Ännu en sjuk dag

Så har ännu en sjuk dag gått till historien i mitt liv. Jag är sjuk igen, jag fortsätter att förvåna alla med mina sjukdomar. Har varit sjuk i två månader nu och på måndag blir det sjukan för att få reda på vad det är för fel på mig. Jag är less att alltid gå runt och må bajs för att jag är snuvig, har ont i huvvet, ont i halsen och hosta så jag knappt orkar gå upp för trapporna. Det började om idag igen när jag var ute och sprang en liten LITEN runda innan matchen. Det var skit. Började hosta och hosta, hostade blod. Så vem tror att jag kunde spela matchen eller?! INGEN, jag förstod det. Men jag gjorde det iaf, eller tre minuter, sen vart det för jobbigt.  Orkade inte ens hålla upp armarna. Aja, efter den misslyckade matchen åkte jag, MAMMA, Inger och Emelie till IKEA och jag dog typ. Hostahostahosta. Men jag hittade iaf en massa saker som jag ska montera nu. roligt roligt. Det är kul att mamma är här, wihoo.

I morron är det spelar möte och sen hem och göra åssit. Typ döööö. Orkar inte vara sjuk längre. I morron är det åtta år sen mormor dog. det känns hemst. Jag hatar första april. Jag fick  nyss reda på att det kommer en ny skiva med Lars Winnerbäck i September, känns underbart alltså. Lasse <3

Take Care


Den första april varje år

Har egentligen ingenting att skriva här idag, så det lär blir ett meningslöst inlägg som ingen kommer orka läsa. Eller nåt sånt. Men palla bry sig. Kände att jag var tvungen uppdatera i alla fall. Är trött som ett AS. Dock har jag sovit efter skolan, MEN Erik ringde och väckte mig, men it göre nå. haha. Har köpt en söt liten sommarklänning idag också, OCH till min stora förvåning var den INTE svart utan grön. Kände att jag var tvungen vara lite färgglad nu när det äntligen blivit vår. Gjorde mina sista prov idag också, så nu har jag påsklov och det känns mer än underbart. Min kära mor kommer i morron. Ska bli riktigt roligt faktiskt. Men innan det är det handbollsturnering på skolan, ska också bli riktigt roligt. hihi. Känns konstigt med påsklov, jag hade ju nyss sportlov. Men ghaa, tiden går så fort så jag vet inte vad jag ska ta mig till. Snart äre april och sen äre maj och sen JUNI. shiit. Påsklovet ska i alla fall spenderas här i Göteborg med min mor. Ska bli roligt. Kommer nog gå på stan nåra dagar, IKEA nån dag och sen Bio nån annan dag. Ska se den nya Beck filmen. Det ser jag verkligen framemot. På torsdag åker jag ju till Danmark för att spela Rödspätte. Hmm, vad tycker jag om det då? Njaa, får väl se när jag kommer dit. Inget jag hurrar för kanske?! mjaa, får se till att stå ut några dagar bara.



På söndag är det HELA åtta år sen mormor dog. ÅTTA år, går tiden verkligen så fort? det är sjukligt. uh. Känns konstigt varje år den första april. Det är ingen vanlig dag som alla andra tycker. Näe, för mig är det en hemsk dag. Jag kommer precis ihåg den dagen som om det var igår. Den var riktigt hemsk och jag grät tills det inte fanns några tårar mer. Min mormor var den bästa mormorn man kan tänka sig ha. Men jag vet att hon har det bra där uppe, hon är på ett bättre ställe nu. Vem vet, hon kanske dricker the med Gud, kanske är hon bästa kompis med honom. Eller så sitter hon där med morfar och bara njuter av att finnas med honom igen. Dom kanske sitter på ett moln och tittar ner på oss, vakar över oss så att det inte ska hända oss något. Hon gråter säkert också, när det inte blir som hon har planerat. Mormor kommer förevigt vara saknad hos mig. Jag kommer aldrig glömma henne. Hon var den mest perfekta. Hon var bäst. Du är saknad och ihåg kommen av flera MORMOR <3.

Take Care

Ändå ser alla mycket vackrare ut än vanligt!

Solen skiner och temperaturen visar ungefär 20 grader plus. Inte ett moln på himlen. Det är underbart. Ha vart på en promme ida också. En kort sådan. Bara för att få mig lite frisk luft. Det slog mig hur vackra alla plötsligt har blivit. På bara några dagar har allt förändrats. Folk bär någon form av vackra kläder och alla ser allmänt bra ut. Perfekt om man så måste säga. För några minuter kan jag dröma mig tillbaka till sommarn 2005, den bästa i mitt liv. Allt kändes perfekt, magiskt på någ sätt. Så tittar jag plötsligt närmare på alla människor och märker att de ser alla likadana ut. Dom flesta har fortfarande på sig sin tjocka vinterjacka som om det vore 20 minus i stället för 20 plus. Endel har till och med glömt bort att tvätta håret på dom senaste dagarna. De går klädda precis som om det vore vilken vinterdag som helst, ändå ser alla mycket vackrare ut än vanligt

Hur kan allt egentligen verka så mycket vackrare på våren, när det egentligen ser lika ut? Kanske är det så att solen skiner dag in och dag ut bara för att allt ska verka vackert. Egentligen spelar det ingen roll varför allt verkar så mycket vackrare, huvudsaken är väl att vi tror att det är det, för då blir det ju som man tror. eller?!  Våren gör inte alla människor vackrare, det handlar om vad våren gör med mig. Våren får mig att öppna ögonen och se vad som finns runt om mig. Som att vakna upp ur det ide jag legat i sen oktober. Det känns i alla fall bra att vara på benen igen. Få sträcka på kroppen och ta tag i nya problem med nya krafter. Ändå känner jag mig trött.

Jag tror att jag ska börja bege mig mot sängen och plugga lite. Dock hemskt att plugga, men måste man så måste man. Min mamma kommer om två dagar nu och jag LÄNGTAR. Och på fredag får jag PÅSKLOV. Idag är det begravning för Hanna också, hoppas den blev vacker. Har väntat på brevbäraren idag också, men den vill inte komma med något till mig. Jag blir suuur. Ohja, boken är klar och jag har ont i magen, tänk och tänk om. Äh, orkar inte tänka nu... Aja, nu ska jag dra mig vidare.

Take Care

Ångestdag försvinn

Somnade inte förren klockan fyra inatt. Jag kan verkligen inte sova. Ligger och kallsvettas, stressar och tänker. Det är verkligen ingen bra kombination kan jag ju meddela. Känns hemskt att åka till skolan igen. Orkar verkligen inte det. Jag hatar verkligen att vara på skolan, skulle  vara mycket bättre om jag trivdes med vars jag gick skola. Då tror jag allt skulle kännas bättre och jag skulle nog inte heller vara så stressad om nätterna. Jag lovar er som trivs vars ni är, var nöjda med det och njut medan ni trivs. Jag hatar att otrivas.

Nu är jag hemma från skolan igen. Pallade verkligen inte slutet av dan och gick hem klockan tolv. Kändes bra att få komma hem lite och samla tankarna. Jag hatar att ha ångest. Det är verkligen nåt här inom mig som gör ont. Jag kan inte riktigt sätta fingret på vad det är, men nåt är det. Jag tänker ofta på det Maria sa till mig en natt när vi skulle sova. Man ska vara glad och trivas med livet, då blir allt mycket roligare. Man ska inte gå och tycka synd om sig själv. Men ghaa, jag vill så gärna tycka som hon gör. Men jag kan inte, jag tycker verkligen inte synd om mig själv. Det är de sista jag gör, jag tycker synd om människorna i min omgivning, det är dom de är synd om, inte mig. Snälla, kan du inte lära mig Maria?! Aja, snart äre träning. ser inte framemot det så mkt. Kan inte förstå vad det är med mig. Tycker inte ens handboll är värt nåt mer. Ghaa, orkar inte tänka mer. Ska nog dra mig mot sängen och sova i en halvtimma.

Men först måste jag skriva om min underbara dag igår. Ingen skola då, så jag, Emma och Mikaela drog oss ut mot slottsskogen och satt på en filt och åt lunch. Det var verkligen Guld.  Hade det hur roligt som helst och det var underbart i solen. Det var varmt och kändes verkligen som sommar. Hade på min leggins och en klänning. Känns inte längre konstigt att ha det, utan helt normalt. Det är skönt också. Jag  har blivit brun också. mohaha. i urringningen och på armarna. Känns också bra. Dock är jag avundsjuk på Ines som ska utomlands på måndag. Vart vet hon inte för det blir en överraskning. Men ghaa, vad jag är avundsjuk. hehe.

Håhåjaja, nu ska jag dra mig mot sängen och sova i dom 30 min jag är förtjänad. hihi.

Take Care

Allt var så mycket enklare förr.

Helgen är över, sjukdomen är över. Allt är över och vi kommer åter tillbaka till vardagen. Alla utom vi på Aspero. För vi har studiedag imorron. Känns underbart att få sova extra länge i morron, ta sig en liten runda med löparskorna och sen plugga i lugn och ro. Helgen har iaf innehållit en hel del. Festen i fredags vart inte så lyckad för min del. Hade febran och mådde inte så bra. Så jag satt mest på min säng och såg sur ut. I går spelade jag min första match på typ mer än två veckor. det var mycket roligt. på kvällen var jag ensam hemma. det var skönt. men dock hemskt eftersom att man hinner tänka så mycket så att hjärnan sprängs. Dock uppehöll mig viktor i kanske två timmar, tack för det viktor. hehe. natten blev lång iaf. kunde verkligen inte somna, ville inte somna. Men somnade iaf klockan tre. Emelie och Emma kom hem sen efter ett tag. Man kan ju undra hur mycket dom hade druckit. Dom levde då om som bara den iaf. Hur mycket som helst. I morse vaknade jag klockan tolv, underbart att sova länge. I Love It.  Men när jag vaknade hade jag värsta huvudvärken och ont i övreryggen. Kunde inte röra min högra arm. Gjorde fruktansvärt ont. Och huvvut var som fastväxt där det satt, kunde inte röra det heller. Blev galen så ont jag hade. Fick spänna mig för att inte ha så ont, därav huvudvärken jag vaknade med och har fått dras med hela dagen. Nåja, har överlevt dagen i alla fall. Match halv fem idag mot halmstad. Det var en mycket seg match efter gårdagens festande. hehe. nog bara jag som inte hade festat, ändå hade jag nog ondast i huvvet. Vi vann tillslut och det gick riktigt bra för mig iaf. hehe. hade ont ontont. Så nån gubbe kände på mig. Hade en massa knutar och nå grejs i nacken. Gjorde så ont när han tröck att jag började gråta och nöp i Susanne. haha. När jag kom hem pluggade jag från halv sju till halv elva, TÄRT kan jag ju säga.

Har snackat med en massa gamla älskade klasskamrater från förr i helgen. Jag saknar den guldklassen.  Det var verkligen den bästa klassen man kan tänka sig att ha. Alla accepterades av alla och allt var bra. Det har varit en riktigt längta - tillbaka - till - förr  - helg i helgen. Ibland är det bra att ha sånna helger. Jag har kommit fram till att det var bättre förr. Mycket bättre var det. Önksar att man kunde spola tillbaka tiden. Trots allt som var och allt som hänt, var det faktiskt bättre förr. Allt var så mycket enklare när man var mindre. Man förstår nog inte riktigt vad man har, förren allt är över. Borta. Kommer aldrig mer tillbaka. Man förstår inte. Det är så fruktansvärt många människor, saker, ställen jag saknar. Saknar så att det gör ont. Fruktansvärt ont där inne i det som burkar kallas hjärta. Jag förstår inte, varför känns smärtan så mycket mer när man gör allt för att inte känna den? Det känns jobbigt att bara leva just nu. Jag saknar dom gamla goda tiderna, även fast dom var riktigt jobbiga. Fast dom var aldrig så jobbiga, som det är nu. Det är fruktansvärt jobbigt. Så här på våren kommer jag speciellt på att tänka på när jag var på konsert och skulle spela tvärflöjt med Josefina. Emma spelade Ted Gärdestads - För kärlekens skull på gitarr. det var så fruktansvärt vackert. Kommer på att tänka på när hennes lärare läste upp den första meningen i texten: Utan för fönstret slår våren ut, allting blir grönt igen.  Så är det verkligen här utan för nu, men jag vill fortfarande hem. Det gör ont att sakna. Kommer också på att tänka på när vi var till frankrike med franskaklassen, det var otroligt roligt. Kan inte förstå att jag längtade hem de första dagarna. Jag njöt i alla fall dom sex sista. För det var underbart. Underbart och underbart. Klassresan till Skellefteå var också riktigt rolig. Stefan och Fredde är två mentorer som man alltid kommer minnas. Dom är nog dom bästa som man kan tänka sig att få. Också kommer jag på att tänka den sista dagen vi var som klass. Skattjakt på skolan. Vi trodde verkligen att vi äntligen skulle få besegra 9B, men så blev det inte. Istället var det 9D som vann och vi kom som alltid sist. Vi var alltid den klassen som kom sist i alla tävlingar som anordnades på skolan, men vi var lika lyckliga ändå. För ingen klass hade så roligt som vi hade det. Kommer också på att tänka på examen. den riktigt otäcka hemska dagen då jag grät tills tårarna tog slut. Det var hemskt, riktigt hemskt. Jag ville verkligen inte. alla kort, jag såg hemsk ut. men jag orkade inte vara glad. Jag njöt dock av ett underbart sommarlov. Pratade med mamma för någon dag sen. Hon är underbar och sa såhär: jag trodde att jag skulle få behålla min älskade dotter ett tag till. men en dag vaknade jag upp ur den drömmen som var för bra för att vara sann och insåg att min dotter var borta, att hon hade flyttat. Jag älskar min mamma.

Människor värda att sakna:
Hanna Söderberg -  Världens bästa Hanna. Den vackraste stunden i livet var den när du kom
Tove Bergström - Tovelove. Min bästis från noll till hundra. Jag följer dig, vi ska åt samma håll.
Sandra Nilsson - Roligt hade man med dig på sjulnäs, du är inte glömd.
Josefina Lindström - Roligt har man alltid med dig. jag undrar om jag nånsin ska nyktra till nångång med dig
Sanna Bergman - Vad gjorde man utan dig? Hon kan vara nog så svår att se.
Lisa Ahlin - Du är så braaa. Det vackraste världen har sett.
Cecilia Ahlin - LillaZilla, vad gjorde världen utan dig. Glädjens Gud. 
John Widerfjell - Roligare får man leta efter. Saknar våra måndagar på korpen^^
KusinMaria -  Så roligt som jag hade med dig var det länesen jag hade. 
Mamma. Pappa. Agnes: Ni är den bästa familj man kan tänka sig ha. Utan er skulle jag inte vara nån alls. Jag skulle aldrig klara mig. Jag saknar er så fruktansvärt mycket. Jag blir alltid lika grinig när jag ser er, för ni är bäst. 

Okej, det är en sen sakna dag. Men sånna måste man också ha. 

Take Care


 

Save Me

Min första feberfria dag sen i tisdags har spenderats på handbollsplanen i kärra och hemma i lägenheten. Känns underbart att kunna säga att man är frisk, även fast jag inte är riktigt frisk. Hosa och ont i halsen har jag fortfarande, men feberfri är jag i alla fall, underbart. När jag vaknade i morse hade jag fruktansvärt ont i huvvet och mådde inte speciellt bra. Kändes nästan som att det var jag av alla som hade råkat ut för en baksmälla, trots att jag var 100% nykter igår. Sen när jag hade vaknat och segt klivit upp ur sängen vare booom till kärra för att spela min första match på mer än två veckor till och med första träningen på två veckor. Matchen var seg, men vi vann iaf och seriesegern var ett faktum. Även det känns underbart. Det gick ändå ganska bra för mig, för att vara första ggn på länge. Tog två straffar och en massa frilägen. Är nöjd med min instatts denna dagen. Sen åkte jag 40 bussen hem som tar 40 min, bara för att få tänka ett tag i lugn och ro. Det var välbehövligt, skrev sms med hanna också. Hon är verkligen en ängel.  Ikväll är det fest hos Malin, men jag orkar inte åka dit. Känns viktigare för mig att vila och bli frisk.  För min del blir det sitta hemma, se tv, plugga och tänka alldeles för mycket. Lär ju aldrig kunna somna ikväll. men sånt får man ta. Orka. I mon äre nå grejs hos Julia och Emma, blir nog att åka dit skulle jag tro. Är ju ändå ledig på måndag, underbart skönt. 

Känns inte som att jag är med nånstans. Känns som att jag lever i min egen lilla bubbla. Som jag skrev för nåra dagar sen, jag behöver en kram. En stor BAMSE kram. Känns meningslöst allt just nu. Alla skriver att dom älskar mig och älskar mig och älskar mig, men jag får bara se dom orden. Inte känna dom. Jag vill vara där i Piteå. Dem som inte har flyttat hemmifrån, från alla underbara kompisar, Familj och Släkt, förstår nog inte riktigt hur jag känner mig. Men det är ensamt och hemskt.

Som en bro över mörka vatten ska jag bära dig. Jag ska bära dig och du kommer aldrig bli tung. För mig kommer du alltid vara lätt som en liten fjäder som ligger där på marken och kan blåsa iväg hur lätt som helst. Av en liten vindpust. Men du kommer inte blåsa iväg av en vindpust, en knuff i sidan. För jag ska hålla dig. Hålla dig hela livet. Utan dig är jag som fågeln utan vingar. Och kom ihåg vad vi sa på konfan, efter regn kommer solsken. Du är min ängel på jorden. Du är underbar. Tack för att du finns, tack för allt du gör. Du är bästast. På andra sidan ska jag vaka över dig, min ängel.


Hoppas Maria att du är stolt över mig nu, jag hade dom nya kläderna igår OCH håret som du ville. Ingen fick dock ta kort på mig, för jag kände mig ful. MEN du kan fråga Emelie. Känner mig duktig^^

Take Care

Nyttigt hit. Nyttigt dit. När ska nyttigheterna sluta?

Det här är jätte nyttigt. Det här är jätte bra att äta. Nejmen, det är ska man inte äta, det är jätte onyttigt. Nej, det här blir jag tjock på. Det där är JÄTTE nyttigt. hmm, vad ska man säga om det här då? Det är så här jag får ha det varje dag. Nyttigheter hit och dit. Fett som det finns för mycket av på deras kroppar. Deppade tittar dom sig varje dag i spegeln och säger; Shiit, jag måste börja banta.  Deppad slänger jag mig på sängen och tänker; Vaddå tjock. Dom är inte ens tjocka. Och vart ser som allt fett, inte ett enda fett finnt på deras kroppar. Detta gör mig så fruktansvärt irriterad. Tycker dom att dom själva är tjocka, vad måste dom då inte tycka att jag är? Jag måste ju vara stor som en jätte så eller nåt. Jag blir sååå irriterad. Titta först på mig, tänk senare efter och tänk OM du verkligen borde säga det du just sa!!!!

Är trött idag, less på allt. Börjar friskna till, men känner mig ändå inte riktigt frisk. Ska ha fest här hemma ikväll också. Fira SM guldet. Ska ändå bli kul, om jag blir pigg. Det tar verkligen av kraften att vara sjuk. Jag hoppas innerigt att jag slipper vara sjuk på länge nu. Men mina odds är ju inte så stora. Varit sjuk en ggn i månaden sen jag flyttade till detta skit ställe. Så det är inte så stor chans. Ska iaf snart börja byta om, duscha och sånt. Emma har just gjort en SM tårta, mycket vacker :) haha. Vet inte riktigt hur det kommer bli ikväll, men man får väl vara glad och låtsas tycka att det är kul. Jag är så fruktansvärt trött. Vill sova för alltid.


Take Care

Jag behöver en kram

Även denna dagen spelas i moll men skiner i dur. orkar inte.
Jag orkar inte vara sjuk längre. Känner inte för att göra något. Bara sitta och titta ut genom fönstret. Titta på allt folk där nere som verkar vara glada och lyckliga. Sitta och lyssna på fåglarna som flyger där uppe i det blå. Varför måste dagen vara såhär? Känner inte för dagen helt enkelt.  Det känns som att jag inte längre orkar. Jag orkar inte. Verkar ha kommit in i någon form av svacka där inget känns som det borde göra. Känner mig tjock (måste träna för att jag har inte tränat på en vecka nu eftersom att det är nån som verkligen inte vill att jag ska bli frisk), känner mig äcklig, ful, värdelös, jaa helt enkelt blää idag. Måste plugga, städa, sova, läsa, leva. Måste hinna med allt. Känner för att lägga mig ner och vakna först när jag är på bättre humör.
Längtar hem gör jag också. URSH.

Efter fyra dagar hemma med rixFm har jag kommit fram till att det enda dom spelar på den värdelösa kanalen är schlager, nån från idol eller så nån gammal dum låt från 1400-talet eller nåt sånt. Men så, till min stora förvåning, kommer ibland några små överraskningar som Martin Stenmarcks Nästa dans. Men även fast dom bara spelar en och samma musik hela tiden, tycker jag på något konstigt sätt om den kanalen. Just nu är jag mycket less på att vara jag. Ibland blir det bara så. Jag tycker inte om att vara Elina Källman just nu. Inget finns som är bra med den tjejen. Det mesta är fel. Just nu tycker jag inte om att vara jag, rädda mig snälla. 

Till en deppig dag hör deppiga inlägg till. Orkar inte vara glad just nu. Hoppas att mitt deppiga humör går över till i morron, eller i alla fall till nästa gång jag ska på skolan. För nå mer skola blir det inte för mig på resten av veckan.
Nu ska jag ta och plugga lite samhäll och efter det ska jag svara på ett brev till älskade Hanna som jag skulle göra igår, men DOCK hann jag aldrig göra det, för jag sov och pluggade hela dagen.  

Jag behöver en kram, jag behöver lite kärlek och omtanke - tack. 

m, vet inte riktigt vad jag ska skriva nu. Är enormt uttråkad och vill sova. men kommer aldrig kunna somna. eftersom att jag har sovit iprincip hela dagen och somna nu är nog så gått som omöjligt. Lars Winnerbäck får fördröja min tid. Inget kan väl bli för hemskt när Lasse är i farten. När man ser på efterlyst har det väl gått för långt? Uh, jag fryser och jag svettas om vart annat. Tänker lite granna på att jag skulle vilja vara som min kusin. hon är bra på precis allt. Bra på att måla, skriva, ta kort, vara bra, snäll helt enkelt. Jag skulle vilja vara som henne. Hon är en person att se upp till, även fast hon svär en hel del, är hon min alldeles perfekta kusin som jag ser upp till.
Nu ska jag ta och se på sportnytt och sen måste jag nog äta lite.

Take Care

Som en sjuk unge

Även fast dagen skiner i dur spelas min fortfarande i moll.
Det är jobbigt att vara sjuk. Idag lever jag på halstabbletter, panodil, nässpray och apelsiner. Och allt detta pga min kusin som ville att jag skulle bli sjuk så att jag kunde slippa träningar. Nu vill jag inte slippa träningarna, nu vill jag träna bort allt jag ätit, allt som jag inte tränat. Har inte tränat på en vecka nu, börjar få panikpanikpanik.
 
Det enda roliga med denna dag måste väl vara att jag fått brev från Hanna som jag ska svara på.
Var med i PT idag också, såg ut som en tjockis. haha. Erik var också med i tidningen, han var sööt.
Vi tvättar idag också, hade bara två tvättar. Kan bero på att jag typ legat i sängen i två dagar nu och tyckt synd om mig själv för att jag aldrig blir frisk.
Men idag har jag tagit mig upp från sängen, har till och med sminkat mig för att känna mig friskare. Dock gör jag inte det. men jag kan ser friskare ut. Känner mig fortfarade hängig och äcklig.

Ikväll är det det efterlängtade Grey´s Anatomy på kanal fem. Jag älskar det och det förgyller verkligen dom hemska vardagarna. uh.

aja, skriver kanske senare igen.
Nu ska jag dra mig ner till källarn och sen plugga gärnet :/

Nu sitter jag här igen, borde plugga mer : / men ska fixa de snart.
Är i PT idag, ser ut som en liten tjockis, men sånt får man allt ta ;P

http://www.pitea-tidningen.se/artikel.aspx?artid=59939&cat=2&pageIndex=0&arkiv=False


Som en sjuk dag

Två dagar med regn var för mycket tyckte Gud och gav oss SOL.
Solen strålar på himlen idag och det gör mig lite glad, fast jag är sjuk och det gör att dagen spelas i moll även fast den lyser i dur.
Liksom Emelies blomma på hennes fönsterbräda känner jag mig vissen och vet inte riktigt ut eller in.
Jag längtar hem, längtar bort, vill hem, vill bort.


Mina tankar går just nu hem till Tove som är alldeles för långt bort från mig. Hon är också sjuk och jag tycker att hon borde krya på sig så att hon kan bli den vanliga Tove som alltid skrattar och är glad. Jag tycker att du ska bli frisk nu gumman.
Men även till min underbara
Hanna som sitter där hemma i Jävrebyn. Hon är helt underbar och värd alla tankar man kan ge henne. Vad skulle jag göra utan henne? Hanna gör att min liv inte bara spelas i moll utan också i dur.
Tankar blir det alldeles för mycket av egentligen när man sitter hemma en dag som denna.
En person som jag inte tänker allt för lite på är Erik, en helt underbar människa. ooh!!

Ringde nyss min tränare och sa att jag inte kunde komma på träningen. Han sa att det hördes på mig att jag var sjuk, även fast jag försökte låta glad, underbart vilken bra såkdespelare man är, eller så inte.
Teater är nog inget att sattsa på.
Fast när jag var liten var det teater jag ville hålla på med. Jag började med teater, vi övade och övade på något vi skulle spela upp en dag, men när det kom till premiärdagen så bangade jag ur och så fick jag min oälskade scen skräck. Så varför envisas med teater när det finns annat man kan hålla på med?

Tillsist:  Livet är en dans på rosor, men det är en dans med svåra steg - Lars Winnerbäck.


Och nu ska jag spela tvärflöjt, för att senare plugga lite matte, Samhäll och Rättskunskap, för att senare se tv och sen sova..

Take Care

SVENSKA MÄSTARE 2007


                     187055-9
                     



Helgen blev minst sagt lyckad. Egentligen, om jag ska vara ärlig trodde jag inte att den skulle bli så lyckad. Jag trodde nämligen att någon, t ex. Tumba skulle förstöra en för oss, men så blev inte fallet. I stället förstörde vi den för dom. Mig gör det inget att vi förstörde den för dom, för jag blev i alla fall lycklig.
Svensk mästare var inget jag kunde tro för ett år sen, men nu kan jag skriva det. Jag är Svensk mästare.

Vårt SM äventyr började en helg i Alingsås och sen dess har vi gått obesegrade fram till finalsteget. 
Helgen började tidigt. Upp klockan åtta, för att äta frukost och åka med bussen, en buss som skulle ta oss till Kärra. 
Väl i Eskilstuna vare matcher som gällde, match match match.
Och jag var sjuk som vanligt.

Allt gick bra och enligt planen. Vi tog oss till final och när slutsignalen pep stod vi - Kärra HF - som segrare och det var gryyymt skönt. Jag har aldrig varit med om något så coolt som SM guldet. 
Vi skrek och vi skrattade och vi var glada och allt var perfek. underbart.
Och jag så klart grät och grät, men det var så underbart. 
Sen i omklädningsrummet fick vi Champange. wihoo. 
Det går nog inte med ord beskriva hur det känns.
Lilla sportspegeln idag, hihi. tänk om man är med ;P
Jag tror inte det går beskriva, det måste upplevas :D

Shiit, var nyss på tv. Pinigt eller vad? haha. men men , så äre. 
Nu ska jag dra mig och göra nåt annat. 
Får inte plugga, eftersom att vi vunnit nu och Emil sa nej ;P

SM guldet är den lilla lyckan jag lever på nu.

Take Care


Mami <3

Mamma, jag älskar dig.
Men jag orkar inte mer.
Jag vill gråta i din famn.

Mamma jag älskar dig.
Men jag känner mig så trött.
Jag vill somna i din famn.



Jag är en sån flicka som alltid saknar något, längar efter nått så där. Nu förtiden är det ofta tiden jag hade där hemma. Trots allt som varit svårt, är det som ändå där jag vill hålla hus.
Visst, göteborg är helt okej. Men liksom hemma där har jag ju hela mitt liv. Min mamma, min pappa, min syster, min hund, min säng, mitt rum och framför allt mina kompisar.
Jag saknar av hela mitt hjärta. Och speciellt så här på kvällen, när man blir trött och tänker för mkt. Då är det lätt att sakna. Just nu vill jag bara lägga min i mammas famn och gråta, sova och säga hur mycket jag tycker om henne bara för att just hon är hon. Min mami är bästast <3




När du inte längre orkar,
Då orkar jag får två.

Take Care

"Det ser ut som Ryssland här"

Idag skiner solen här i Göteborg. Det är varmt, men ändå lite små kyligt. Det blåser lite smått också.
När det är sol och varmt älskar jag den hära staden. Men när det regnar och är vinter hatar jag att bo här.
Visst, det finns mycket fint med Göteborg, men inte på vintern. Sommarn är otroligt vacker. Liseberg, Gothia, Partille, bad, sol, blommor, vad mer kan man begära? På sommarn ska det vara så.
Men vintern. Bara regn och blåst. Och när det för en gångs skull snöar, blir det bara äcklig slask som försvinner senare samma dag. Dessutom kan inte ens göteborgarna behandla en decimeter snö utan att det blir fullt kaos och bussarna inte längre går.
Näe, jag håller fortfarande på Piteå när det gäller bästa stället. Men när det gäller bästa handbolls staden håller jag hårt på Göteborg. För handboll kan piteborna nästan inget om, bara att Lillpite är bättre än strömnäs och att Öjebyn kan med än vad Norrfjärden kan.
Som Agnes och Julia sa; Det ser ut som Ryssland här.
Och det var faktiskt sant, himla sant.
Men jag kan tyvärr inte hålla med kusinen min, stockholm är långt ifrån bättre än Göteborg, så där vinner faktiskt Göteborg.

Backstreet boys spelas just nu på MTV. Låten är mycket bekant. Backstreet boys var mina favoriter när jag var liten. Jag tyckte att dom var så fruktansvärt snygga.
När jag ser på dom nu så kan jag inte annat än att klaga på deras himla fula frisyrer. Hur kunde man riktigt se ut så? Och visst, Nick är lite söt, men han är långt i från snygg.
Det är lustigt hur mycket som förändrats på bara sex år.

Jag och Emma tvättar för fullt just nu. Vi springer mellan källaren och våran lägenhet stup i kvarten.
När vi stoppat in våran första tvätt och kommit upp till längenheten kom jag på att vi inte hade satt dit nåt tvättmedel, endast skölj medel.
Så vi sprang fort fort ner för att sätta dit tvättmedel, dock var vi tvungen starta om tvättmaskinen.
När vi sen hade gått ut från tvättstugan kom emma på att nycklarna var inne där. Vi hade alltså låst in nycklarna.
Lyckat.
Jag ska färga håret idag, man kan ju riktigt undra hur det kommer bli, efter vår underbara början på dan?!
Senare ikväll ska vi till kärra för att äta middag.

Take Care

som en trött liten unge

image5Nu har Maria åkt hemmåt och det är dags att summera en helt underbar helg.
Jag vet att jag redan skrivit om lördag söndag, men jag skriver i alla fall.

Lördagen började för mig halv ett. När den började för maria har jag ingen aning om, men jag antar att den började ganska mycket tidigare än för mig. Egentligen blev det panik för mig där klockan halv ett, men jag orkade inte ha panik så jag slösade heller ingen energi på att panika.
Klockan två skulle hon vara på centralen och till min stora förvåning fick jag sitta där på centralen och vänta fem minuter innan hon äntligen ringde och frågade vart hon var. Och ja, vart var hon egentligen?!
Efter att jag fått tänka ett tag så kom jag på var hon egentligen var och äntligen hittade jag henne.
Det var ett väldigt långt tag sen jag såg den dära figuren, men roligt var det i alla fall.
När hon senare skulle köpa ett hundra kort fick hon prov på hur trevliga alla Göteborgare är. Inte ens ett litet Hej kan man kosta på sig.
Och när vi klev av bussen hemma hos oss fick sig maria en chock. Hon hade förväntat sig en lyxig, snygg och ren lägenhet mitt i city, men vad hon fick var en ful, äcklig och skitig lägenhet mitt i skogen. Här skulle hon alltså bo i fyra hela dagar och hon ville nästan vända om hemmåt direkt hon klivit av bussen.  
Men hon stannade i alla fall och tur var väl det?
När Maria lämnat väskan i lägenheten och gjort allt som skulle göras drog vi oss mot stan.
Jag hade inga förhoppningar på att hitta nåt, men tro det eller ej så hittade jag en vacker klänning typ och leggins. härligt.
Maria själv hittade ingenting. hihi.
Jag blev otroligt förvånad över hur otroligt mycket man kan svära och bestämde mig genast för att slå henne varje gång hon svor, så om hon har en massa blåmärken, är de för att hon svurit för mycket.
När vi varit på stan färdigt drog vi oss mot konsum för att köpa helgens mat.
Väl hemma i lägenheten satte sig Maria såklart framför datorn och där började helgens datornötande.
Musik och MSN var det maria fördröjde tiden med alla dom få timmar vi faktikt varit hemma i helgen.
Hon sminkade mig och försökte göra mig vacker. hon tyckte att jag var söt, själv tyckte jag inte alls att jag var vacker. Vi tog en massa kort och sen vare bänk framför tv:n och mello.
Dock vann The ark och det var bajs.
Den kvällen började Maria också snacka Svenska, Pitmåle så klart :P haha.
Somnade sent sent.
187055-4


På söndagen skulle vi egentligen stiga upp klockan elva, men Maria den bajsen sket i att stiga upp och sov till klockan tolv. marias fel att vi hamnade efter i planeringen.
När Maria äntigen kommit sig upp och vi gjort oss klara gick vi till bussen och åkte till backaplan. Där är varenda affär beig och ursh. Men jag hittade iaf ett par skor som jag var ute efter.
Och Maria fick äntligen sitt blonspray som hon letat efter så mycket.
Efter backa bar det av till stan, där köpte jag smink och så fikade vi en glass. Glassen måste ha varit gammal, båda två fick ont i magen.
På vägen hem stannade vi och hyrde tre filmer som vi sen såg på kvällen.
När vi sett filmerna satte sig Maria såklart vid datorn och nötte den till sent på natten då jag somnat.
Hon fixade min blogg, så det var bra det.

image7


I måndags bar det av för mig till skolan, tråååååkigt. Lämnade den dock halv tre efter mitt utvecklingssamtal.
Hade för ont i huvvet.
när jag kom hem gick vi en promme, käkade, såg film och pluggade.
sen somnade jag booom.

Tisdag idag, har varit på skolan hela dagen, Maria har varit på stan hela dagen. stan hela dan kallar jag verkligen TÄRT eller nå. När min dag på skolan var slut for jag och mötte henne på stan, hon sökte en
jacka, men hittade tyvärr ingen. inte jag heller, har för breda axlar och för långa armar, det suuuger verkligen.
Senare käkade vi lite som vi hade tänkt, hehe :P
efter det gick vi till carlings för Maria skulle prova en tröja, som hon inte ens köpte. nån ide att gå dit då, eeh nääh?!
När vi är på väg till tåget får jag veta hur min natt varit inatt. Somnade kanske tolv eller nåt. efter ett tag kollar jag på klockan, vilket jag inte har nån aning om att jag gjort. då säger maria till mig att hon inte kan sova och då säger jag bara mmm sen frågar hon om jag kan sova och då säger jag NEJ och vänder mig om och somnar om. Och detta har jag alltså ingen aning om att jag gjort.
Sen kollar jag på klockan en gång till kanske en timma senare, då sätter jag mig upp i sängen och då säger hon Tja, till mig och jag bara kollar på henne och morrar tillbaka.
Sen har jag tittat på klockan hur mkt som helst inatt och Maria har legat vaken och inte kunnat sova.
Men snacka om att jag är orolig när jag väl sover, shiit. hehe.
Sen gick vi till centralen, satt och snacka och sen gick vi till tåget och så sa jag hejdå.
Det var inte roligt. men jag överlevde det också. åkte hem hit, har städat lite och nu sitter jag här och lyssnar på musik.
Borde plugga men orkar inte. Emma ska tona mitt hår sen. Läskigt.


Elina har lärt sig i helgen: Att Maria svär otroligt mycket och att hon hatar småbarn.
Gör Elina till en glad unge: Maria gör mig till ett glatt litet barn.
Gör Elina till en sur unge: Att Maria svääääär.
Har varit bäst i helgen: Hennes otroliga humor och hennes försök att prata pitmåle.
Har varit sämst: att behöva gå på skolan.
För att citera Maria: Ska vi ta hEäjn, ska vi göra sÖjn, naaajs, du är så lÄjd, tjockis, fan, helvetes, jävla, skit, snorunge.

Jag har haft en underbart rolig helg. Jag hoppas att du kommer tillbaka nån mer gång och att vi ses i sommar.
Har skrattat otroligt mycket, så mycket som jag inte gjort på hur läääänge som helst.

Helg

Just nu sitter jag hära för att jag har inget annat att göra.
det är en väldigt sen söndag eller kanske en väldigt tidig måndag. nåt av det äre i alla fall.
ska man kika på klockan är det en sen söndag.

I helgen och till på tisdag har min kära kusinvitamin vart hära. Och jag i alla fall har haft riktigt roligt.
Det var längesen jag har skrattat så mkt som jag gjort i helgen.
Maria gör mig till en glad liten unge.

I går när jag skulle och hämta henne på centralen här i göteborg träffade jag Belinda från Älvsbyn, mkt oväntat. det var trevligt att snacka med henne iaf.
Sen träffade jag henne, blev förvånad över hur kort hon plötsligt har blivit, trots hennes enorma klackar till skor.
Vi packade in oss i bussen, tillsammans med en massa annat äckligt folk.
När vi klev av bussen blev Maria otroligt besviken. Hon hade förväntat sig en lyxig lägenhet mitt i City. När hon kliver av bussen är det enda hon ser skog, skog och åter skog.
Väl inne i lägenheten blir hon nog ännu mer besviken.
Hon tyckte vi hade en äckligt smuttsig lägenhet, trots att vi städat dagen innan. Bevsiken på mig själv och min dåliga städning fortsatte vi in i lägenheten. äcklig äcklig och åter äcklig.
Dagen fortsatte med ett stads besök där jag inhandlade en jätte fin klänning typ, leggins och mat. hehe.

efter det kom vi hem, Maria sminkade mig och gjorde mig gaaalen i håret.

sen vare bänk framför mello alltså.

Dock synd att Theark gick vidare, uh.

Efter det ringde Anton, vart inte så speciellt långt samtal, vet inte riktigt vad som hände dära?!

Sen såg vi Honey, fast jag vart för trött så vi gick till sängs och somnade typ halv fyra.


I morse skulle vi stiga upp klockan 11, men maria vägrade stiga upp så vi blev försenade med en timma.

Dagen har vi spenderat i stan och på det äckliga köpcentret på backaplan.

köpte dock ett par skor och nytt smink. roligt de :)

Nu ikväll har vi sett beck och Säg att du älskar mig. hilma bra filmer, men beck var seeg.


Nu tjatar Maria och söjn. men jag skriver mer sen typ på tisdag eller onsdag och summerar hela Marias besök.


Tonight I Wanna Cry

somnade ändå klockan ett igår.
men vaknade klockan fyra igen.
hade fått ett sms, svarade på det.
Läste sedan lite i min bok.
somnade äntligen om igen klockan fem.
sov till halv sju och trodde att jag hade försovit mig.
men det hade jag inte.
tur det.

tränade inte på skolan idag. hade ont i halsen och ville inte riskera nåt.


det är hemskt just nu. sitter bara och tänker alldeles för mkt. tänker på allt hemskt som hänt.
lyssnar på massa låtar också. skit bra låtar äre.
orkar inte tänka på döden mer, ändå gör jag det.
borde plugga också.



Tonight I Wanna Cry

dagen

dagen har varit riktigt hemsk.
agnes for hem.
hanna har dött.
en massa tårar.
ännu mer tårar.
café.
prat.
ont i huvvet.
trött.
less.
svag.
tom.


känner mig alldeles tom just nu.
orkar inte riktigt tänka.
det känns hemskt med allt som har hänt. alla dör. alla försvinner från mig.

GM

GM vart misslyckat. hemskt hemskt hemskt.
vi förlorade mot Sävehof´s tredjelag i semifinalen. det är ju skamligt. uh.

Agnes är BTW här fortfarade. roligt. men hon ligger just nu och sover och snarkar som ett litet barn.
hon har sovit i två timmar och kommer aldrig somna ikväll.
plus att hon ska upp tidigt i mon och jag om någon vet hur hon är på morron.
inte direkt trevlig.
undra bara hur det kommer gå att få in henne på träningen och om hon rymms på matten.
aja, det får bli ett annat bekymmer.

nu ska jag snart nanna kudden :)