börja plugga. Får väl se vad det blir av den saken, lär ju somna istället. Vädret är verkligen sovaväder om man säger så. Detta vädret får mig verkligen att längta bort till Rhodos. Känns långt borta, även fast det endast är en och en halv vecka kvar. Pirrigt.

Nu ska jag först svara på ett mejl och sen börja plugga.
Ha en bra dag.

Hejs

Hejja Sverige

Asking God if he could play it again..

Är lite smått deppig idag, vet inte varför, så därför hade jag inte tänkt lägga någon större energi på att reda ut varför heller. Sitter och kikar på bilder från rhodos just nu och börjar längta grymt mycket. Ska verkligen bli skönt att sticka och lämna allt bara sådär. Behöver detta lilla uppehåll från världen.

Det är stressigt just nu. Måste få bra på dessa prov som är kvar, för då får jag bra betyg. Känns jobbigt, men vad tusan, endast en vecka kvar sen får jag vila. Det känns genomlidligt.

Har grymt mycket att göra i helgen. Vet inte riktigt hur jag ska få in allt, men jag antar att det löser sig. Ska i alal fall umgås med tove en hel del och det var verkligen ett tag sen. Ska bli roligt att träffa henne igen, bara jag och hon.

Nåja, ska gå över till grannen och fixa en fläta i håret, sen ska jag äta och sen cykla iväg till Pilla. Får se om det blir så mycket cykla, men iväg ska jag i alla fall.
Semifinal i kväll i hockey. Tippade idag på skolan några från klassen. Slog vad om en tjuga. Hoppas dock att jag kommer få betala en tjuga på måndag, då jag tippade att kanada skulle vinna med 3-1.
HEJJA SVERIGE i alla fall.

Nä, nu ska jag dra.
Hejs

Jag ser det snöar

Jag ser det snöar, jag ser det snöar, det var ju roligt hurra......

Få se här nu, idag har vi den 13 maj och det är väl då det nästan är sommar. Så var det va? Japp, i alla fall förut. Inte idag, för idag är det snösnorm här och det är lite deppande. För bara några veckor sen var det sommarvärme här hemma och sommarkänslorna var verkligen här, men vart försvann de? Det kom en liten åskskur och sen var värmen borta och den har då inte visat sig här än och lär väl inte göra det på ett tag heller.

Idag började jag halv tolv och slutade tolv. Känns lite onödigt att jag varit i skolan, men det var i alal fall trevligt att träffa lite folk ändå. Fick sova till klockan tio, underbart måste jag få säga. Sitter dock här nu med huvudvärk. Antar att det är mitt eget fel som aldrig kommer mig till någon optiker som kan säga om det är fel på mina ögon eller på hjärnan. Skulle gissa på att huvudvärken alltid beror på att mina ögon inte riktigt vill det jag vill...

Imorron är det onsdag och det betyder att det är två veckor kvar för mig i skolan och sen sticker jag mot varmare breddgrader. Helt underbart. 

Näpp, nu måste jag städa och sen plugga NK.
Nån som vill hitta på nåt ikväll? Om jag inte tränar det vill säga. hehe.

Hejs 

Lite skit

Info
Namn: Elina
Födelsedag: 3 Januari
Hemstad: piteå
Ögonfärg: Blå
Hårfärg: Blond
Längd: 180
Höger/Vänsterhänt: höger
Värsta vana: ?!
Stjärntecken: Stenbock
Sko stlk: 38-39
Är dina föräldrar skilda:  nejdå
Kär?  nej
Skor idag:  Vita Lacoste
Din svaghet: Gjord av glas
Dina rädslor: höjder och ännu en hjärnskakning.
Mål för tillfället: Ha en underbart bra sommar
Mest använda fras på msn: åhå, okej.
Det första du tänker på när du vaknar: Fy, vad jag längtar tills ikväll.
Dina bästa kännetecken : Glad?!
När går du och lägger dig:  helt olika
Mest saknade minne: har allt för många

Vänner och livet
Vad vill du bli när du blir stor:
Idrottspsykolog, sjukgymnast m.m
Hur vill du dö: snabbt.
Vem av dina vänner är mest lik dig: Eum, vet inte.
Vem är högljuddast: Tove ;)
Vem får dig mest att skratta: Sandra lungt ;P
Vem har du känt längst: Tove och Emelie
Vem är blygast: Vet inte.
När grät du mest: Igår.
Vad är den bästa känslan i världen: att känna sig älskad
Värsta: svartsjuka/ångest
Vart vill du bo i framtiden: Böle?! haha.
Om du fick ändra en sak på dig själv, vad skulle det vara: Mitt självförtroende
Hur länge tror du att du kommer leva: tills jag dör

Har du någonsin
Varit kär:
Nej
Blivit dissad: Jadå
Rymt hemifrån: jaaa
Föreställt dig ditt ragg naken: abselut
Skolkat: har väl hänt :P
Sovit utomhus: jajjamän
Gråtit i skolan: säkert nångång
Spytt i skolan: nej
Velat bli modell: nejnej
Gjort något riktigt dumt som du skrattar åt idag: alltid
Sett en död människa: japps
Druckit: jepp
Varit på scen: jo
Snattat: no
Retats: blir mest retad
Blivit nerslagen: nej

Du?
Svär:
nej
Sjunger bra: ohnej
Dushar dagligen: japps.
Tycker att du är attraktiv: långt ifrån
Kommer överens med dina föräldrar: för det mesta :)
Spelar något instrument: Spelar och spelar, kan spela tvärflöjt.
Går till kyrkan: Jo, var väl mer förr än nu.
Sover med gosedjur: haha, det gör jag ;)
För dagbok: nej, blogg :P
Dansar i regn: nej,
Sjunger i duschen:  ja.

Vem var den senaste personen
Du nuddade:
mamma
Du pratade i tfn med: Moder
Msnade med:  Pilla
Du kramade:  Sandra
Du skällde på: svårt.
Sportade med: Mitt fotbollslag

Senast du
Skrattade:
Idag
Grät: igår
Filmen du såg: svårt.
Tuggade tuggumi: minns inte
Drog ett skämt: kommer inte ihåg.
Sång du sjöng: Du är allt ;P

Skola

Det blev ingen bra start på dagen för mig. Vaknade 07.20 och trodde att det var söndag. Så jag fortsatte sova, till fem i åtta, då upptäckte jag att det var måndag och insåg att jag hade skola och börjar om 15 min.ooops,men det var det värt. Fick sova två timmar längre ; )

Sitter just nu på skolan och väntar på att bussen ska gå, den går om 20 min. Jag har också träning senare idag, pust. Låt mig skippa fotbollen. Tränade handboll igår och jag tror faktiskt jag börjar få upp ögonen för träningarna igen. Känns underbart.

Nåja, imorron börjar jag halv tolv och slutar tolv. Känns skönt. Tar bilen, så det innebär att jag kan sova till tio. Yes.
Fundilerar på att hyra en bra film ikväll och köpa en liten godispåse, jag åt ju faktiskt inget i helgen. hehe.
Kanske tar cykeln till öjebyn. hehe.

Well, dags att gå till bussen.
Hejs

the line between, wrong and right.

Uh, idag är jag trötter. Vädret är inte på topp, inte mitt humör heller. Fy bubblan. Rädda mig snälla. Men snart sticker vi ju och jag tror jag ska klara av att hålla ut tills dess.
Skulle kanske vara lättare om jag slapp en viss lärare som finns på skolan, denna människa går mig verkligen på nerverna. Men hm, det är väl sånt jag kan leva med. Jag åker ju som sagt om 20 dagar : )

Tja, vad ska man hitta på nu att skriva om. Jag ska och....dammdammdaaa....träna snart. Den som är förvånad kan ju räcka upp handen eller nåt sånt. Step in börjar bli lite utnött för min del, men va tusan. det är ju roligt. Har i alla fall bestämt mig för att köra på hårt ikväll. Träningsvärken ska göra ontontont imorron. Jag ska springa också, försöka i alla fall. Foten börjar bli värre igen, enbart för att jag plågat mig själv med fotboll hela våren. Men den som hade gissat på att jag skulle sluta med fotboll, har ju verkligen gissat felfelfel. Sport är mitt liv och när jag slutar med det - tjaa då är livet över.....typ.

Nåja, vad ska man hitta på nu då? Fundilerar på att bara lägga mig på soffan ett tag, var väldigt längesen. Har ingen speciell läxa till imorron vilket är bäst i världen. Ska väl till Clas snart och hjälpa honom med lite teori.

the piano keys are black and white,
but they sound like a million colours in your mind.


dessa ord får avsluta.

Tillsvidare
( :

the line between wrong and right

Hade nyss skrivit hur mycket som helst, men det försvann. Förvånad?! Nepp, inte ett dugg.
Ska alldeles snart bege mig mot...dammdammdaaaa..träningen. Blir step in idag, eftersom att min kära fot börjat strejka igen. Någon som har en tillsalu?

the piano keys are black and white,
but they sound like a million colours in your mind.


Detta får räcka för denna gången. Orkar inte skriva om allt.

Tillsvidare
( :

jag tog tag i livet och köpte mig en ny bikini

Har precis kommit hem efter en dag med moder på stan. Var mycket trevligt. Känns som att jag varit ledig hela dagen när jag slutade klockan tolv, men så är inte fallet.
Tog tag i mitt liv och köpte kläder till Rhodos, till och med en ny alldeles jätte fin bikini. Känns bra, MEN självförtroendet stiger väl kanske inte till taket när man står där framför spegeln och ska prova en på galgen vacker bikini.

Fick mig även ett efterlängtat sommarjobb idag, känns bra. Nu är sommarn räddad och det var väl för väl? Ska jobba på kappa, kanske inte världens underbaraste. Men jag kommer bli stenrik och det är väl det som är själva poängen med jobb. Eller har jag missat något kanske?

För övrigt är jag väldigt trött och ska alldeles snart plugga och kika på kläder till imorron. har nämligen lust att vara lite vacker och så, hade tänkt göra det verkligt. hehe.
Ska också träna snart, med Per. För ovanlighetensskull var det han som frågade idag hehe.

Nåja, biljetterna till i helgen är nu inhandlade, vilket känns kanoners. Nu slipper jag tänka på det mer.

Äh, vad sägs om lite svenska kanske?
jag tror det.
Ha det bra : )

Om inte OM fanns...

Tjaa, så var det måndag igen. Känns ganska så skönt att vara tillbaka på banan ingen om jag får säga det själv. Efter en veckas ledighet börjar man vända på dygnet lite smått, vilket inte kan vara allt för bra. Det får liksom vänta till sommarn, för sommarlov blir det om bara tre veckor för mig, då drar jag till Rhodos. UNDERBART.

Nåja, fredagens bravader blev mycket lyckade. Hoppade i säng halv tre som den lyckligaste lilla ungen på jorden, om jag får säga det själv alltså. Kvällen var rolig, mycket folk, underbart väder, skratt och en vacker solnedgång ovanför älven. Ååh, kan det liksom bli bättre? Mjää, tror inte det.
Aja, alla var i alla fall mycket vackra och vissa lyckades visst hitta varandra, det var roligt^^. Tove och Sandra var ju så klart vackrast på stället ; )

På lördagen var det bara slita sig upp ur sängen tidigt, klockan tio ringde min telefon, det var min tränare som ville påminna mig om matchen. Hm, det var ju snällt. MEN jag hade faktiskt tänkt att ta mig en tjuvig sovmorron till halv elva istället. Men inte det, då var det bara att slita sig från skönsängen. Vilket kanske var bra, för jag lyckades söla så mycket att jag kom fem min försent till samlingen, men vad gör det liksom?
Matchen, hur gick den då? Hum, det var äckligt varmt, jag spelade i tjocktröja, lånkisar OCH mjukisar. Gissa hur varmt det blev. Sara, Micke och hans bror tittade också, vilket var lite pinigt, eftersom att vi även lyckades förlora. Men äh, det gick väl hyffsat för mig. Det duger liksom.
Sen var det kalas hos Tove, dock var jag väl inte den mest sociala skulle jag tro. Mycket fika och sen for jag hem för att sova. Klockan sju kom Tove över till mig och så drog vi till David för att kika lite hockey - Sverige vann ;)
Efteråt ringde Josse och då for jag till Norrfjärden. Mycket trevligt.
Kvällen avslutades klockan två.

Igår skänkte jag min själ åt fotbollen och Cilla. Såg toves match och stektes i solen. Mycket skönt. Sen gick jag på stan med Cilla och Patrik. Trevligt värre.
Sov hos henne sen också. Kom hem klockan ett igår, vaknade klockan sju idag och slutade tio. Slapp dag ;)

Sitter just nu med min älskade läxa brevid mig, får inte så mycket gjort. Men det ska bli bättre, nån dag ;P
Lyssnar på RIX också, de snackar om vad man skulle göra om man inte vore så feg och jag vet precis vad jag skulle göra. Men det är ju det där OM. Om inte om fanns vore katta hund, exempelvis. Om inte om fanns så vore jag inte så himla feg. Menmen, nu finns ju det där OM och då går det ju inte. Skickade iväg ett mail nyss, så ni som lyssnade på rix nyss fick alltså veta vad det är jag är så feg med, skickade dock ett med ett litet smeknamn ;P
Mina kompisar kan nog gissa vad det är ;P

Wellwell, ska dra mig vidare nu.
Börjar få ont i huvvet igen - ovanligt.

Ha det bra.

Tagg

Jag är helt klart taggad för en superkväll i Lillpite ; )

Ha en bra kväll :)

Smått och Gott : )

Det blev bättre framåt kvällen igår, faktiskt riktigt trevligt. Var nog lite små depp i början. Men, det blev kul : )

Idag har det varit present göra nästan hela dagen. Inte alls tråkigt. Kanske mest för Tove, som inte fått veta vad vi har gjort. Men ha, hon fyller ju faktiskt år. Så hur kul kan det vara att veta vad man ska få innan. Dock tror jag hon har sina aningar, men jag gissar på att hon tror fel.
Senare cyklade jag till sjulnäs för att umgås med Sanna som kom hem från Tunisien igår, mycket trevligt var det. Jag har faktiskt saknat henne. Vi tog bilen och hyrde en liten film, innan såg vi handboll.
Och filmen ja, den var GRYM. Hihi, kanske endast för att jag älskar kärleksfjant. Men aja, jag älskar det.
Nu sitter jag här, ska dra till sängen snart. Ska upp tidigt imorron för att cykla en mil, ska bli skönt. Behövs verkligen. Måste komma iform till matchen på lördag. hehe.
Imorron är det party ; )

Nåja, klockan har faktiskt tickat över tolv och det betyder att Toveliten fyller 18 nu.
Grattis snyggning. hoppas du får en underbar dag ;)

Nu är det sovtajm.
GodNatt