Jag har träffat NIMBY ;)

Måste börja med att tacka Sara som fixat i min blogg lite ;)

Jag har allt lov nu, på riktigt. Jag har varit fast i ett arbete fram till idag, men idag tog jag lov. Arbetet är klart och jag bara njuter av att vara ledig. Det firades med en dag på skeppet med Tove och Linn. Det var minsann mycket roligt. Vi har till och med fått träffa Nimby ;) wohoo.
Men bowlingen gick uselt för mig, dock var det ganska roligt ändå. Många skratt har avfyrats idag!

Helgen är snart här, vi ska ha STOR middag här. Då menar jag verkligen STOR. Pappa fyller 50 höstar på tisdag, känns som att det var igår han fyllde 40 stycken. Imorgon blir det nog ett besök hos Erica skulle jag gissa, har blivit bjuden på fest där av Frida. Blir dock en nykter helg för mig, måste börja tänka på vasan OCH på matchen på söndag. Mycket viktigt att ladda!

På tal om vasaloppet har det minsann blivit ändrade planer, jag åker bara halva vasan på grund av en match och på grund av tidsbrist. Men det är en prestaion ändå tycker jag. Så jag ska ladda ändå!

Snart är det november och jag längtar, det har ni väl aldrig hört?




Snart är november här

Sitter här i lägenheten i Umeå och håller på att spricka, god mat och god efterrätt har verkligen gjort sitt. Jag och hanna har egentligen inte gjort så mycket idag, men har fått tiden att gå riktigt bra.
Gick till kyrkan på morron, sen åt vi lunch, gick och handlade, vilade (läs: elina pluggade) lagade middag, åt middagen, åkte och lyssnade på gospel och sen åkte vi hem igen och åt efterrätt. Sanna har även varit förbi ett tag. Jag trivs med dessa fina vänner.
Hanna är ganska rolig, hon ska hem på tisdag och då är det dags för oss att äta upp all mat som finns i hennes skåp och kyl. Man svälter i alla fall inte på detta ställe och det är super :P

Nåja, jag har ju lov nu, känns skönt. Blir att vila och träna en hel del. Dessutom ska ett VEME in på fredag, kanske borde jag även jobba lite med det. På lördag ska jag och Cilla gå från Havs till Böle. Ska bli spännande minsann.

Dessutom är det snart nov och det är den månaden jag längtat efter hela hösten. känns otroligt att den redan kommit, samtidigt som det har tagit sin lilla måste jag säga. Kommer nog kännas tomt när den är över, då har liksom årets månad tagit slut. Vad ska man då leva för? Fast jag är rätt så säker på att jag kommer finna mig en mening med livet efter nov också. haha.

Nu ska jag och Hanna dränka oss i kärleksfilm och beklaga oss över hur ensamma vi är. haha. Fast egentligen är vi inte så ensamma, vi har ju trots allt varandra :P

God film natt ;)


På g mot Umeå

Det känns tråkigt att praktiken är över, fast skönt med en veckas ledighet.

Åker till Umeå nu om en timma, roligt att spendera en lördagkväll på en buss. Fast å andra sidan har jag inte haft en speciellt trevlig lördag. Hjärnan har i alla fall fått slita hårt, högskoleprovet har varit på schemat. Nåja, nu har jag i alla fall fritt fram att söka till poppo till hösten, det ska minsann göras..

Annars ska jag väl mest mysa med vänner. Är tänkt att jag och Hanna ska hitta på saker, fast jag har alltid roligt med henne så vad vi gör spelar ingen roll. Har dock stor lust till lite fart och fläkt och till galna saker. Skulle sitta alldeles utmärkt just nu. är lite smågalen för tillfället.

Och lasse är bästast! Snart är det dags för konserten vi längtat efter hela hösten, jag LÄNGTAR!!

Praktik

Nu är jag tillbaka till verkligheten igen, har visserligen varit det i tre dagar nu men har inte haft något tid över till att blogga. Jag säger som de flesta gamla; tiden går så fort när man blir gammal. Och så är det kanske, för enligt Ullis i min klass är ju jag gammal som gatan och det tåls att diskuteras många gånger om.

Befinner mig på praktik på Arbetsterapin på sjukhuset i veckan, det är mycket roligt och väldigt intressant. Jag lär mig något nytt varje dag och är helt utmattad när jag väl kommer hem. Har somnat på köksgolvet två kvällar i rad, återstår att se om det blir en trejde också. Jag har insett att detta yrke verkligen är något jag skulle kunna tänka mig att jobba med i framtiden och om man har lika bra arbetskamrater som dom som jobbar på sjukhuset här, skulle ju det vara ett stort plus.

Har en hel del läxa också som väntar på mig, skulle tro att det börjar bli dags att göra någon nytta och skriva lite på Etiopien- eritrea konflikten. Måste även träna, blir löpning en timma idag och sen äre ju bonde söker fru och greys ikväll. Det kan väl inte bli så mycket bättre?

Bilder från Göteborg är väl tänkt att det ska komma nu :)
 
   


Oktober är snart slut

Göteborg är som vanligt, regnit, blött och blåsigt. Men nog är det roligt här för det, har shoppat en hel del och gått runt. Har även träffat emelies omtalade pojkvän, han är godkänd :P Erica befinner sig också här nu =)

Snart är oktober månad över, den vad jag trodde innan jobbigaste månaden detta år. Visst har den varit riktigt jobbig och gått mycket segt. Detta på grund av att jag längtat så mycket till alla händelser i November. Månaden har dock innehållit mycket mycket roliga saker också. Livet flyter och leker. Jag älskar det. Det är underbart att leva må jag säga. Snart är det november och den omtalade konserten närmar sig. Jag kan knappt bärga mig alltså.

Dags att återgå till Göteborg :)

Har mycket att stå i.

Oj vilket stressigt liv jag lever just nu, tur jag åker bort imorron och får förhoppningsvis vila ett tag då.

Annars så hade jag två möten igår, dom gick bara bra. Fick springa från det första mötet, slänga i mig mat, springa till det andra och sen SPRINGA till matchen.
Det andra mötet var med KRIKS styrelse som jag helt plötsligt blivit en del av, det känns roligt. Planerades för olika tillfällen, kommer bli super.

Har även kommit igång med träningen inför vasan, känns också bra. Gjorde maxpuls test idag och det kan jag lova var grymt jobbigt. När benen vek sig under mig och jag inte orkade längre kände jag blodsmak i munnen. Fint, men lite äckligt också. Bra att jag förhoppningsvis gjort bort det, om det nu blev rätt.

Matchen igår gick väl ganska dåligt, men det är väl bara bita ihop och hoppas att jag får spela mot kalix på söndag. Ganska otroligt faktiskt.

Nu är det faktiskt dags att börja packa lite och om en timma är det dags att åka iväg mot Sanna. Vi ska ha pyjamasparty, jag, tove, sanna och cilla. Otroligt roligt faktiskt, var längesen man träffade Sanna och ändå bor vi i samma stad. Skämmes.

Laga mat känns väl som prio ett just nu, i denna otroligt stressiga timma som börjar om fyra min.

Ha en fin kväll!


Inget nytt har hänt

Jag är lite less på mitt vanliga liv, vill att det ska hända något nytt. Riktigt vad som jag vill ska hända, vet jag inte. Men något riktigt roligt.

Får dock helg redan på onsdag, då kör vi pyjamas party hos Sanna Ö, ska bli riktigt mysigt faktiskt. Blir nog spel, film och en hel del skratt. Jag längtar redan.
Torsdag styr jag och mor kosan mot Emelies Göteborg. Det ska också bli riktigt fint. Hoppas på mycket shopping, många skratt och god mat. haha.

Sen får jag lov, i två veckor. Kommer spendera det en hel del i Umeå tror jag, riktigt roligt.
Ojoj, faktiskt mycket att se framemot. Inte minst Lasse W och efter det kommer världens mysigaste månad, december och sen tror jag visst att det är någon som fyller 20 ;P

Nu är det dags för dagens andra träningspass.
Ha det bra!


Ett känslosamt inlägg och en tillbakablick med otroligt mycket tacksamhet

Oj, hjälp nu blev jag känslosam av mig. Jag hittade en mycket gammal låt som jag precis fick för mig att lyssna på. Det liksom knep till i magen när den började spelas, jag hade glömt att den lät sådär. Men bra är den, så det ska jag inte klaga på.

Grejen är den att den här låten följde med mig under mina sämre år i livet, från sexan till första gången jag gick första året på gymnasiet, det vill säga Göteborg. Det är just därför det kniper till i magen på mig, känslan kommer tillbaka och det är absolut ingen fin känsla. Ingen vill ha den känslan i kroppen, tro mig.Hanna följde med mig i livet då, fint var det att ha henne. Sandra också, det gör hon fortfarande och det är jag evigt tacksam för. Finafina underbara Sandra, tack <3

Jag förstår liksom inte hur Sandra lyckades stå ut med oss två. Fast det kanske hon egentligen inte gjorde, utan bara gjorde det. Starkt av henne. Speciellt positiva var väl varken jag eller Hanna, fast samtidigt kunde vi sitta och skratta åt livet som det var. Hur konstigt allt egentligen hade blivit och varför det hade blivit så.Vi brukade skratta och samtidigt säga till varandra ibland att vi var ganska överkänsliga, för varför betedde vi oss egentligen som vi gjorde?

Men på något sätt, hur vet jag inte, klarade jag mig upp ur det som inte var livet. På något konstigt sätt lyckades jag övervinna det onda och leva vidare. Hanna lyckades inte, det känns konstigt inom mig. Även fast det redan gått ett år och en månad. Det är sjukt.  Det känns dumt, riktigt dumt, men det känns som att Hanna och Sandra, de otroligt vackra människorna som jag delade så mycket med under högstadietiden, gjorde så att jag klarade mig.

Och Hanna Söderberg har en otroligt stor del i det hela. För någon dag sen kom vi på att tänka att i fyra år nu har det inte gått många dagar, högst två, då vi inte pratat med varandra. antingen genom sms eller telefon.<3
Och Jesus så klart, Jesus gör mig glad och fri! 

Oj, en tår trillade just nerför min kind, en till och en till. Det är viktigt att inte glömma att allt löser sig till slut, hur mörkt det än är så blir det till slut bättre.

God natt från mig

Just det, låten kanske ni vill lyssna på
http://www.youtube.com/watch?v=tHXZ_peJe9c


Sen en tid tillbaka och snart är vi i framtiden. Jag längtar!

Nu har det blivit så igen, att jag inte har något att göra. Jag har gjort läxan, tränat och lagat mat. Finns inte mycket mer att göra, förutom att städa. Blir väl något sånt snart ändå. Även fast jag har sagt att jag inte kommer vara mamma i veckan, för att mamma är i Turkiet. Fast det är klart, jag HAR varit mamma i veckan och det suger.

Jag är glad att jag har sandra, för utan henne skulle jag absolut inte ha något att göra. Nu istället för att sitta och göra inget, tänker jag tillbaka på helgen och skrattar för mig själv. Visserligen kan folk tycka att jag är dum i huvudet som sitter och skrattar för mig själv, men vet ni, jag bryr mig inte. Jag sitter ändå och skrattar för mig själv, tänker tillbaka på helgen och inser hur mycket fint jag har framför mig. Det är otroligt fint.

Och tacka vet jag Gud som låter mig ha en mobiltelefon. Den informerade mig precis om att Alingsås spelar CL på SVT24 klockan sex. Det får absolut inte missas. Nu fick jag äntligen något att göra, jippi.
Dessutom är jag med i styrelsen för KRIK. Helt otroligt roligt faktiskt. Roligt att någon litar på mig och framförallt tror på mig som en positiv, glad förebild för de yngre. Jag tackar och bockar!

Jag saknar faktiskt mamma lite och det gör verkligen min syster också. Jag lånade lite av mamma lukt idag efter träningen, när agnes kramade mig sa hon med en tår i ögat:
Åh, du luktar mamma

Nu är det dags för handboll <3

 


Nu är jag tillbaka

Jag är typ lycklig. Träningen ikväll gick fruktansvärt bra. De nya skorna sitter fint. Jag är på bra humör igen. Imorgon är det onsdag. Snart helg. Ska jobba på lördag 13-17. Sen har jag mycket att välja på. Kommer bli en bra helg. Mamma kommer hem på söndag. Jag ska träffa Hanna på söndag. Förhoppningsvis kommer även sandra hem. Jag säger det igen, jag är typ lycklig.

Jag är tillbaka från dvalan, det känns bättre än bäst!


Jag vill

För drygt tre år sedan tog jag och min fina vän vårt pick och pack och flyttade ner till Göteborg för att satsa på handbollen. Självklart var det otroligt sorligt att lämna livet som var här hemma, men jag såg det som en utmaning som skulle bli otroligt rolig och lärorik. Längst in hoppades jag att jag skulle vara ett utvecklat handbollsproffs när mina tre år i södern var över.
Men som alla vet vid det här laget så pallade jag inte längre än ett år, och är inget utvecklat handbollsproffs idag. Snarare tvärtom. MEN mitt år där nere var inte förjäves. Tvärtom, det var det mest lärorika år jag varit med om och jag ser absolut bara positivt på saker som egentligen bara var negativt. 

Det är nog detta som kallas för att ha gått vidare, men det har tagit mig tre år att inse mitt misslyckande, resa mig igen och sen skratta åt saker som hänt. 
Men idag är jag glad, för jag kan!


om helgen, handbollen och saknaden

Det är söndag, men känns som måndag och det är ju super. En extra helgdag till mig liksom. Har haft en super fin helg, både sandra och sanna har varit hemma och det är ju alltid lika roligt. Vi har roat oss varje dag, kommer sakna att ha dem hemma när de idag och imorgon åker till Umeå igen för att plugga. Blää!
Men snart kommer jag till Umeå, det blir fint.

Mitt lag är i Malmberget idag, men här sitter jag. Frisk för en gångs skull, men jag har inte tränat på två veckor så jag fick inte följa med. Visst känns det i hjärtat, det gör ONT! Jag har nog aldrig missat en match på grund av sjukdom nån gång, men nån gång måste ju vara den första också. Såg Alingsås - Hamburg igår och började faktiskt gråta, som ett litet barn. Bara för att jag insåg då hur mycket jag älskar handbollen, jag har nog inte insett det tidigare något i år, men nu har det verkligen gått upp för mig.
Mitt liv är ganska trist och ointressant om jag inte får ha handbollen i det. Vilken tur då att jag börjar träna på tisdag igen, hoppas jag!



Älska lagkamrater, älska att spela, älska glädjen


Jag vill ha dig nu som jag hade dig förut

Du springer aldrig ifatt,
när jag väl är där
jag vill inte tänka framåt
men är livrädd att fastna här
nu kan det vara för sent
att säga som det är

Vi testar nya vägar
som aldrig tycks ta slut
vi har försökt att fånga den andra
men aldrig nått ut
jag vill ha en sista chans
så jag säger det rakt ut

Jag vill ha dig nu
som jag hade dig förut
jag vill ha dig nu
som jag hade dig förut

Jag vet att det är svårt över telefon
men när jag har dig nära
vill du därifrån
jag vet att du har tänkt
men berätta hur du mår

Jag försöker träffa andra
men det är inte så lätt
jag har försökt att tänka bort dig
på alla sätt
det är dags att lägga på
men att stanna känns så rätt

Och jag vill ha dig nu
som jag hade dig förut
jag vill ha dig nu
som jag hade dig förut
jag vill ha dig nu
som jag hade dig förut
jag vill ha dig nu
som jag hade dig förut


Fin låt med två otroligt bra artister. Ååh!

Önskar att saker inte var som dom verkligen är

Oj, vilken dag det har varit. Det första jag gjorde i morse när jag vaknade var att gråta. Både för att jag hade så fruktansvärt ont i halsen och för att (ni får tycka att jag är dum i huvet) jag inte ville dö.
Jag fick för mig något om att jag skulle dö och det ville jag inte, för jag kom på att jag älskade min mamma så mycket. Jag har verkligen varit mammasjuk idag.

Sen grät jag när jag kom hem från skolan, för att jag just ville träna. Och nu gråter jag, för att jag saknar mamma och för att jag sitter och lyssnar på musik och för att jag är sjuk och inte är uttagen till matchen i helgen.
Börjar mitt misslyckande nu? jag tror det.
Och jag skäms så fruktansvärt mycket att inte vara uttagen till matchen, jag skäms för att skriva det. Jag vill bara sjunka genom jorden. Jag har aldrig inte blivit det.
Men....kanske inse att sina bästa dagar är räknade? Jag börjar ju trots allt bli gammal.

Jag tror det är bäst att sluta skriva, innan jag förpestar hela världen runt mig.
Just nu vill jag äta en stor, fet godispåse och ligga i mammas knä som ska säga att jag är bäst, vacker, finast, jaa underbar helt enkelt. Jag saknar mamma, som bara befinner sig på jobbet. På söndag åker hon till alanya, hur ska jag överleva en vecka?

GOD NATT


Borde bli frisk, borde träna, ska plugga

Nästan frisk?! Ha, det trodde jag de. Men jag är sjuksjuksjuk igen och jag orkar inte med det längre. Jag måste träna, jag måste träna så mycket att det inte finns på kartan ens. På onsdag gör vi maxpuls test och då måste jag vara fullt frisk. Och på söndag har vi seriepremär och jag måste vara där, jag bara måste det. Men det kommer inte funka.

Får inte träna ikväll. Har tagit prover idag, får se vad som befinner sig i min kropp. Det värsta som kan hända är att jag har körtelfeber. Och då dör jag på en gång!