PDOL och Lars Winnerbäck

PDOL har ännu en gång slagit upp sina tunga portar och mängder av ungdomar lever livet som en fest i helgen. Det kommer bli grymt, det känner jag på mig..

Ikväll ska jag se den mest underbara och bästaste artist som någonsin funnits. Nämligen LARS WINNERBÄCK!
Måste jag säga att jag längtar, eller? ;)


Bland handbollsskor och festivaler

Med två veckor kvar tills jag blir Alingsåsbo längtar jag grymt mycket efter handbollsskorna. Jag till och med drömmer om att spela handboll. Men om två veckor är min längtan slut, då går jag äntligen på handbollsplanen igen och jag lovar - det ska jag göra med STIL! Om nån har missat det så ska jag vara bäst av oss målvakter och det bara är så, jag ger inte upp innan jag blivit det.

Annars så börjar PDOL imorgon, det ska bli grymt. Speciellt på fredag, Lasse W står för underhållningen och jag kommer vara lyckligast på jorden. Vädret verkar dock inte vilja vara med oss och det gör mig lagomt irriterad.


Melissa Horn






Idag gör vi om det igen, Trästocks tillsammans med Josse :)
I år blir det Melissa Horn och ingen övernattning.


Från och med Du

Det är måndag mitt i Juli och ikväll har vi suttit på Challange och myst under filtar. Även fast graderna står på 18 grader så fryser jag, det måste väl betyda att man blivit bortskämd av det varma vädret?

Jag inser även att även fast det är mitt i juli så är sommaren snart över, om en vecka är det PDOL och det är väl egentligen ett tecken på att sommaren börjar lida mot sitt bittra slut. Jag sitter och funderar ut vad jag egentligen har hunnit med denna sommar och egentligen är det inte så mycket, men det har varit en fantastisk sommar som har gått fortare än någon sommar förut. Men det är väl så - man har väl roligare och roligare för varje år som går och därför går tiden fortare och fortare. Jag älskar tiden som är nu, så därför passar dessa ord sjukt bra in:
Den bästa tiden är nu!

Jag inser även att sommaren kommer fortsätta även fast jag flyttar till Alingsås, sommaren kommer vara ända in i september. Men jag kommer missa surströmmingen i Gråträsk och de fina nätterna med ljust långt in på småtimmarna. Men det kanske inte gör något, för det kommer bli en fantastisk tid i Alingsås.
Jag bjuder på lite bilder sen denna sommar, det som varit hittills.

     

Sen har jag ju faktiskt firat midsommar i Gråträsk, gjort massa spontana grejer på veckorna och jobbat. Så jag har trots allt hunnit med ganska mycket. sommaren är ju ändå inte slut ännu :)

Livet är en fest

Okej, i helgen och några veckor framåt kommer livet i alla fall inte i praktiken vara någon fest. Det är slut på festandet för min del, åtminstånde fram till PDOL, vilket i och för sig bara är en helg. Men har drabbats av blodförgiftning och får varken träna, dansa eller göra nåt som får igång blodcirkulationen och då förstår ni säkert direkt att även alkohol är ett STORT NEJ!
Men jag har grymt roligt ändå, så mig stör det inte.

Igår var livet verkligen en fest, vi var på kalas hos Hannah och hade det mysigt. Senare drog vi vidare mot Janne och sedan slutade vi på 1906 - jag höll i bilnyckeln och även hade hand om gasen och bromsen. Kvällen slutade i dive in:en på max och sedan en ganska lång väntan på Vickan innan vi fick börja rulla hemåt.
Halv fem låg jag i sängen, kvart över fem hade jag läst klart men var grymt pigg. Då hörde jag små tassar nere i köket och sedan en röst.
Agnes skulle alltså upp när jag gick och la mig, det är ju passande ;)

Nu blickar jag framåt och längtar till veckans bravader. Jag ska fixa lite inför flytten, införskaffa mig lite saker, sola, bada, fuska och träna lite, hänga med Ylva och tagga flytt, hänga i Skellefteå med Josse på trästocks. Kommer bli en grym vecka!



ikväll ska jag och vickan tydligen dö framför en film, det blir ju också mysigt :)


Fånga en sommar

På fredag får jag semester, vilket betyder att jag har jobbat klart för denna sommar. Det känns faktiskt helt sjukt underbart. Sommaren har, jobbet till trots, varit otroligt bra hittills och det betyder väl att det bara kan bli bättre och bättre. Sommaren är ju trots allt den bästa årstiden och det är liksom då man kliver ut ur sitt skal man gömt sig i hela vintern.

Jag ska fånga denna sommar och göra den till den bästa i mitt liv, för om fyra veckor lämnar jag staden och de fina människorna som finns här.

Vilka fina vänner jag har

Helgen har varit helt fantastisk och underbar. den har innehållit allt från kyrka, till bad, till sol, till luleå och cykling. Och även ett kalas. Jag saknar den redan, vilka fantastiska vänner jag har!

Och ja, jag fick dansa hela natten - fast till Magnus Uggla ;)

 


Nu kan du få mig så lätt

JAG VILL SKRIKA MIG HES AV LYCKA OCH DANSA TILL HÅKAN HELLSTRÖM. VARA VAKEN HELA NATTEN OCH SKRATTA TILLS MAGEN SPRICKER.  HÄNGA MED DE BÄSTA VÄNNERNA SOM FINNS OCH TITTA PÅ SOLNEDGÅNGEN. TITTA PÅ SOLUPPGÅNGEN OCH SPELA VOLLEYBOLL TILLS FINGRARNA BLÖDER. ÅKA BÅT PÅ SPEGELBLANKT VATTEN OCH BADA. GÅ PÅ ROLIGA FESTIVALER OCH DANSA. JAG VILL, SKRATTA, SJUNGA, NJUTA OCH LEVA.

Nu ska jag på en mysig picknick med de finaste vännerna.

Och ville bara upplysa alla om att idag är det F E M(!) veckor kvar tills jag flyttar från denna stad. Sååå skönt.

Helgen och sånt

Det är måndag, snart tisdag och jag sitter här vaken.
Har varit en grym helg, mycket mysig och fin.

Fredagen spenderades i Arvidsjaur, jag och sara tog en skåpbil och skulle hänga i den. Där blev det lite förfest och sedan drog vi ut på nattivalen i SKOGEN och träffade massa annat bra folk. Jag skrattade mest åt Erica som grät som ett litet barn åt att hon fått krama Jimmy Jansson, jag grät nästan också- av skratt!
Efter att ha varit vaken i 24 timmar somnade jag, det var man då värd!

Lördagen måddes inte alltför bra om man får vara ärlig i denna blogg, frukosten åts vid 12-tiden efter en hektisk incident i toakön som slutade bra tillslut. Frukosten då, ja den åts på Frasses. Kan aldrig ha varit så otaggad på att äta där, så inte en halv kycklingburgare fick jag i mig. Sedan spenderade jag och Sara dagen genom att gå omkring och leta och leta. Det var minsann trevligt och äckligt varmt. Vid fyra kom vi hem till Böle, jag deckade på soffan och sov till åtta.
Kvällen spenderades med mina två fina vänner Tove och Linn i södra hamn, där åts det massa gott och snackades långt in på småtimmarna. Jag kan lova att vi hade det grymt mysigt där på filten med solnedgången som utsikt. 

Igår sov jag mest, var även på kyrkmarknaden och sedan på PSG och städade. Grymt skön söndag, sådana vill vi ha mer av.

Nu taggas det för ännu en fest, på lördag går den av stapeln. Kommer bli grymt! Sedan är det häng med Ylva på fredag :D

Firar även att jag bara har två jobbveckor kvar denna sommar, sen har jag officiellt sommarlov i tre veckor och sedan flyttar jag. Kommer bli guld :D

God natt

Tomheten

Den värsta känslan är tomhet och känslan av att inte veta om man gjort rätt eller fel. Jag hatar det!


Detta var bekymmersfria dagar!