-

Ibland blir det verkligen inte som man tänkt sig och jag skämms för att säga det. Så mycket att jag knappt vill visa mig bland folk. Jag har verkligen kämpat för detta och ville så mycket göra det, innerstinne har jag insett det nu.

Det blir inget, jag är hemma. Får mest ångest när jag tänker på det, när jag skriver rapporten och ser på skidorna. Jag hatar vintern och jag hatar väder.
Från och med imorron ska jag träna ihjäl mig och sen åka hela nästa år, det bara är så.

Fråga inte!


Bäst i stan!

Vilken super-onsdag det var igår.

För det första så fick vi än en gång skrika bäst i stan efter vinst mot strömnäs. Kändes fint i det svart/vita hjärtat må jag säga. Dessutom gick det äckligt bra för mig, jag fick mig en helt egen rubrik i dagens tidning. Fantastiskt.
Sen när vi kommer till lagfesten efter matchen möts vi av det glädjande beskedet att sverige tagit OS-guld igen. Denna gång i stafett, herrar. Tacka vet jag Hellner, han är ju fantastisk.

Det blev en sen natt, somnade nog vid tre. Igår blev det lite firande efter vinsten, det satt minsann fint! Själv firade jag med godis, det var super!!

Idag tar vi en vilodag, eller jag ska ta mig en prommis. Mår inte jättebra, vaknade illamående och sen fortsatte jag arg och trött. Ingen superdag idag, men jag har njutit av segern. Från klockan tre till sex har jag sovit framför tv:n. Jag har till och med drömt att jag tagit OS-guld i skidor. Det roliga var att jag drömde allt dom sa på tv:n om marcus, att det var mig dom kommenterade. Nåja, jag kan ju få drömma om OS-guld i alla fall.

Imorgon blir det först spinning och lite styrka, sen är det fotbollscup med storfors. Jag är nervös!

Derby

Jag är dö hungrig och det finns ingen mat... Men jag sover istället.

Har derby ikväll, vi måste vinna så är det bara.
20.00 är det avkast, lycka till Lillpite!

...en sak till bara

Marcus Hellner, vilken kille!
Jag dreglar(stavning)


Jag vilar

Ojojoj, jag lever fortfarande. Fast ett väldigt stressigt liv, fast jag trivs och det är väl huvudsaken.
Tänkte att jag kunde slänga upp ett inlägg idag, då har jag hemskt mycket tid på grund av att jag tar mig en vilo(!)dag.

Har sett hockey på morron, varit på skolan, pluggat och tänkte vila nu. Men sen kom jag på att man inte behöver sova på dagen om man inte ska träna senare, för då har jag inte nåt att vara utvilad till. Istället tar jag och gör mig en fin middag bestående av mackisar och körven, mumma.
Sen ska jag nog doppa näsan i koranen, packa upp väskan, damsuga och sen hänga med lisa.

Ha en bra kväll!


Jag lever

Jag är absolut vid liv, har inte kört av vägen och dött eller nåt sånt, jag har bara haft mycket att göra. Sandra ringde och hörde vad jag hade för mig i livet, då var det ett tag sen man hördes vid. Eller så har internet helt enkelt tagit över livet och det är där man får reda på vad vännerna håller på med.

Har egentligen ingenting att skriva, Anja Pärsson krachade för ett tag sen. Det var läskigt och jag trodde hon var död, men rackarns så smart kroppen är och kan ta sådana smällar. Det är nästan omänskligt, fast det är nog riktigt omänskligt.

Har även sökt till Hjälmared, intressant. Hoppas jag kommer in! Har spelat match idag, seriefinal dessutom. Vi vann och det var underbart. Spelade mot att jag fick, det känns inte bra. Men jag gjorde inte illa mig, fick skotten precis dit jag ville. Derby om en vecka!!

God natt


Som en berg- och dalbana

Det har varit en uppochner-dag idag.

Började med det chockerande beskeded att min handbollskarriär måste ta sig ett uppehåll i en månad, lyckades dock skära ner det till två veckor. Men ändå, det känns som evigheter. En bristning och en halvt avslagen sena i knät sätter stopp för mig. Just nu jobbas det hårt för att försöka komma igen till derbyt och framförallt till vasan. Hejja på, jag ger inte upp!

Sen fick jag den stora nyheten att jag kanske kommer få spendera min påsk i Åre, det skulle ju verkligen vara toppen.

Nåja, först och främst kanske jag ska ta och lägga fokus på att söka in till hjälmared så fort som möjligt och sen bli bra. Jag ger inte upp.

Imorgon har det utlovats bra väder, blir ett stakpass på älven. Ska nog åka ganska långt var det tänkt. Sen ska jag umgås med Josse, Ida och Sanna - FINT

God natt


Framtid

På tisdag ska vi på framtidsmässan med skolan, det känns ju sådär lite smått intressant. Det skulle ju vara trevligt om de där borta kunde komma fram med något om vad jag ska göra av min framtid senare.

Jag tar äntligen studenten till våren, det känns ungefär bättre än bäst. Jag har planer inför hösten, det blir Alingsås, folkhögskola och handboll. Kommer nog bli hur bra som helst!
Sen vill jag så mycket ut och resa, bara känna att jag lever och få vara lite oseriös ett tag. Jag vill inte sätta mig vid skolbänken igen och känna att jag inte hunnit göra det jag vill med livet än.
Jag vill kunna titta tillbaka på min ungdomstid och skratta åt alla galna saker jag har gjort. En sak som jag vet att jag SKA göra är att bo i Grekland ett tag, sen skulle jag gärna upptäcka Asien i några månader.

När jag har varit lite oseriös kan jag börja ta tag i livet och bli Polis, Arbetsterapeut, behandlingsassistent, sjukgymnast och allt annat jag vill bli.

Fast jag tror jag börjar med att söka till Hjälmared och samtidigt till Polis, bara för att jag kommer få söka Polis i några år. Det kommer bli fint, det är jag säker på.

Nu ska jag ta mina funderingar och läsa min braiga bok.,


Det var inget trevligt besök

Jag har varit och hälsat på i diket med bilen idag, det var spännande men inte så coolt. Det är väldigt ocoolt att tvingas inse att som liten tjej är man ganska så sålt om man kört ner i diket med bilen.

Jag lever och tur är väl det. De tre männen som hjälpte mig upp förtjänar, tillsammans med Josse, dagens ros!

Man kan inte annat än älska det!

När jag vaknade imorse var jag helt omedveten om vad som skulle hända idag, hur bra dagen skulle komma att bli.



Efter en tråkig bokpresentation på svenskan skulle jag gå och äta, hade egentligen inte tänkt gå till skåpet innan men gjorde det i alla fall. Tur var det! När jag kommer nerför trappen ser jag en varelse lik josse mer än nånsin. Men jag tänke inte riktigt att det kunde vara henne, dels för att hon bor i skåne och dels för att jag ofta ser folk som ser ut som henne och sen blir jag lika besviken när jag inser att det inte är hon. Jag går närmare, tror att det beror på att mina glasögon ligger hemma som hon ser ut som josse.
Sen inser jag det bästa, det är JOSEFINA som står där. Mitt framför mig står hon, lika fin som vanligt. Jag blir överlycklig och börjar gråta.
Sen blir jag sjuk resten av dagen och går med finingen på stan. Fy vilken fin dag, åååh jag är glad!

Nu ska jag ta och plugga och sen åka skidor. LOVE IT!

Helg

Lugnet före stormen, eller nåt i den stilen. Det är helg och skönt. Redan, känns det verkligen som, fast samtidigt känns det långesen jag fick sova lääääänge.
Ikväll ska jag nog umgås med Sandrisen och chillidilla. Ska handla också inför imorgon.

Imorgon åker jag och resten av handbollsgänget till Sundsvall. Det är med andra ord en hundra timmars bussresa som väntar oss. Vilket i och för sig kan vara mycket nyttigt för mig, då jag behöver ungefär hundra timmar till att plugga. Vi ska sova på kära Scandic och det betyder alltså HOTELLFRUKOST. Gissa om det är nån här som längtar.
Match sen på söndag, det återstår ju att de hur det går.

Nu tar jag helg.

Hemska väder

Jag är PROPPAD, på riktigt!!! Har precis anlänt efter träning, har proppat i mig mat så det bara står härliga till. Det värsta är att man får så ont i magen då man inte har något som kallas för SPÄRR.

Vickan och jag möttes inte av någon förtjusande syn när vi kom ut från sporthallen idag efter träningen. Kallt, snöigt och hemskt var det. Bilen var regält frusen, den hade snöat över och dörrarna var isigare än isigast i världen. Det blåste, varken jag eller vickan hade sockar, vantar eller mössa på oss. Vi fick snö i skorna, hemskt kalla händer och stelt hår. Mitt i allt detta skulle vi då börja sopa av bilen.  "Det är bara snö" tänkte jag och började nästan lite små glatt sopa av bilen. Till min förskräckelse insåg jag att det även var is på rutan, alltså behövdes även en skrapa. När jag halvt frysit ihjäl och bara ville hem hade jag halva bilen kvar. Gissa om det var nån som var sur när vi satte oss i bilen.
Blöt, frusen, hemsk, halvt död och trött kunde vi i alla fall efter många om och men ta oss oskadda hem till Böle.

Ungefär såhär såg bilen ut när vi kom ut, en hemsk syn!
Det var nästan av detta vi möttes när vi lämnade hallen idag, vi har det inte lätt ;)