Mallorca



Nu är vi tillbaka.
Det är en trött Elina som sitter här, det blir riktigt säkert en tidig kväll.
Nu ska jag umgås med min syster, gå ut och gå och sen se en film.
Skriver nog om våra upplevelser när jag orkar och har tid.

Kort och gott har det varit sjukt bra.

Hejdå Sverige - Hej Mallorca ;D

Nu är allt packat och klart. Skulle kunna åka nu om det gick. Är dock ganska nervös inför vad som komma skall, förhoppningsvis går allt enligt planerna.
Det verkar som att vi ska få bra väder och det hoppas vi ju så klart. Dags för dagar vid stranden och i solen.

Vi vet dock inte ännu vart vi hamnar och det gör mig nervös, hoppas på ett bra ställe.

Ha det bra i Sverige, nu sticker jag till Mallorca

Wherever you are, it is your friends who make your world

En liten uppdat

Har blivit en hel del skrivande för min del på senaste tiden. Vet egentligen inte varför det blivit så, kan inte påstå att jag har speciellt mycket att skriva om. Kanske är jag en aning nervös inför den långe flygresan som väntar.

Har färgat mitt lilla hår idag, blev ljusa slingor. Ser mäkta bra ut faktiskt, om man får skryta. Idag får man det. För imorron kommer bli en superdag, det har jag bestämt. Hoppas bara att mina planer blir så bra som jag tänkt mig. Sista dagen hemma i Sverige på en vecka.
Lisa kommer hem imorron, blir mäkta roligt. Jag började sakna henne så mycket förra veckan, att jag var tvungen kolla på kort av henne. Det är helt sjukt hur mycket man kan sakna en människa.
Så imorron blir det först att cykla en hel del, kanske infjärdenrunt eller så bara till bärsika och se på star-loppet. Sen blire komma hem och umgås med fina lisa, vi ska gå på en promix och sen se en liten rulle. Blir nog inte så mycket sova för min del, kommer nog ha alldels för ont i magen, men tanke på att jag inte kunde sova länge imorse på grund av detta besvär.

Wellwell, kanske dags för mig att umgås lite smått med min familj.
Skriver väl imorron innan jag somnar, blir ju inte på ett tag sen.

God natt eller nåt :)

Handboll<3


Det som gör mig mäkta glad just nu är att försäsongsträningen med handbollen går sjukt bra. Aldrig hade jag kunnat tro att jag någonsin skulle tycka att försäsong är roligt, men fy tusan så kul det är. Jag längtar redan till på onsdag.

Att åka från handbollen till fotbollen gjorde mig faktiskt lite ledsen. Handbollsgänget är så otroligt härligt och det är dem som jag har spelat med i nästan hela mitt liv. Jag känner mig liksom trygg med dessa och glad. Jaa, jag längtar till säsongen börjar. Då ska vi köra gärnet och vinna himla serien och de två derbyn som kommer. Fy tusan vad jag är taggad.

Nu ska jag ta och sova, har tränat i tre timmar idag.
God natt

Jag fick en chans

Igår var det två år sedan jag lämnade mitt liv i Göteborg och flyttade hem. Två år sen mitt liv tog en vändning. Vissa dagar är jag glad över det, andra dagar hatar jag att jag gav upp så lätt.
Jag har i alla fall idag valt att publicera ett gammalt inlägg, som jag skrev just denna dag. Läs den som orkar.

Jag fick en gång en chans i livet. En chans till att bli det jag verkligen alltid velat. Och jag tog den chansen, för att jag trodde att det skulle bli bra. Jag skulle äntligen få ett underbart liv. Det började med att jag åkte till Danmark. Laget var fruktansvärt bra och redan då funderade jag på om detta verkligen var rätt. Men jag fortsatte att kämpa, för jag skulle ju bli bäst. Nästa resa bar i väg till Norge och Oslo. Där gick det bra och jag gick i tankarna på att ge detta en ärlig chans, men sen blev det inte så mycket mer än bara tankar. Jag blev avbruten av en boll som lyckades träffa mitt huvud och jag fick ännu en gång se mig som besegrad. Hjärnskakning och ingen träning på tre veckor var ett för högt pris så jag funderande än en gång att ge upp och hoppa av. Men jag gjorde det inte, utan det stannade endast i tankar. När jag sen kom igen med träningarna så gick det bra. Jag kände glädje i att träna. Men inte i att bo här och skolan den var skit. Men det var laget och träningarna som fick mig att ha hoppet uppe. Handbollen gick bra där ett tag. Jag kämpade på och lyckades ganska bra. Men så kom en vägg, bara så där. Jag gick in i den och ramlade baklänges. Det gjorde ont och det sved. Det var mörkt och hemskt och jag ville bara ge upp. Försvinna därifrån. Men jag gjorde det aldrig. Jag kämpde och kämpade.  Efter den smällen lyckades jag aldrig riktigt resa mig upp igen. Jag hade liksom inga krafter kvar och blev kvar där halvvägs upp. Och i april 2007 var min resa över. Jag hade slängt chansen i havet och gett upp. Jag gav upp för att jag aldrig riktigt orkat resa mig upp. Jag har kämpat på från underläge ändå sen december och nu blev det för mycket. Jag kommer ångra det jag gjort, att jag gav upp. Men innerstinne vet jag att det här är det bästa för mig och för många andra. Men sakna detta, det kommer jag verkligen göra.

Man får en hel del chanser i livet och det finns en hel del vägar att välja som man kan gå. Jag valde den svåra, tjorviga vägen som rätt ofta är svår att förstå sig på. Jag valde den, istället för att välja den raka vägen utan svängar och utan backar. På ett sätt kan jag ångra mig att jag gjorde det. Men oftast gör jag inte det. Jag har en erfarenhet med mig som tillslut kan vara värd guld.  Varje tisdag, måndag och torsdag har jag inte ens haft någon tid till att äta middag. Det har bara varit träning direkt, sen har man kommit hem, pluggat och sovit. Och varje dag har jag plågat mig upp till skolan och dött för att det har varit så hemskt. Jag har nog aldrig heller varit så yr eller illamående som jag varit detta året.

Nu ska jag plugga och vänta ¨på pappa. han har två mil kvar och sen ska vi äta jordgubbar. Idag fick jag sommalov. Dedu. Inte illa. verkligen inte. Nu är det bara vänta tills alla andra ska påbörja sitt så jag kan börja leva mitt liv som jag ska göra i sommar.


Igår blev jag, som alla andra, störtkär i Alexander Rybak. Åh, jag förstod direkt att han skulle vinna. hehe.
Idag har jag varit på hundutställning, och jag som är ssåååå intresserad. Blev i alla fall en hel del solning och sånt trevligt. Solen ger mig extra mycket energi att klara av det stressiga och hemska. Ska bli skönt att åka bort, till förhoppningsvis solen.

Det är nu enbart 5 dagar kvar tills vi sticker. Och imorgon skriver jag mitt livs sista historiaprov. UNDERBART!

7 dagar kvar ;)

Vilken hemsk dag det har varit. Ingenting har gått min väg, jag har varit hungrig och extremt trött. Känns att det snart börjar vara sommarlov. Jag slutar liksom ta i med kraft i skolan. Har fått det konstigaste beskedet på hur länge som helst, ändå orkar jag inte bry mig. Jag vet inte vad som har tagit till mig, kanske börjar jag bara vara extremt, extremt less.

Men en sak som får mig att orka lite till är att Mallorca börjar närma sig med stormsteg. Det är imorron enbart sju dagar kvar, sen sticker vi för en vecka. Ska bli så otroligt skönt, ingen förstår nog.

Saker att hinna innan fredag:
Lördag; Löpning 40 min först med handbollen och sen match med fotbollen klockan fyra.
Söndag; Löpning, sen träff med brudarna som ska till Mallis, blir säkerligen solning också. Om vädret tillåter ;P
Måndag; Historia-prov, Spanska-nationella, löpning med handbollen, fotbollsträning sen.
Tisdag; Spanska-nationella, fotbollsträning
Onsdag; Frissan, Löpning med handbollen
Torsdag; Packning för fulla muggar, träning och solning.
Fredag; Uppstigning sker 03.00, planet lyfter 06.40. MYSIGT.
Sen är det sol, bad och party som gäller i en vecka. HÄRLIGT.

Nu ska jag sova.
God natt

12 Dagar kvar ;)


Jag har verkligen fått ett otrolitgt svårt val och jag har ingen som helst aning om hur jag ska göra. Stanna eller fara?! Det är ju den svåra frågan. Stannar jag kommer jag kanske vinna serien, far jag kommer jag få extremt mycket bättre motstånd, bättre matchträning och en större chans till att bli upptäckt ännu en gång. Jag hatar att besätmma och jag hatar att jag vet att jag inte kommer bli omtyckt om jag åker. JAG HATAR ATT BESTÄMMA. Jag vet dock vad jag vill, men jag är rädd.

Idag har jag verkligen varit otroligt duktig. Vaknade tidigt för att hjälpa min mor med allt i huset typ, för att hon köpte massa kläder till mig igår på stan. Jag kokade faktiskt kaffe åt henne och gjorde frukost.
Sen gick jag ut och solade lite. Sen var det dags att börja. Städe och putsade fönster. Sen for jag och postade några brev i stan och köpte en ananas som snart ska avnjutas framför teven. Mysig dag faktiskt. Årets första åska har även varit på besök.

Nu ska jag kika hockey och sen sova.
God natt eller vad man nu säger.


Det är mycket som ska planeras

Imorgon är det två veckor kvar tills vi sticker mot varmare breddgrader och det ska bli otroligt skönt. Jag längtar grymt mycket och planeringen är i full gång. Det måste inhandlas både det ena och det andra. Viktigast är nog bikini och därefter kan det nog vara solkräm. Annars hoppas vi på bra väder och fint hotell.

Skolan tar musten ur mig. Finns inte så mycket mer att säga. Blev glad av det vackra vädret när jag vaknade i morse och ikväll ska jag träna och se hockey. Jag längtar. Hejja Sverige.

Igår var det åtta månader sen Hanna försvann. Tiden går verkligen otroligt fort, nästan så att man inte hinner med. Forfarande så drömmer jag om henne väldigt, väldigt ofta och sen när jag vaknar tror jag att hon är tillbaka. Sorgen är olidlig när jag inser att det enbart var en dröm. Jag tror forfarande att hon en dag kommer tillbaka, det är det jag önskar mest!

Dags för att äta kanske?

Det är sommar snart

Idag åkte mina långbyxor av för i år och det var verkligen skönt. Det är ett litet vårtecken, för det brukar dröja innan jag vågar mig av med byxorna, men idag hände det.
Ska alldeles snart ut och springa, hade tänka ha shorts och t-shirt, jäj snart är det sommar på riktigt.

Imorgon fyller Tove 19 <3 Underbara älskade Tove.
Ska käka tårta där, sen middag och sen blir det att göra sig lite vacker och sen blir det att åka på fest hos sandra. Det ska bli extremt roligt och jag är taggad. Jag tror att de flesta är det. Sommarn är ju snart här.
Och idag är det 22 dagar tills jag släpper lös livet och åker mot varmare breddgrader. Det behövs. dags att börja om igen.

I natt drömde jag förövrigt att jag sov i världens varmaste famn. Lite roligt var ju att det var en otroligt stor och mjuk apa, men denna apa var riktigt söt och jag kände mig sjukt lugn och trygg. Jag har nog inte sovit så gott på flera flera månader som i natt, när jag sov i denna trygga famn. Lite roligt var det ju faktiskt.

Nu är det dags för en tur i vädret.