Hemskt mkt helg

Så var det helg igen, tiden den bara springer iväg, ändå hinner jag i princip inte göra något vettigt. Skola och handboll... Tål dock att diskuteras hur viktigt det är, för mig kan det ändå vara rätt så viktigt med tanke på att handboll varit mitt liv i 14 år och skola, jaa det har och kommer typ alltid vara mitt liv. Så kanske ägnar jag min tid åt viktiga saker.

Igår åkte jag till Josse direkt efter skolan, skulle nämligen göra lite skorarbete och det behövde jag Josse till, eftersom att hon skulle föreställa min modell. Fem saker som Josse hatar, ja det skulle mitt dokumentärfoto handla om. Väntar just nu spänt på resultatet. Vi hann även med att se min konfafilm, gå till ICA och skratta. Sanna hängde även på där när vi tagit kort klart.

Har precis kommit hem från match, vi vann med sifforna 37-20 tror jag. Var väl inte någon speciellt välspelad match, men vi gjorde vad som behövdes för att vinna. Dom var väl inte heller speciellt bra.

Ikväll är det kalas hos Cilla, känner mig inte speciellt sugen. En skön kväll hemma skulle vara det bästa, men jag antar att jag får göra det bästa av situationen. Grattis till mig.

Ha en bra kväll

Trött

Trots att jag sovit mer än vanligt i veckan är jag så gott som död just nu. Har sovit ett tag på soffan och sett handboll. Värst vad man gör mycket om dagarna... Känner ganska stor stress över FN-rollspelet, men vet inte riktigt vad jag ska göra. Det är så svårt att veta i vilken ände man ska ta tag i från början. nåja, jag tror att det ordnar sig tillslut.

Vi vann lite förvånande mot Kalix igår. Det gick ganska så bra för mig och det är ju alltid roligt, för hela laget gick det bra. Vi vann med sifforna 27-22. Förra gången förlorade vi. hmm.

Just nu funderar jag på att ta mig en liten promenad och tänka lite tankar.  Längtar till imorron så grymt mkt, häng med Josse står på schemat och det är alltid lika roligt. Jag ska göra på foto-dokumentären och sen ska vi säger göra annat också. Får se vad som hinns med.

Om en vecka åker jag till stockholm, ska bli extremt roligt.

Ha en bra kväll

Massa minnen sparade

Jag somnade 19.15 igår och sov till idag 06.00, det tycker jag var väldigt bra gjort av mig. Måste dock erkänna att jag var helt utmattat och slutkörd och egentligen har jag ingen anledning till det, kanske ett tag sen jag sov länge och mycket. Skönt var det i alla fall.

Och idag kom jag på mig själv med att sitta och gråta till ett visst TV-program. Egentligen är jag ganska töntig som sitter och lipar till ett sånt program, men det var liksom så fint. haha. Nu undrar ni kanske vilket program det är jag pratar om, detta program råkas heta Bonde Söker Fru och råkas vara sandras favoritprogram. Haha, jag kan inte annat än att skratta åt min (och josses) lilla töntighet.

Sen finns det fortfarande grymt mycket saknad i mig. Jag saknar hit och saknar dit. Längtar fram och längtar tillbaka. Aldrig kan jag vara riktigt nöjd som det är, eller egentligen är jag det, i just den stunden som jag senare sitter och förjäves saknar i min ensamhet. Fast kanske är det tur att jag nu sitter och saknar saker, för det måste ju betyda att jag hade roligt i den stunden. Grattis till mig.

Gothia 2005
var inte det en bra grej så säg!? Vad jag vill minnas så var det extremt roligt, matcherna gick inte så bra, men vi hade kul och skrattade i alla fall. Jag fick låna Emelies coola systemkamera så skulle vara superbra, men på invigningen kunde jag inte riktigt finna zoom-knappen så alla mina bilder är småa och det syns knappt vad det var på invigningen. Men tillslut hittade jag den - i sängen när vi ska sova. Grattis igen. Sen på g hem från invigningen hoppar jag på kryckor, några ska åka spåris med mig ist för att gå och så klart kommer vi vilse. Jani, denna resa var extremt rolig och minnesvärd. Kollade nyss in några bilder därifrån, jag och sandra är minsann riktigt snygga på dessa. Emma också för den delen. Titta och njut.

    

God natt på er

Visst får man drömma också?!

Vinst mot Strömnäs i onsdags, vinst idag mot Sundsvall och förhoppningsvis vinst mot Kalix på onsdag. Fast frågan är ju hur bra det är att vinna mot Kalix, med tanke på att det är dom och strömnäs som tävlar om div.1 platsen och vi vill ju helst se att Kalix tar den. Nåja, det blir som det blir och som tur är så kan ju inte vi bestämma hur framtiden blir.
 Känns dock väldigt tråkigt att vissa är sjukt dåliga förlorare.

Helgen har varit väldigt bra och jag börjar faktiskt bli riktigt bortskämd med tanke på att jag faktiskt haft bra helger så länge jag kan minnas från december. Men som jag har sagt någon annan gång, det är på helgerna som jag lever. Har dock haft väldigt mycket saknad i mig, men med bra vänner så överlever man det också.
Jag var på bio i fredags med Josse och Sanna, filmen var grymt bra och jag grät som ett litet barn många gånger. Efteråt gick vi på nodo och jag säger en sak, FIKA ALDRIG MER DÄR!!! Om ni vill veta varför får ni väl fråga. Klockan elva stack vi ett gäng hem till mig och pratade länge.
Cilla hade kalas i går och gott fika var det, stannade inte så länge alls. Åkte senare till Älvsbyn och sen vidare till Josse för att senare åka hem och sova klockan två.
Det har varit en bra helg.
Jag är uppbokad fram till 20 februari, sen finns inget i min kalender. Bra eller dåligt?! Det kan man ju fråga sig. Med tanke på att jag har ondare i magen än nånsin så är det kanske bra.

31/1 - Match och kalas hos Cilla
5-8/2 - Stockholm
13/2 - Skellefteå
22/2 - Lisa 20år
25-26/2 - FN-rollspel
5-9/3 - Göteborg

Det är väl var helgerna har att bjuda på den senaste tiden, inte alls tråkigt., Lägg där till många matcher också. Fy, så jag ser framemot allt detta. Problemet nu är jag faktiskt inte lever i nuet, utan faktiskt i framtiden. det borde jag ändra på, men visst måste man få drömma lite också?!


BÄST I STAN!! :) LIF <3


Yes, vi fick jubla igår och det gjorde vi verkligen. Jag skrek så mycket att jag har ont i halsen idag, men det var det värt. Det var otroligt roligt att vinna och nu är ordningen åteställd igen, det var bara en liten paus där när de vann förra gången, så nu är vi tillbaka på banan igen och det känns skönt. Det är ju trost allt det sista derbyt som gäller och det vann VI!!
Det finns otroligt vackra bilder på mig för den intresserade på Piteå-Tidningens hemsida.
Jag har blåmärken som gör ont över hela kroppen och visst har jag lyckats med att skaffa ett i handen, på fingret och i fingret. Det gör ont! Men det var otroligt att vinna ;P

På något sätt har jag fått ett återfall av saknaden av livskraft och det känns både bra och dåligt. Vissa känslor får jag leva om igen, andra saknar jag så sjukt mycket. Jag skulle vilja att det var december igen.

Snart är det helg igen och tiden går så otroligt snabbt, det var ju nyss helg.
Imorgon är det Sanna och Josse som gäller, ska bli riktigt roligt =)
På lördag har Cilla kalas först och sen ska jag nog hänga med Josse ;D

Ha en bra kväll =)



 


Derby ikväll

SAKNAD


Jag tror det börjar vara dags för sängen

Vill ni veta vad det sjukaste är?!
Jag glömde mina papper till Foto provet imorron i skåpet, så jag har inte pluggat ett enda ord till det ikväll. Förstår ni paniken i min själ nu alltså. Jag förstår inte vad jag ska ta mig till.
Funderar faktiskt allvarligt på att stanna hemma imorron, men det finns ett stort hinder. Nämligen min mattebok. Så det får bli skola imorron ändå.

Det gör mig fruktansvärt irriterad att folk inte kan kläcka ur sig saker i tid. Alla vet att jag planerar massvis i förväg vad som ska hända. Till helgen hade jag fullbordade planer, som nu måste avbokas på grund av att en person inte kunde säga till i tid att det var i helgen det skulle vara. Jaha, nu har jag panik och ångest över att jag måste göra allt och inget i helgen.

Nej, nu är jag alldeles för arg för att vara vaken längre. Imorron är det träning och på tisdag derby. Grymt mycket lycka till.



Det är massa saknad i mig just nu. Saknad över allt.

Skellefteå


Jag har haft en extremt lång och härlig helg. Bra också dessutom.

Vi var ju som sagt lediga i fredags på grund av att de lärare vi skulle ha höll på att flytta. Vi har ju nämligen blivit påhoppade av mögel i vår skola. Så fredagen spenderades mestadelen till att plugga, vara ute och bara ta det lugnt.
Senare på kvällen åkte jag till Cilla, där åt vi lite frukt och såg lite tv med hennes föräldrar. Det blev dock en mycket tidig kväll för mig.

Pluggpluggplugg stod på schemat för igår på dagen. Så det var väl de mesta jag hann, förutom att träna lite också. Sen åkte jag, Josse och Erica till Skellefteå för att kolla på Midvinterfesten. Det var väldigt trevligt måste jag säga. Och jag förvånas faktiskt över mig själv hur många kloka saker jag sa under kvällen. Jag lovar att ni skulle ha blivit förvånade. Nåja, till en början var vi ganska ensamma där. Men så fick vi besök av Samuel. Tillslut var vi ensamma kvar på stället, eller ah, förutom typ fem till. Vi satt där inne och pratade och skrattade lite. Sen bestämde vi oss för att hänga med på nåt som hette typ Canalen. Det är ett kristet café typ. Det var faktiskt mycket trevligt. Vi spelade spel och umgicks lite. Roligt att träffa nytt folk och lite så.
Vi åkte hemåt vid halv två nångång. Och efter en lyckad kväll somnade jag nångång vid kvart över tre.  

Nu till några av mina smarta saker som alla utom josse och erica inte kommer förstå. Men jag skriver dom i alla fall;

Josef 20 meter bort skriker till några barn kanske 3-4 år gamla; SAMLING HÄR.
Elina svarar; Okej, jag kommer.
Josse utbrister; HAHAHAHAHA.

Det var dock grymt roligt, för oss som var där. haha. Sen sa jag en till rolig sak, som vi kan ta om nån frågar. haha.

Nu ska jag ta mina läxor och börja plugga. Hoppas ni har det bra.



En saknad som består...

Magsjuka, Alcogel och Skellefteå

Det går magsjuka i laget, inte alls roligt. Jag vill ha alcogel NU. Förhoppningsvis hjälper kryddpepparn jag har käkat ikväll och förhoppningsvis får jag alcogel imorron. Då kommer det bli min bästa vän fram till på onsdag, sen bryr jag mig inte.
Vi har nämligen derby igen på onsdag och jag är nervös, fast egentligen var jag redan nervös när vi var i Umeå, då drömde jag till och med om matchen, vilket jag har gjort X-antal gånger nu den senaste veckan. Jag börjar bli rädd. Fast egentligen är det inte bara magsjukan som skrämmer mig, utan även förkylning och förlust. Har gått och haft ont i halsen i några dagar nu och det verkar inte bli bättre, snarare tvärtom. Fast egentligen, när har en förkylning hindrat mig från att spela handboll? Sen har vi ju detta med förlust, det får ju inte bli en gång till. Denna gång är jag faktiskt riktigt sugen på att vinna och det är väl så tänkt också. Lycka till!!

På tal om ingenting
så har jag faktiskt helg nu. Min klass är ledig imorron på grund av att lärarna ska flytta för att möglet har invarderat deras arbetsrum. Vi ska flytta ut i baracker. Jippi, vilken härlig skola man går på. Ska bli grymt skönt, med tanke på hur många inlämningar vi har till nästa vecka. Men, vad säger man?! Samhällselev.  
På lördag däremot blir en bra dag tror jag. Jag och mina två vänner Josse och Erica tar våra rövar från Piteå och sticker söderut, nämligen skellefteå. Ska bli riktigt roligt tror jag.

 
(Erica Till Höger)

Nu ska jag faktiskt sova. Hoppas ni får en bra natt :)
God Natt

Kom Änglar - Lars Winnerbäck <3

Det är egentligen emot mina principer att skriva två inlägg på samma dag och dessutom så nära varandra, men denna gång kan jag inte stå emot.

Jag har precis sett filmen om Lars Winnerbäck. Jag grät som ett litet barn, lycklig över att få se denna underbara människa. Lasses musik är liksom magisk, hela han är magisk. Men det blir bara bättre när han sjunger, när man ser honom. Åh, jag är fjantig som ett barn, men lika lycklig. Som att jag precis fått en ny barbie.
LARS WINNERBÄCK <3

I augusti i sommar drog jag och mina kära vänner till Luleå för att beskåda denna magiska varelse. Jag längtade så sjukt mkt på dagen och ville bara att det skulle bli kväll så att vi kunde åka dit och se på honom. När vi väl var på väg dit blev jag GLAD. Jag liksom log hela bilfärden upp till Luleå. Jag var lycklig.
Väl där fick vi lagomt bra platser, jag såg allt och lite till. Sen satte han i gång och jag bara grät och grät. Han var så bra, så bra. Jag var helt galen, hoppade och dansade och sjöng.
Värst blev det när han sjöng den sista låten: Kom Änglar. Älskadeälskade låt. Fyy, vad jag grät och fy vad jag var glad. När konserten var över bar det av hemåt, eller i alla fall var det tänkt så, inte riktigt så blev det.
Min kära vän hade nämligen glömt sätta av lyset när vi lämnade bilen och batteriet tog slut. Istället för att komma hem och sova fick vi stanna i Luleå några timmar och hemma var vi klockan fyra.

  

MEN, denna kväll var en av de bästa kvällarna på hela sommaren. Det var underbartunderbartunderbart.

Ja, vad var det egentligen som hände den kvällen och vad gjorde mig så förfärligt glad. Där vi gick med förhoppningar...



LARS WINNERBÄCK <3















 


Mögel, kyla och Skellefteå

Läxläsningen är avklarad för idag och det känns underbart bra :D

Om det finns något positivt med att det är mögel på skolan så är det nog att vi får vara lediga. Okej, inte fullt lediga, men lärarna måste flytta och då slipper vi aktivera hjärnan allt för mycket. Vi ska nämligen flytta ut i baracker och till ett annat hus brevid skolan. Egentligen är det bra att ha lektioner utanför skolan, då får man friskluft mellan lektionerna och då blir man piggare, det har jag faktiskt upptäckt idag. Bra, mycket bra. Nåja, tillbaka till detta med ledigheten. Vi slutar nämligen klockan elva imorron och har vi tur så är vi lediga på fredag. Vår mentor och de andra lärarna ska flytta, som jag just sa, och därför måste de ställa in lektionerna. Yes, något bra med lite mögel. Annars finns det väl inte så mycket mer bra med det.

En annan sak som slog mig på väg hem från bussen idag. Tempen visade hundrafemtioelva minusgrader. Visst tycker jag om vinter grymt mycket och jag älskar när det är så där kallt och härligt. Frisk luft och lite sånt. Och helst lite snö också. Men jag älskar inte när det är så kallt att benen domnar bort, kinderna fryser och man knappt kan prata, då älskar jag inte vintern. Lagomt kallt och mycket snö, det är BÄST.

Satt precis och lyssnade lite på TilliT och det ger en såna myskänslor. Såna känslor som att jag bara vill tillbaka och ha roligt igen. Jag lever fortfarande på känslan. UNDERBART. På lördag åker vi till skellefteå igen. Åh, så roligt.
Annars ska jag snart gå ut och gå snart och sen se Lars Winnerbäck på TV, något jag längtar till.

Ha en bra kväll

Skolan har börjat

Skolan har börjat igen och det märks. Inte minst på min mage som återigen börjar göra ont, men jag hoppas att det går om och att det enbart är en chock eller nåt sånt.
Sitter här med läxor i mängder och vill liksom bara sjunka under jorden. Tre inlämningar och ett prov nästa vecka....en underbar start på skolåret. Nåja, jag tror dock att det kommer bli ett bra och roligt år.

Snart är det helg och jag längtar. Även till Stockholm längtar jag, ska bli skönt med ett litet uppehåll från vardagen.
Hoppas ni har det bra och en längre uppdatering väntar när jag får mer tid.
Nu är det nyheter som gäller, har årstolva imorron..

God natt

Ont i kroppen

Snacka om att min kropp värker idag. Först fem timmar i buss till kiruna, sen match och sen fem timmar till i buss. Ryggen tog mycket stryk, men det var det faktiskt värt. Vi vann matchen och jag blev matchenslirare. Känner mig faksitk lite stolt måste jag säga. hehe.

Först promme, sen gospel och sen sängen. Det är väl dagens planer skulle jag tro.
Ha en bra dag

Jag borde nog leva i nuet istället

Det är extremt frustrerande att veta precis vad man ska göra när skolan är slut och ändå ha ett extra år kvar. Ibland hatar jag att jag sökte lyckan i Göteborg, hade jag inte gjort det skulle jag gått ut i vanlig ordning med mina kompisar till våren. Men tyvärr lyckades jag inte i Göteborg, utan fick flytta hem och börja om helt från början. Samtidigt så vet jag att jag skulle ha ångrat mig grymt mkt om jag inte försökt, så varför gnälla egentligen?!
Jo, just därför att jag precis vet vad jag kommer göra sen och vill göra det till hösten!!

När skolan är över tänker jag, tillsammans med min käre vän Josse, ta vårt pick och pack och fly till Alingsås. Där tänker vi gå folkhögskola och leva livet i ett år. När detta år är över tänker jag söka, och komma in, på psykologlinjen eller sjukgymnast i Umeå. Annars tänker jag resa och bo i Grekland. I Piteå vill jag då inte stanna länge.

Fast egentligen kanske jag just nu borde leva i nuet och ha framtiden som ett mål. För tillfället lever jag nu i framtiden. Ibland är nog inte det så bra, i alla fall inte nu.

Imorgon åker jag till Kiruna. Ha det så bra.
God natt


Låt mig leka med tanken lite ;)

Egentligen skulle ni kunna slita uppmärksamheten från detta blogginlägg. Det tidigare är bättre eftersom att det är ett bevis på hur otroligt manliga jag och Hanna egentligen är ;)
Du, föresten; Stockholmsresan är äntligen bokad



Idag började skolan, därför är det väl inte mer än självklart att detta inlägg mest kommer handla om skolans trötta dag. Och trött var väl bara förnamnet, jag liksom sov även när jag tog mina första steg i skolan, som förövrigt luktade mögligt apelsinskal. Jodu, skolan är fortfarande full av mögel, mögel som tydligen framkallar cancer. Joho, det känns ju jätte säkert. NOT! Och visst känns det sådär underbart att man direkt man kommer in i skolan får svidande huvudvärk och tungt att andas?! Inte en enda dag på jullovet har jag lidit av huvudvärk, men direkt man kommer till skolan händer något. Jag skulle gissa på möglet. Nåja, förhoppningsvis kommer det bli bättre snart.

Och tror ni att mitt busskort funkade idag på bussen? NEJ!!!! det gjorde inte det. Och om inte busskortet funkar, vart går man då?! Jo, till den underbara busstanten på skolan. Ni vet, hon med det snälla ansiktet, som alltid ler sådär snällt mot en när man kommer in och som alltid hälsar en hjärtligt välkommen in - fast tvärtom. Jag behöver ett STORT mirakel om jag ska våga gå dit nån dag, jag behöver liksom hjälp att ens tänka den sjuka tanken att gå dit. Med ett hjärta som nästan hoppar ut vet jag att jag kommer gå dit. Jag kommer aldrig våga gå dit - så ge mig ett mirakel!

Imorgon ska jag umgås med Josseposse. Det var verkligen längesen vi bara såg film eller något liknande. På senaste tiden har vi ju liksom varit på resandefot hela tiden. Men imorron ska vi se på nyckeln till frihet och bara ta det lugnt.
På lördag åker jag upp till Kiruna för att spela handboll.
Sen har jag väldigt mkt att se framemot, jag längtar. 

Idag har mitt nya liv börjat(undrar hur många såna jag har haft) Denna gång handlar det om att bli nyttig och börja träna hårdare. Vilodag; Lördag... Mer säger jag inte. Dessutom håller jag fortfarande mina nyårslöften. Ändå stolt man är ;D

Ha en bra kväll.

What a Friend I have <3


Igår kväll åkte jag söderut för att umgås och sova hos min fantastiska vän
Hanna. Vi började med att kolla på Eva&Adam fram till klockan ett. Jag kan verkligen säga att jag utan tvekan älskar Eva&Adam. Men när klockan var ett började sömnen vilja ta över och vi gick till sängs. Men ingen sömn ville infinna sig. Istället började vi prata. Vi pratade och pratade. Hur mycket som helst. Det märktes att vi inte umgåts ensamma på hundra år. Snacka om att vi blev som fnittriga småbarn. Vid klockan fyra lyckades vi bli tysta och sömnen ville infinna sig.

Morgon klockan tio. Ingen vila, ingen ro. Nejnej, vi skulle nämligen ut med skotern. Men när vi vaknade på morron kvarstod ganska så många frågor. Skulle vi lyckas dra igång skotern? Fanns det någon o'boy kvar? Var det nog varmt för att fara ut? Ja, många, egentligen meningslösa frågor fanns, men ack så viktiga för oss. Nåväl, när vi tittade på tempen fick vi oss en smärre chock. -14 grader. Aaah, kallt och svinigt. Men vi hade bestämt oss för att fara ut, så det var bara att packa väskorna, klä sig varmt och gå ut och försöka starta skotern. 12.00 stod vi klara ute för att försöka få igång pärlan. På tredje försöket lyckades jag. weei, vad duktigt. Dock var det inte klart där. När vi så är på väg att åka så upptäcker vi att väskan är för konstig. Vi stänger av skotern och byter väskan. Sen när vi skulle starta den igen, ville den inte starta. 20 min senare får Hanna igång den och vi är på väg.
Väl framme lyckas vi få igång en eld som brinner i 2 timmar. Sen sitter vi där och fortsätter vårt intressanta samtal från natten. Sen, två timmar senare inser vi faktiskt hur otroligt kallt det är. Så vi får för oss att gympa lite. Fast värst mkt gympa vart det inte. Utan vi packade ihop våra grejer och begav oss hemåt. Det var minsann varit en mycket rolig dag.
Tack för dagen Hanna.






Jag sökte och fann

Sandra kommer snart, vi ska fika. Verkar inte som att jag gör annat än fikar nuförtiden. Men vet du, jag fyllde nyss år och då får man. Visst?!

En annan sak som jag också gör hela tiden är att tänker. Hela tiden tänker jag. Jag tänker tillbaka på den underbara veckan jag fick(Vi fick) tillsammans på det underbara stället.
Deltagare. Ledare. Noll mottagning. Alcogel. Skratt. Tårar. Lekar. Spel. Smågrupper. Möten. Umeå. Nyår. Raketer. Kramringar. MassaMassaFolk. Och strömbäck.
Jag tror inte att något skulle kunna gå uppemot vad vi alla varit med om på bara några dagar. Jag har liksom hunnit samanfatta hela livet och knytt ihop det igen. För jag tror att jag hittat livet, hittat mig själv igen. Känner inte längre att jag måste göra mig till på något sätt. Jag är jag och så kommer det för alltid att vara. Jag kan faktiskt känna mig lite stolt över att just jag är jag. För visst är det något unikt med mig? Visst är det något unikt med alla på vår jord?!
Nej, jag tror inte att detta går uppemot nåt annat. Och jag längtar tillbaka. Tillbaka till det stället där inget spelar någon roll. Där ingen försöker ändra på en, utan där alla blir accepterade som man är.
Så tack, tack alla vänner för dessa dagar.

Nämnde jag det?! Jag är fortfarande lycklig


Uppdatering 16.44
Ibland önskar jag att det fanns mer av tiden. Jag skulle helst se att ett dygn hade 48 underbara timmar istället för fjuttiga 24. Jag kan dock anse att jag använder tiden för dåligt. Vissa stunder kan jag bara ligga och inte göra nånting, då jag egentligen skulle behöva exempelvis plugga röven av mig. Samtidigt har människor sagt till mig att det här med vilan är minst lika viktig som att plugga. Kanske har de rätt de som sagt det. jag vet inte riktigt, för egentligen har jag aldrig riktigt försökt bara ligga och inte tänka på läxan, de gånger jag haft läxa. Men så hände det idag. Idag låg jag bara för att vila, såg lite tv och tänkte. Inte alls på läxa, inte på träning, utan jag tänkte på allt annat. Allt annat sånt onödigt. Och vet ni, det var underbart!

Någon gång tidigare i mitt liv har jag sagt till mig själv; Innan jag dör, vill jag leva först. Detta med att leva först har inte alltid varit så självklart. Vissa gånger har det verkligen varit en tuff kamp, en riktigt tuff kamp. Det har mest handlat om att överleva. Och alla gånder har jag gjort det, mer eller mindre. Huvudsaken är ju att jag lyckats. Men detta med att leva först har aldrig riktigt funnits där. Men nu, nu tror jag faktiskt att jag lyckats vinna, på riktigt. För jag kan faktiskt säga, helt ärligt, att jag lever fullt ut nu. Den senaste veckan har liksom bara inneburit att flyga fram. Skolstarten på torsdag känns inte heller allt för allvarlig. Jag tar liksom dagen som den kommer. Och det kanske är bra?!
Men bara för att jag lever nu, så kan jag inte dö redan. Nejnej, jag har mycket framför mig som jag ser framemot. Mitt liv har ju knappt börjat ännu. Snart tar jag studenten och då ska jag leva livet.

Imorgon ska jag umgås med Hanna <3 Det var alldeles för längesen vi gjorde något och jag längtar faktiskt.

Jag är glad...

..så låt mig leka med tanken lite ;)

Lycka, Livskraft och Glädje

Så är man 19 då. Vart tog tiden vägen? Jag fyllde liksom nyss 15 och såg framemot att börja köra moppe. Känns även konstigt att inte längre säga att jag är 18, utan 19. Hm, jag är inte längre 18, jag är till och med ett år över 18. ojoj, jag säger det igen, vart tog tiden vägen?

Kvällen igår blev grymt bra måste jag säga. Jag börjar gilla skellefteå mer och mer, helt klart. Måste även tillägga att jag tagit i Christoffer Hiding, de ni. Träffade massa bra folk, från lägret då alltså. Var roligt att så många var där, blev nästan som en återträff sådär tre dagar efter. Jo, faktiskt ett mycket bra slut på min födelsedag.

Ser framemot hur mycket som helt nu framöver. Faktiskt, även fast skolan snart tar sin början igen. Uh, jag vill inte ens tänka på det, men så är det faktiskt. Men nåja, nästa helg åker jag till Kiruna för att spela handboll, kanske lite långt för en match, men äh, vetdu?! Jag överlever. Helgen efter det vill jag, Josse och Erica åka till Skellefteå och vi hade tänkt åka dit också. Och helgen efter det vill jag till Umeå. Förhoppningsvis kommer allt detta gå som planerat, då kommer Januari bli en helt underbar månad. Dessutom har vi derby snart.

Nej, jag ser inga hinder för mitt liv just nu. Även fast skolan börjar snart, så finns för tillfället inga hinder. Och vet du, jag älskar det.
Och jag måste bara tillägga en sak, jag sitter och tänker på Tejp just nu. Och jag längtar tillbaka, längtar framåt. Snart är det sommar igen. TACK!!

Nu ska jag vila ett tag, sen ska jag träna =)

Lycka, Livskraft och Glädje

Så är man 19 då. Vart tog tiden vägen? Jag fyllde liksom nyss 15 och såg framemot att börja köra moppe. Känns även konstigt att inte längre säga att jag är 18, utan 19. Hm, jag är inte längre 18, jag är till och med ett år över 18. ojoj, jag säger det igen, vart tog tiden vägen?

Kvällen igår blev grymt bra måste jag säga. Jag börjar gilla skellefteå mer och mer, helt klart. Måste även tillägga att jag tagit i Christoffer Hiding, de ni. Träffade massa bra folk, från lägret då alltså. Var roligt att så många var där, blev nästan som en återträff sådär tre dagar efter. Jo, faktiskt ett mycket bra slut på min födelsedag.

Ser framemot hur mycket som helt nu framöver. Faktiskt, även fast skolan snart tar sin början igen. Uh, jag vill inte ens tänka på det, men så är det faktiskt. Men nåja, nästa helg åker jag till Kiruna för att spela handboll, kanske lite långt för en match, men äh, vetdu?! Jag överlever. Helgen efter det vill jag, Josse och Erica åka till Skellefteå och vi hade tänkt åka dit också. Och helgen efter det vill jag till Umeå. Förhoppningsvis kommer allt detta gå som planerat, då kommer Januari bli en helt underbar månad. Dessutom har vi derby snart.

Nej, jag ser inga hinder för mitt liv just nu. Även fast skolan börjar snart, så finns för tillfället inga hinder. Och vet du, jag älskar det.
Och jag måste bara tillägga en sak, jag sitter och tänker på Tejp just nu. Och jag längtar tillbaka, längtar framåt. Snart är det sommar igen. TACK!!

Nu ska jag vila ett tag, sen ska jag träna =)

Grattis till mig själv....eller nåt

Jag fyller tydligen år idag, men det märks inte. När jag vaknar klockan elva är det mörkt hemma. Alldeles mörkt. Funderar på att se tv istället, men väcker agnes för hon ska se fotboll halv tolv. Jaha, dom har glömt bort det. Tack!!

Nåja, hade ändå inte tänkt fira dagen, ännu mindre nu. Jag känner mig bortglömd.
Men...Grattis till mig själv i alla fall.

Hoppas ni får en bättre dag =)

What a Friend I have Found

Jag har börjat återhämta mig från veckans alla händelser. Sov 12½ timmar i natt och det var skönt och efterlängtat. Känns dock väldigt tråkigt och tomt att vara hemma igen, skulle gärna stannat där ett tag till. Det är liksom fridfullt och bra där. Här hemma har jag fått tillbaka min hjärtklappning, dock inte magonten ännu..men jag väntar.
Fortfarande känner jag mig sådär barnsligt glad och jag längtar liksom bara efter mermerochmer. TACK<3
Imorgon åker jag till skellefteå till vinterrocken, dessutom fyller jag 19. Grattis till mig.

Nåja, dags att kanske göra någon nytta. Se tv, eller varför inte packa upp min väska?! Känns tråkigt..

Hoppas ni får en bra kväll :)

I belive in christianity as I belive the sunrises. Not only beacuse I can see it,
but beacuse by it I can see everything else.



Jag är full

Snart kommer nog en liten sammanfattning om året som varit, om jag orkar nån dag

Okej, snacka om att jag valde en rubrik för att dra till mig läsare... Om jag lyckas är väl en annan fråga. Jag har i alla fall gjort ett försök. I varje fall så har jag kommit hem en gång för alla nu. Det har minst sagt varit en händelserik vecka, en helt underbar vecka. Läger har avlöst varandra. Är helt slut nu, sov fyra timmar i natt. Alldeles för lite. Och livet i Umeå har mestadels bestått av lycka, sjukdomar, skratt, prat, sång och inte minst ALCOGEL. Jag har verkligen varit som besatt av denna underbara product, då jag är extremt rädd för allt som stavas M-A-G-S-J-U-K-A.

Boden lördag och söndag är liksom inget att prata om. Det gick piss på lördagen, men vaknade med nya krafter på söndagen och då lyckades jag trippedubbelt så mycket bättre. Känns bra att avsluta helgen med humöret på topp.
Sen var det liksom bara snabbt hem och packa upp och packa ner igen.

Måndag morgon, klockan ringde 06.00. Upp, duscha, äta, packa klart och sen åka igen. Denna gång mot Umeå, nyår och livskraft. Tre och en halv timma ensam på en buss kändes ganska tråkigt, men det var grymt värt det. För då insåg jag kanske inte hur underbart det skulle vara efter, men jag lovar att nu var det grymt värt det.
En dag senare kom jag dit, eftersom att jag varit i Boden. Jag kom precis i smågruppssamlingen och sen var det lunch.
Som seminarium hade jag var kör/gospel. Okej, helt ärligt var det inte speciellt kul första dagen. Kan bero på att jag inte vågade sjunga rikigt. MEN, det blev bättre.
Kvällen var brabrabra och jag älskar människor på läger.

Tisdagen blev bättre, mycket bättre. Kören var till och med rolig och tiden bara sprang iväg. Det var liksom inget att prata om. Det var otroligt roligt. Kvällen var även den otroligt bra, OTROLIGT. Lyckan liksom bara hängde i luften. Och jag lovar er, jag var lyckliglyckligochlycklig.

Onsdag, nyårsafton. Orkar inte egentligen gå in på detaljer. kan meddela att denna dag var den bästa dagen på riktigt riktigt länge och det kommer dröja många månader innan jag glömmer den. Om det ens går. Kvällen var liksom lyckligare än lyckligast och jag ville aldrig liksom gå och sova. Jag hade typ energi kvar som skulle kunna räcka i flera veckor. Jag kunde inte sluta skratta, och de som såg mig måste ju tro att jag var knäpp som log hela tiden. Man kan lugnt säga att jag var och ÄR full på livet. Jag vill bara ha mer och mer och mer och aldrig somna.

Idag gjorde jag gospel premiär och det var extremt nervöst, men faktiskt riktigt roligt. Dock inget jag skulle kunna våga på heltid, men ibland kan man ju överaska.
Hemresan idag var riktigt tråkig. Jag vill inte att allt bra ska ta slut bara sådär. Jag vill ju ha mermermer. Just nu känner jag mig lycklig. Men en sak förstår jag inte riktigt, hur kan man känna sig så otroligt lycklig, men samtidigt så fruktansvärt tom? Men, jag ÄR full - på livet


På lördag fyller jag 19 och förhoppningsvis blir det en bra dag. Inte för att jag kan påstå att 19 är någon speciell ålder. Har faktiskt funderat på att inte ens fira dagen, men har beslutat mig för att göra det på måndag, eftersom att alla är borta på lördag. Även jag ska bort då, till skellefteå på vinterrocken. Hoppas på att den kvällen ska bli underbar. Kommer ju träffa folk från Umeå. TACK<3

Nu återstår väl enbart att säga tack för en underbar vecka.
I Could Sing Of Your Love Forever

Gott nytt, eller vad man nu säger.
God natt.