Det är natt och jag är lyckligast på jorden



Lycka är att mysa i kapellet, sitta uppe och prata strunt med en FIN vän halva natten och sedan lyssna när hon spelar gitarr!

Sommaren 2010

Sommaren 2010 är över för detta år och jag anser att det är dags för den årliga sommar-summeringen!

I våras tog jag studenten, detta var en av det bästa tillfället i mitt liv. Glädjen var på topp, veckan var fantastisk och vädret på själva dagen var helt underbart. På flaket stod vi och svettades, skrek oss hesa av lycka och sjöng med till varenda låt vi spelade. På kvällen hoppade vi, sjöng och dansade. Detta var så sjukt, så roligt och så vackert. En fantastisk start på sommaren.

Sommaren fortsatte med regn en vecka och sedan började jag jobba. Då kom solen så klart, men jag trivdes så otroligt bra ändå. För kappa betyder liksom sommar och sommar betyder inte bara sol nu mer för mig. Utan även gemenskap och att umgås. Många fantasiska fredagkvällar spelnderades på käckis, där dans och vänskap utspelades. En av dessa fredagkvällar var den bästa fredagen på hela sommaren, den var så fin och så bra och så magisk. Mer än så får ni inte veta, resten är hemligt!

En fredag åkte jag och Sara iväg till Arvidsjaur, vi gick på nattival och levde en SJUKT galen kväll tillsammans. Bilen var vårt hem, men det var så fantastisk roligt att det liksom inte gjorde något. Den natten var jag vaken 24 timmar, så sjuuukt. Dagen efter sov jag hela dagen, jag mådde med andra ord som jag förtjänade. MEN, jag hade en grym fredag! 
Sommaren fortsatte och skulle visa sig innehålla många olika festligheter, månge tillfällen till att göra sig fin och sedan gå ut. Många sommarkvällar var riktigt varma, sådär bortskämt varma.

Sedan kom PDOL och allt vad det innebär. Två sjuka kvällar som jag aldrig kommer att glömma. Lasse var fruktansvärt bra, så bra som det inte ens går att bli. Han var MAGISK!
Sommaren började på allvar lida mot sitt slut och jag trodde att jag hade upplevt de bästa dagarna av denna sommar redan. MEN...

En avskedsmiddag/mys skulle visa sig bli sjukt mysig och fin och avslutades under bron med tre OTROLIGT fina vänner. Tillsammans med vin och en trasig cykel gjorde vi kvällen till vad den blev. FANTASTISK!
Tisdagen efter visade sig bli än mer fin, ett besök på nolia med vickan och petra, sedan bad på havs inomhus med vickan och cilla, för att sedan avsluta den fina dagen hos cilla framför elden med ett glas vin i handen. VI gick sedan ut på havs och där kom vi in på dansen. Det var den finaste kvällen på hela sommaren, kan än idag gråta av lycka och av sorg över den kvällen. Så fin, så underbar och om något denna sommar var riktigt MAGISKT, så var det denna dag.

Sanna Bergman, så många fina dagar vi spenderat tillsammans i sommar. Jag gråter av saknad av dig! Denna sommar har varit du och jag.

Nu sitter jag här, efter en helt fantastisk, galen och annorlunda sommar helt överlycklig över allt jag varit med om och över alla jag träffat. Helt överlycklig över att hjälmared är så fantastiskt och över att jag får ha så fina vänner överallt.

Jag har ingenting att klaga på



Jag har ingenting att klaga på, livet leker och imorgon har jag match!

Jag har det bra

Sitter här och lyssnar på Lasse W i min ensamhet på rummet. Har varit en mycket intensiv dag med många nya intryck, detta är nog orsaken till att mitt huvud ständigt värkt idag. Här kommer man bli fet, kan jag lova. MATMATMAT. Tur jag ska spela handboll också. Ikväll längtar jag sjukt mycket efter vissa personer, så fantastiskt om de också fanns här. Fast jag måste säga att jag har funnit många nya fina vänner här också. PÅ måndag börjar handbollen på riktigt, det blir fint hoppas jag. Sen börjar jag bugga också, det längtar jag mest till! Slut på sakna delen, imorgon är det upp med tuppen. God natt!

Det lilla hjärtat, det pulserar än

jag sitter på ett tåg
i en ödslig vagn
och det luktar lite dig om mig

Idag flyttar jag in i Alingsås och det kommer bli grymt härligt. Ska bli roligt att se vart jag ska bo i ett år och jag är helt säker på att jag kommer trivas. I fredags kollade jag till gården, fantastiskt fint. Tänk er madicken så får ni er en liten bilr. Sjukt fint.
Annars gick jag på stan igår och ahde det fint med Josse.

En liten uppdatering där, jag myser med Julia och Emelie här i Göteborg. Jag gillare!

för att du syns överallt
är det inte säkert att du finns
det är en konst att bara fylla hål

En stannfågel ger sig av

Jag är utflyttad och på väg mot Alingsås, det känns väl sådääär just nu. Önskar egentligen att jag fortfarande var barn och kunde bo kvar, egentligen är jag skogsmulle och trivs i skogen utmärkt.
Fast samtidigt, jag vill se något annat och detta kommer bli bra!

Men, jag saknar redan mina fina vänner och alla de underbara stunder vi haft de senaste dagarna. Igår kollade jag och Vickan på snygga hus och bilar och önskade att vi ägde typ alla av dom. Till och med detta saknar jag, då vi virrade bort oss i Hortlax och höll knappt att hitta hem igen. Jaa, Hortlax är för stort helt enkelt ;)

Nåja, ta hand om fina Piteå tills jag kommer hem igen :) Ska försöka hinna komma hem en gång innan jul, annars blir jag väl galen. Imorgon är det läger i Skene som gäller, fy vad det kommer bli bra :P

Jag saknar er redan, finafina vänner!

Det här är slutet på resan, och början på en ny!

Jag älskar mitt meningslösa liv



Oj, vad livet leker just nu. Har drunknat i sorg i några dagar, men så igår tog jag tag i mig själv och ryckte upp mig. Tur var väl det, för gårdagen kan ha varit en av de bästa i sommar. Så fin, så härlig, så bra helt enkelt.

Jag, Vickan och Petra besökte nolia, käkade thaimat, kollade husvagnar, bilar och lite skotrar. Kikade in en fin stuga som jag skulle vilja äga. Gick till stan, fikade och köpte kläder.
Sedan begav vi oss mot Grisan och sprang och sprang.
Döda åkte vi till havsbadet sen för att bada i inomhusbadet, barn på nytt kanske? Hem till cilla igen, mysa framför elden med några glas vin, vacker utsikt och fantastiskt fint sällskap.
Kvällen avslutades på havsbadet, lite dans, många skratt, fina människor och en hel del avsked.

Trots att jag bara vill gråta nu, så har jag inte gråtit ett dugg över allt. Livet känns sjukt fint nu och det är dessa stunder man uppskattar allt fint som finns och jag älskar faktiskt att leva!

Packa klart, dra in till stan och sen hänga med fint folk- det är min dag.


En evighet som kändes som en evighet på riktigt

Helgen blev lika bäst som jag hade trott, vilket både är bra och dåligt med tanke på att jag snart ska lämna alla fina människor i Piteå. Men ändå tänker jag att jag kommer träffa så många fina där nere, så jag kommer nog få det grymt bra där också. Även fast de som finns här är obytbara.

Gårdagen spenderades på min altan med massa fina vänner. Vi som höll ut längst gav oss till slut till bölebron för att mysa med ljus och musik. Egentligen martini också, men den hade jäst så den var inge god, utan smakade bullar. Bläää! Även en cykel gick sönder, mer säger jag inte ;)
Men, det var en fin kväll som jag länge kommer minnas.

Även helgen kommer jag minnas, för den har varit bäst!

Nu kommer jag mest ägna min tid till att packa och hänga på stan för att få se så många Pitebor som möjligt, det är nåt speciellt med oss, haha. Ska även ta igen lite tid med Cilla, vilket vi skulle ha gjort hela sommaren men aldrig blivit av. På tisdag blir det dock. Sedan åker jag onsdagkväll, kommer bli en sorglig kväll. Samtidigt starten på något nytt, förhoppningsvis lika vacker som jag har här hemma.

Jag längtar faktiskt tills buggkursen som jag och fina Ylva ska gå, den kommer bli kung och nästa sommar kommer jag äga dansgolven med min vackra bugg.. Nåja, man kan ju hoppas på det. haha.

Nä, nu ska jag ta min lilla ångest, som kommer krypande till mig när mamma säger att jag har mycket att packa imorgon, och sova - det blir bäst så.
Och egentligen tror jag inte att jag har ångest för att jag ska flytta härifrån, utan för att jag ska flytta från tryggheten och allt som händer här. Jag vet liksom vad som finns i vartenda hörn och vem ALLA är, i Alingsås vet jag INGENTING!

GodNatt!

Det här är slutet på resan och början på en ny



Det är sista helgen här i Piteå nu och det börjar kännas. Det börjar verkligen bli så sjukt verkligt att det börjar bli läskigt. Det värsta är att denna helg är på väg att utvecklas till en av de bästa i sommar, vilket kommer göra det svårare att åka från alla fina människor som finns här.

Jag hade i alla fall en fin kväll igår tillsammans med finaste Sanna, först fika med massa bra folk hos Linnéa och sedan dans på logen, sista gången detta år för mig. Hm, hade svårt att sova så jag slog på en film och somnade väl vid fyra-tiden. En bra kväll var det i alla fall.

Idag hade jag tänkt gå ner till Sinavallen och se lite fotboll, äta lite frukost och sedan gå upp igen för att fara ut och springa. Ikväll blir det avskedsmys på våran altan och jag hoppas att det blir sjukt roligt. Förhoppningsvis blir det fort mörk, är mycket mysigare att tända ljus. haha.

Jag undrar om jag nånsin ska nyktra till nån gång, med dig!
När jag tänker på denna sommar till hösten, kommer det nog vara Lasse som stått för den mesta musiken!


En minnsevärd helg

Det är söndag idag och jag har verkligen inte gjort mycket. Har sovit i båten hela dagen, gått en prommis så lång som till vickan och sedan framkallat kort. detta har jag lyckats göra på hela dagen. Wohoo.

Men helgen har varit fantastisk. Lasse var bäst, fast det var ju redan förväntat. Annars var lördagen den bästa dagen med mängder av skratt, några tårar också faktiskt och sjukt underbart folk runt mig. det blev som jag hade trott, fredagen blev liksom en förfest till lördagens fest. Ohjaa, lördagen var sjukt bra!

Nu är det inte länge tills flyttlasset mot Alingsås går, onsdag nästa vecka åker jag samt min familj ner till Göteborg med hela mitt liv i bagaget. Där ska jag bo i några dagar för att sedan bege mig mot Alingsås och skolan. Fantastiskt! Innan dess ska dessa saker göras:

- Hänga med olika vänner.
- Sova hos Hanna
- Ha flyttfest eller flyttmys
- Gå till biblioteket
- Prata med Ylva
- Kramas
- Hälsa på farmor
- Träna i mängder
- Och det viktigaste av allt kanske; Börja packa ;)