DM

Vi kör DM i helgen. Spelade två matcher idag, först mot Malmberget som vi vann gode enkelt och sen mot Kroken, SOM vi skulle ha vunnit för vi ledde hela matchen utom dom sista minuterna. Så vi förlorade med två himla hemska bollar. Menmen, gick gode så bra för mig ändå om man ska vara riktigt ärlig :)

Nu väntar matteboken klockan 9 en lördag kväll.
Bajsa på det. men måste man så måste man.

Lev och Må :)

Ge mig ett piller eller två

Maria har åkt hem, sommarn är slut och skolan börjar om på måndag, om två himla småa plutt dagar. Allt som kan vara dåligt är dåligt just nu. Jag vet inte varför, har varit konstig sen i onsdags. Inte liksom vart mig själv. Saknar Maria, sommarn och tejp. Allt underbart på en sommar liksom.
Jag hoppas verkligen att det bara är tillfälligt. För palla ens vara så här tråkig.

Igår kväll var jag på storstrand på Gudstjänst dära. Var mkt trevligt. Träffade Fredde, min gamla mentor. Shiit vad roligt det var. Vi snackade om allt typ. hehe. roligt minsann.
Idag har jag med varit där. Lyssnar på Annika Borg som skriver i Amelia. Otroligt vad hon var bra på att prata. Skulle gärna höra henne igen, men bajs så har mamma bjudit massa gäster och jag får typ it fara någerst. Bajsa på det. Men jag ska i alla fall ikväll halv tio, det har jag bestämt. Så får hon säga vad hon vill.

Sista dagen på lovet imorron ska spenderas hos Linnéa på poolparty. snacka roligt. först party och sen träning på kvällen. wohoo liksom ;) haha. roligt.

Aja, nu måste jag hjälpa min tjatande mamma. Fast egentligen får hon skylla sig själv som bjudit massor med folk.

Lev och Må!

Sova

Sitter här och väntar och väntar på att bli så trött att ja tror att jag kan somna. Känner som på mig att det kommer bli ett problem att somna inatt. Har inte sovit ensam på två veckor nu och det känns. Men jag hoppas på att det går bra.

I morgon kommer min kusin till mig och jag längtar ;D

Mer kommer senare ;)

Lev och Må

Läsläsläs

Med lite mer än en vecka kvar till skolan börjar man ju fundera på vart denna sommar tagit vägen. Innan sommarn skrev tidningarna om att detta skulle bli en sommar som slog alla rekord och värmeböljor skulle komma hit och dit. Men vad tusan, försvann dom på vägen eller?
Med facit i hand blev inte sommarn precis som vi förväntat oss. Jag och mina kompisar förväntades sitta ute på stranden och lata oss i två månader utan att bry sig om nåt annat än oss själva. Men så blev inte fallet. Examensveckan blev bra. Helgen efter examen började regnet som skulle visa sig hålla i sig resten av sommarn, dock skulle några soldagar dyka upp.
I sommar har solen visat sig högst två veckor.
Dagen efter farfars begravning den 12 juni drog jag och resten av Lillpite IF till stockholm för att göra comeback på Eken. Dock gjorde vi ingen hejdundrande comeback. Vi spelade inte så bra, men vi spred en gläjde runt oss som inget annat lag kan göra.
Vi är dom tröga norrlänningarna som skrattar när vi värmer upp och vinner när det behövs. Dock överaskar vi allt vårt motstånd.
Hemma igen den 18 och dags för att vara inne igen.
Sommarn började nog inte på riktigt förren runt den 14 juli då jag och min kompis ylva drog till älvsbyn för OAS dagarna. Solen tittade fram och det var riktigt varmt. Vi hade roligt och upptäckte en hel del underbara saker. Dessa dagar skulle nog vara början till ett nytt underbart liv för mig.
Nästa helg kom och gick och PDOL stod för tröskeln.
Jag hade inga stora förväntningar på det hela, kanske var det bra så. För jag lyckades inte riktigt få in själva glädjen i en massa fylla. Men jag pallrade mig dit och for nästan lika fort.
Direkt efter åkte jag på tejp. Vilket jag är mycket glad att jag gjorde. Jag hade till en början inte tänkt fara, men kompisar och OAS övertygade mig om att det fanns mer att ge.
Tejp visade sig vara det absolut rätta för mig. Det som först bara var en upptäckt på OAS visade sig bli helt underbart på tejp. Jag träffade massor med underbart folk, bra människor.
Tejp är det bästa som hänt i sommar.
Nu är det bara en vecka kvar till skolan börjar om igen och jag börjar få lite smått panik. Vart ska jag gå, vilken klass ska jag börja i och vad kommer hänta med allt?
Men jag antar att det inte är någon ide att oroa sig. Trots allt så har jag Gud vid min sida och allt kommer nog ordna sig.
Och om jag tänker efter, så har det här inte varit en så dålig sommar. Mest underbar och helt fantastisk.
Nu kör jag på det sista rejset innan skolan och på lördag kommer min kusin.

Lev och må!
Precis som jag ;)

Jagälskardigälskardigälskardigälskardig

Jagälskardigälskardigälskardigälskardig.
Åh, om jag bara fick in det i din hjärna skulle jag bli lycklig. Du är verkligen en av de bästa som finns här på jorden. Även fast jag inte visar det. Så är du det. Och förlåt att jag alltid blir så sur på dig. Men jag vill verkligen ditt bästa älskade du. Du är och kommer nog alltid vara den som förändrade mitt liv mest. Inte på nåt dåligt sätt, utan på ett bra. Helt underbart sätt. Snälla lämna mig aldrig. Jag skulle så gärna vilja hjälpa dig. Det är min största önskan. Utan dig är jag inget gumman. Förlåt, men så är det.
det gör så ont i mig att se dig lida så, nu när jag älskar att leva. Ååh, gumman. Om du bara visste vad livet har att ge. Om du bara visste.
jag vill visa dig allt om du bara ville. Du och du. Ååh, vad jag vill.

För mig betyder du mer än guld.
Tack för att du finns.
Jag finns här för dig om du behöver nån.
Tveka aldrig.


Aja.

Lev och må!
För det gör jag

Tejp

Det här med läger är ju nästan för bra för att vara sant. Aldrig är man väl så lycklig som när man är med en massa underbart folk och bara lever livet liksom? Aldrig behöver man oroa sig för hur man ser hur, man blir liksom accepterad precis hur man än ser ut, det älskar jag. hehe.

För mig började sommarn för fyra veckor sen när jag var på oaslägret. Då började sommarn. För det var först då allt roligt drog i gång. Den helgen var det Oas, nästa helg var jag med hanna, förra helgen var det PDOL och veckan som varit har jag varit på Tejp, ett läger i Ö-vik.

Lägret i övik var det ja. Ett regnigt läger, som efter redan första dagen smällde på med express fart kan jag lova. Det började på 100 och slutade på 1000. Aldrig har jag skrattat så mkt på en kväll som jag gjorde första kvällen och första kvällen brukar ju alltid vara så där spänd du vet. Men inte det. Det var helt slappt typ. Underbart. Inte var jag tyst inte, som jag brukar vara. Jag VISSTE att lägret skulle vara kul, men inte så här kul. Underbart.
Tisdag kom vi dit, det regnade och var äckligt. Mötestältet läkte igenom. Kort sagt, vi snörde på oss regnkläderna direkt. Kvällen var helt underbar.Ooh, vad jag skrattade. Hade kunnat skratta länge till.
Detta läger har innehållit så mycket, så att om jag skulle skriva om precis allt skulle det ta hela kvällen. Och det har jag inte tid med. För egentligen måste jag sova nu, för att bli frisk. Men kan inte. För jag ska göra pajer med mina kompanjoner ;) hehe.
Men ialla fall. Lägret har innehållit så mkt som:

Underbara människor, lycka, skratt, regn, sol, Volleyboll, sand, vatten, pool, dop, tårar, möten, bibeln, Jesus, tält, vattenpölar, hosta, halsont, avsked, mat, glass, vinst, förlust, kalltvatten, spöken, brygga, sova, sängar, rum, Gud, knullfot, läsa, skriva, rita, kramas, gratiskramar, massage, stökigt, packa, trasiga soffor. Medmeramedmera

Med andra ord, det har varit helt underbart.
Om en månad åker vi några från pite, ner till Borås och ska se håkan hellström på liseberg. Ska bli hur roligt som helst att få träffa dessa underbara människor igen. jag längar och jag längtar. Ååh, vad roligt ;D

Nu ska jag sova tills klockan sju.

Lev och Må
för det gör jag ;D