Tydligen är jag en dålig kristen

För tillfället händer det inte speciellt mycket i mitt liv. Jag lever och allt rullar på, inte alls fort och smärtfritt, men jag ska väl se till att överleva hoppas jag. Jag upptäckte precis för ett tag sen att jag inte alls kommer ha speciellt mycket fritid i vinter. Mitt liv kommer med andra ord att ligga i koma ett helt år för att till våren tina upp när alla äckligt glada studenter springer ut. Vilket kunde ha varit jag själv. Deppigt.
Efter att bara ha gått en vecka i skolan är jag redan äckligt less. Jag har redan lyckats samla på mig fyra läxor och nästan alla är klara, vilket är skönt med tanke på hur många läxor jag lär samla på mig till veckan. Nä, ursh jag orkar inte ens tänka på det.
Jag vill bara göra bort det här året så fort som möjligt för att sen kunna leva igen. Snälla, låt det gå riktigt fort.

Gjorde för övligt ett litet test nyss om hur kristen jag är. Jag vet, helt dumt. Men jag kunde liksom inte motstå det. Så jag gjorde det och svaret kommer här:

Satanisten: Du lever i synd och du är dessutom stolt över det. Enligt dig finns inte Gud och om han finns är han helt onödig. Vi är alla gudar och det finns inget rätt eller fel. Du är onanist såväl som vegan - du njuter av pornografi och allt som är fel.

På den yttersta dagen kommer Satan att välkomna dig med öppna armar och det är först då du kommer att förstå att du har valt fel Herre. Vi ber för dig och om du vill försöka att förändra ditt syndiga leverne så är du hjärtligt välkommen att kontakta oss.

Alltså, jag tror jag dör. Hur kan man göra någon sida som denna. Frågor jag fick svara på kunde se ut som denna:
Anser du att en kvinna ska ha rätt att mörda sitt ofödda barn?
Självklart svarade jag att detta var denna kvinnas eget beslut och att hon så klart har rätt att göra abort.
Och tydligen var detta ett fel svar. Det rätta svaret var något i denna form:
Självklart inte, det är en synd att mörda sitt ofödda barn och denna människa tillhör inte Gud om hon mördar sitt barn.

För det första anser jag att denna sida använder sig av fel slags ord. Man mördar inte ett ofött barn. Självklart finns det en plan för detta barn, MEN jag anser inte att man mördar sitt barn om man gör en abort. Mördar gör man ifall man dödar en född människa. Ett foster räknas som barn först efter att abortgränsen är passerad.
Åh, detta gör mig så galen.
Jag själv är kristen, men är inte emot abort. Anses jag som en "sämre" krisen bara för att jag anser att abort är något var och en tar beslut om själv?

Nä, jag saknar faktiskt volleybollen. Skulle inte vara helt fel att gå ut och ta sig en match just nu.

                                     


Vila I Frid sommaren 2008....
Nu ska jag försöka överleva den jobbigaste vintern i mitt liv. Gör jag det, klarar jag av allt sen!



learning to breathe

Sitter här och tänker efter en galet rolig kväll som slutade lite väl tidigt för min del. Ikväll orkade jag inte gå med ut, så jag stack hem efter en kul förfest :)

Just nu är jag grymt sugen på att se A Walk To Remember, skulle dock vara ett plus om man hade den filmen, vilket jag inte har. Blää på det.
Nää, tror bestämt att jag ska sova nu så jag orkar göra nåt imorron.

Ha en bra natt :)
God Natt :P

Ursh

Det är hopplöst.
Hur orkar jag ens.

Nu ska jag sova.
Imorron är det fredag.

God
Natt

Sommaren 2008 - Hösten 2008

Sommarn 2008 är verkligen historia nu.
Skolan började igår och jag kan inte påstå att jag var speciellt happy att vara tillbaka igen. Skolan såg väl precis likadan ut som förra året, fast lite tråkigare kanske.
Och schemat då? För alla er som tycker att ni har dåligt schema tycker jag att ni ska fråga mig hur mitt schema ser ut, vipps så kommer ni genast tycka att erat är rätt bra ändå. En liten ledtråd är väl att jag börjar klockan åtta varje dag och slutar halv fem. JAG DÖR!

Ja, vad ska man säga om sommarn då? Såhär när man tittar tillbaka var den grymt himla bra och det är många tillfällen som lätt kommer saknas. Jag utnämner verkligen inte denna sommar till den bästa någonsin, men verkligen till en av de bästa i min livstid.

Sommarn började på bästa tänkbara sätt med en helt underbar Rhodos resa med helt underbart och oslagbart sällskap bestående av Tovi, Eme och Cilla.
Vi levde liksom livet i en vecka och gjorde bara saker som föll oss in. Helt underbart.
Sen på examensdagen var man tillbaka på jorden igen. Brun som ett as och helt otroligt lycklig över att ha sommarlov. Såklart insåg jag ju inte då hur brun jag var, det gör jag nu istället.
Efter en super helg var det så dags på måndagen att börja jobba och tack och lov för att min kära jobbarkompis Lisa fanns där. För annars vettebubblan om jag klarat av att jobba en hel sommar på det där hemska stället. En sak finns att säga om det - Där jobbar jag aldrig mer.
Helgerna bestående av kompisar, volleyboll och endel festligheter var verkligen guld värda. Att egentligen inte göra nånting, utan bara spela volleyboll, umgås med kompisar och skratta kan verkligen vara det bästa som finns.
PDOL var sannerligen en hitt om jag får säga det själv. Från att ha hatat PDOL av hela mitt hjärta, blev detta PDOL helt otorligt roligt. Massa människor, konserter, skratt, musik och dans gjorde helgen till minnesvärd. Denna helg lyfte upp sommaren så grymt mycket och gjorde den till något speciellt.
Helgen efter såg jag mitt livs konstert med Lars Winnerbäck. Han fick mig knäsvag och helt otroligt genomlycklig. De som var där måste ha trott att jag druckit en stor mängd alkohol, men icke det. Jag var spikarns nykter. Men jag har hört talas om att lyckan kan göra människor onyktra. Jag tror det var lyckan som slog till.
När vi senare skulle hem var bilen utan ström, så klockan fyra kom jag och josse oss hem. Och jag tror aldrig att sängen varit lika skön som igår nånsin. Helt underbart.
Veckan efter var det dags för sommarens höjdpunkt på riktigt. Tejp 2008 med massor av underbara människor och BeachVolley. Det var det bästa på hela sommaren och tejp gjorde mig lycklig på riktigt.
Men så klart grät jag när vi skulle hem, varför kan inte sverige se ut som en munk?
Sommaren avslutades sen med en tripp till Göteborg.

Jag tror att det varit de små sakerna som gjorde min sommar till vad den var.
Sommarens bästa: RHODOS, PDOL, LISA(som förgyllde mina jobbiga dagar på jobbet.), FESTLIGHETERNA, VOLLEYBOLL, LASSEW och framförallt VÄNNERNA

Tack för en underbar sommar
Och för er lyckliga treor är det endast ca. 34 veckor kvar till studenten.
Tänk om jag kunde få vara så lycklig och ta studenten med mina vänner.

Uppdatering

Min spanjor som ska bo här i veckan kommer typ nu, eller i alla fall alldeles snart.
Känns både tråkigt och roligt.
Men tänk, om en vecka är plågan över och det är nog mest troligt då jag kommer ha tid att skriva här igen.

Tills dess, hade bra.
Vi ses ;)
NU är jag instängd i en vecka, sen kan jag umgås igen :)

Något vettigt.....kanske inte

Det var faktiskt ett tag sen jag skrev något vettigt i min blogg, dessvärre ser det dock ut som att det kommer bli något ovettigt idag också.
Regnet det bara öser ner men det kan också vara mysigt. Bara sitta inne och ödsla tid på att göra ingenting, läsa kanske?
Har dock hunnit riktigt mycket idag och klockan är bara halv fyra.
vaknade tidigt för att klippa av mig långhåre. Det blev bra, kanske inte så stor förändring, men min nyans är i alla fall borta och det var väl det som var huvudsaken skulle jag tro. Det blev bra det också.
Sen bar det vidare, ut i spöregnet, till SnyggJosse för att umgås med henne. Tyvär blev det inte så länge, eftersom att min syster skulle ha hämtning från handbollen. Blää på henne.
Men det lilla jag var med henne var roligt, vi såg friidrott och Stefan Holm rev ut sig. Urk.

Göteborg då? Vad säger vi om det? Helt okej roligt, känns dock att jag trivs alldeles utmärkt hemma i Piteå. Längtade hem nästan direkt jag satt mig på planet från Kallax. Nää, tror inte att Göteborg är något för mig. Stress skulle jag vilja säga.
Men fy, nog vill jag åka till stockholm nu!

Sommarn är snart över och det känns faktiskt riktigt tråkigt. Sommarn har varit väldigt rolig : )
Dags för en sommaruppdatering snart, men inte idag.
För nu ska jag sova, har match om bara några timmar.
God natt ;)

Liten uppdatering

Alla är på fest. Här sitter jag och lever. Ska alldeles snart till stan och träffa sandra. Fyy, så kul det var väldigt längesen. Träffade hon dock igår med Hanna och fyy vad roligt det var. Synd bara att det var så lite länge.
Men idag får jag umgås med sandra mer. weei.

Nää, nu ska jag väl börja dra mig.
Ha det bra :D

Oh, HAPPY DAY

Finns egentligen inte så mycket att säga.
Enbart att jag är lycklig!

Tack för mig!

Tejp <3

Fy vilken underbar vecka jag har varit med om.
Fast från början ville jag bara hem. Fick mig matförgiftning och spydde några gånger, men sen ringde jag hem till mamma och hon sa att det skulle bli bra igen, bara jag drack vatten. Och det gjorde det.
Lägret blev bara bättre och bättre.
Jag säger som Emma, det går liksom inte skriva om det. Man måste uppleva det för att veta hur det känns.

Känslan är underbar och jag måste säga att jag är otroligt lycklig.
Fast samtidigt saknar jag allt och är fruktansvärt splittrad.
Jag vill tillbaka <3

I'll never be the same,
forever I'm changed!

Åh, älska läger, men hata det när det är slut.
Och hata att Sverige är avlångt.
Varför kan det inte vara som en munk, som Josse sa.
åh, jag saknar till och med sjulnäsborna, fastän de enbart bor 7km härifrån.
Det är ensamt utan underbaringarna från samma stad som mig.

ha det bra.
Jag är lycklig....tror jag.

Gråträsk, Lars Winnerbäck och nattliga turer.

Helgen har jag spenderat i Gråträsk, finns inte allt för mycket att göra där, men man gör ju det bästa av situationen. Cyklar omkring, badar och fiskar.
Vi var en hel hög familjer, hortlunds, hedqvists, bergströms, ahlins och så våran så klart. Mycket trevligt var det.
Men igår kväll bröt jag mig ur sällskapet och drog till Luleå istället för att kika på Lars Winnerbäck, världens bästa artist.

Jag, Sandra, Josse, Thom och Bobbo satte oss igår i en mycket trång bil för att köra till Luleå, Lulekalaset och se på LasseW.
När vi var framme hittade vi oss något gott att käka och sen var det bara att sticka till scenen för att få en bra plats på lasse. Ganska långt fram hamnade vi och det tyckte jag var underbart. Bör tillägga att Bobbo inte stannade hos oss länge, utan gick till nåt öltält för att dricka. Vi bestämde att vi skulle ses vid bilen halv två. Vi fick väl vänta ungefär en halvtimma, innan Lasse kom fram på scenen och då, ja då brast det ju för mig. Tårarna sprutade och man fick liksom leta efter lyckligare ögonblick om man säger så. Han började med Stockholms Kyss och jag blev ju som galen. Jag kunde inte riktigt kontrollera mig själv. Jag var lyckligare än lyckligast om man säger så.
Konsterten var helt underbar och jag bara hoppade, skrek, sjöng och skrattade. När han senare gjort massor med extranummer och de flesta började gå blev jag sur, jag hade nämligen inte fått höra "Kom änglar". Denna låten är den bästa som finns på hela jorden. Jag stannade argt kvar och tvingade så även sandra och Josse att stanna.
Så kommer han ut, ensam, med sin gitarr och börjar spela när bara några få är kvar. Gissa vilken låt han spelade. Jo, just det. "kom änglar". Och jag DOG på riktigt då. Jag bara grät och grät och var lyckligast på jorden.
Helnöjd gick jag därifrån, glad, lycklig och helt galen.
När vi sen kommer till bilen för att åka hem hittar vi Bobbo där, sovandes nedanför bilen. Han vaknar och vi sätter oss i bilen för att åka därifrån, då allt plötsligt händer.....
 
Sandra vrider på nyckeln, men ingenting händer. Hon hade nämligen glömt lyset på i bilen och all ström var slut. Vi kom med andra ord oss inte ifrån Luleå. Så efter några varv puttandes upp och ner för en backe gav vi upp, bilen vägrade starta. Egentligen är detta ganska humoristiskt, men inte när man sitter där, trött, less och vill hem. Just då kände man bara, DÖ!!
Vi stänger dörrarna, ringer till bobbos broder och väntar. Medan vi sitter där inne hinner vi med ganska många skratt och det är faktiskt riktigt trevligt.
Det roliga är att vi sitter fast på SKOGSGATAN!!!
Snart kommer brodern och vi kan bege oss hemåt. Så efter tre timmar i en bil får vi äntligen komma hem.
Sängen har aldrig varit så eftertraktad i hela mitt liv, jag SPRANG i säng och det var skönt. Somnar väl vid fyra nångång.
Upp idag och sticker till Gråträsk.

Nu ska jag packa till Ö-vik och lyssna på Lasse.
Ha en bra kväll.