You never know what the future brings

Åh, jag förstår inte varför jag alltid blir såhär. Hade tänkt att det skulle bli en underbar kväll med de bästa, men så klart blir jag depp. Men varför? Jag har ju ingen anledning. Eller ah, kanske en liten. Men nej, jag ahr ingen anledning till detta. Åh, jag blir så sur på mig själv.
Hoppas på en bättre dag imorron. Och på en bättre fortsättning på kvällen.
Har precis kommit oss från Cilla, ska ut och grilla nu.

You never know what the future brings - Får se hur allting blir. Är kanske lika bra att ge upp. Vad vet jag?

Ha en bra kväll


28 April

Jag är trött, trött, trött och trött. Ovanligt va? En månad kvar till Rhodos.

Har egentligen inte så mycket att skriva, skriver enbart för att få tiden att gå. Har alldeles nyss kommit hem från träningen. Stannade till lite i öjebyn efter att ha kört hem Per. Alltid trevligt i den familjen må jag säga.
Träningen gick väl som den gick, trött  som jag för ovanligheten(?)s skull var.

Imorgon är jag ledig och snacka om att det är skönt alltså. Har egentligen inga riktiga planer, mer än att jag ska plugga det sista innan jag lägger böckerna på hyllan för ett välbehövligt brejk från skolan. Skönt må jag säga.
På valborg blir det mys med några av mina bästa vänner, ska bli skönt.
Längtar dock tills på fredag, då blir det party för hela slanten. Sandra och Tove har sitt 18års partaj. haha. Hoppas på att det blir roligt i alla fall : )

Nåja, om man skulle ta och dra sig här ifrån.
Imorron ska jag och vickan hämta Emelie på kallax. Ska bli roligt ;P hihi^^.
Nu nämde jag dig vickan ;) hehe.

GodNatt

T R Ö T T

Åh, hjälp vad jag är trött, helt slut i kroppen och det må jag säga, det var ett himla bra tag sen jag kände mig som jag gör just nu. Känns ändå bra att jag gjort något bra, inte bara suttit hemma och ätit massor med onyttigheter. Dock har jag ätit onyttigt idag, har köpt en godispåse som jag ska vräka i mig om ett tag. Har tänkt att sätta mig och läsa min lilla bok som börjar bli riktigt spännande nu.

Aja, i fredags startade årets sikforscup för mitt lag. Vi förlorade, vilket inte var så överaskande. Menmen, sånt man får ta. Förlorade även en match igår också. Dock vann vi helt oväntat mot öjebyn. Ska jag vara ärlig trodde jag faktiskt att vi skulle förlora, men så blev inte fallet. Gick väl helt okej bra för mig. Gick dock bäst mot sikfors, även fast vi förlorade.

Nåja, nu ska jag nog ta och läsa och sen sova. Jag är trötter ;)

Hejs

Du kanske tycker jag verkar borta i tankar,
det kanske stämmer.
Som om jag hade nåt bättre för mig
Som om jag inte lyssnar längre.
Och det gör jag inte heller,
När jag tänker på en ängel

Agnes ropar

Här sitter jag efter en full dag i sikfors. Snacka om att jag är slut alltså. Kan nog inte hitta ett ställe utan krämpor. Men det är sånt man får ta, känns att man gjort något bra : )

Återkommer senare med mer från helgen

Nu är det sova som gäller.

Hejs

Can I Hold You Tonight

Solen har varit framme även denna dag, vilket är helt fantastiskt. Jag bara döör av lycka varje gång jag vaknar och upptäcker att det faktiskt finns en liten sol där baki alla moln, otroligt. Det är precis som att jag får mer energi till att göra saker när solen kommer fram, idag exempelvis har jag inte sovit nåt efter skolan, vilket jag alltid brukar göra.

Ibland när jag har lite att göra, vilket jag har haft idag, brukar jag slå mig ner och tänka. Detta gjorde jag också denna dagen, satte mig på en stol på altanen och solade lite. Solen värmde verkligen i ansiktet och det var riktigt varmt. Just som jag satt där i min ensamhet fick jag då för mig att tänka, vilket jag också gjorde. Kom fram till att livet verkligen är helt underbart ibland, oftast. Eller kanske inte underbart, utan oftast är det helt okej bra, som det ska vara. Men just idag mår jag bara helt otroligt bra. Egentligen har jag ingen speciell anledning till det. Idag är värdens äckeldag, men ändå är det som att allt bara går min väg och jag älskar det.

Nåja, mina tankar kanske inte är de lättaste att skriva ned, vilket kan vara bra det också. Men jag kan då försäkra er, kära läsare, att dessa är mycket, mycket bra och jag älskar dem.
Idag hämtade jag mitt körkort, jag ser dock ut som en fånge på det, men det är sånt man får leva med, i 10 år till. Sen kan jag byta och försöka vara lite vackrare. vilket kan bli svårt det också, för då är jag 28 år gammal och jag och mina kära vänner har ju kommit fram till att när man fyllt 20 år går det bara utför. Dvs. man blir bara fulare och fulare och detta bådar ju inte gott om jag ser ut så som jag gör nu på detta körkort. äh, jag säger då bara.....bättre lycka nästa gång. Fast om man tänker efter så är ju inte körkortskortet allt liksom ; )

Äh, dags att dra sig från denna burk. Ska ner till Vickan och hämta henne. Sen drar vi till öjebyn och köper oss lite frukt och sen ska vi fixa värsta fruktsalladen och sen se film. Hoppas på att den är bra ;D

Ha ett bra liv :D
Tillsvidare.

Can I Hold You Tonight?

Sol

Det är helt sjukt hur mkt energi jag har till att plugga när det är sol ute. Har liksom suttit ute på farmors veranda hela dagen, solat och läst historia. Tro det eller ej, men det har faktiskt gått riktigt bra. Tror jag börjar fatta nu vad som händer, vilket är mycket bra, med tanke på att det är imorron jag har prov.

Nåja, klockan visar just nu 17.17 vilket betyder att jag har en och en halv timma på mig att plugga historia tills det är dags att dra sig vidare mot handbollen. Dock har jag inte speciellt mycket lust till det eftersom att jag förmodligen kommer spela fotboll hela helgen. Men visst är det kul det också.

Well, om man kanske skulle ta och göra nåt vettigt som att plugga.......historia.

Hejs

Bland värkande ben och lyckliga pirr

Okej, jag har visst historiaprov på onsdag och jag borde inte sitta här, för jag har en hel hög historiaböcker som väntar på mig här bakom. Men vet du, jag orkar inte bry mig för jag är trött och har ont i mina ben.

Det är sjukt hur fort helgen går när man har roligt, vilket är mycket tråkigt. Det har verkligen varit en superduper helg som jag absolut inte vill ska ta slut, men det roliga har ju tyvärr också ett slut. Tråkigt nog.
Det hela började i fredags då jag och några underbara vänner drog oss till finland för att uträtta några väldigt viktiga ärenden. Sen när jag kom hem var det bänk framför TV:n för att kika när mitt älskade HV71 vann smguld och som jag blev glad alltså. Tack för den och grattis till guldet. hurra ;D
Igår hade jag match på dagen, det gick helt okej för mig. Men ändå förlorade vi, vilket var tråkigt. Men bättre lycka nästa gång. Sen åkte jag och Hanna till sandra. Där var det förfest och gissa om det var roligt alltså. Tack för den grymma kvällen. Sen drog vi ut på pentan och sandra fick faktiskt komma in, fast det var fem minuter kvar tills hon fyllde 18, hehe. det var snäll. Och snälla som jag och cilla var gick vi till dj och bad han berätta att sandra fyllde 18. hihi. Busigt.
Sen kom hanna hem till mig och vi somnade bums. hihi^^.
Idag blev det att vakna tidigt, hade match även denna dagen. Förlorade även idag. bajs.

Det blev inte ett allt för intressant inlägg.
Måste nämnas att Sandra fyller 18 idag. GRATTIS snyggning ;D

Nu ska jag plugga historia i en timma. Önska mig lycka till ;P

Hejs


Mitt huvud har gått på högvarv de senaste 24 timmarna.

Det har varit en helt underbar dag, solen har verkligen gjort sitt och värmt oss galet varma i bilen. Började nästan längta till den 28 maj, för då sticker ju vi till Rhodos. I och för sig är det ett väldigt långt tag dit, men jag börjar verkligen peppa nu. Endast en månad kvar snart. Dock måste jag verkligen inhandla en ny bikini och nya sommarkläder, annars är jag nästan förberedd. Hade tänkt ta min kära mor med mig nån dag till stan för att fixa allt som behövs, jag antar dock att hon helst skulle slippa anstränga sig.

Visst mår man härligt bra när solen är framme, men ska jag vara ärlig skulle deet vara roligare ifall att den dumma snön för en gångsskull kunde ta och göra sitt och försvinna från vårt lilla land. Mitt humör har i alla fall varit på topp hela dagen, förutom när vi inte riktigt visste vart vi hade våra pengar, men när de kom fram kunde jag le igen, vilket var helt underbart. Vår lilla tripp till Haparanda och Finland idag var verkligen varm, men visst var den rolig allt. Förlorade dock i alla lekar vi gjorde, men jag antar att det alltid kommer vara så, enda undantaget var väl den gången i gråträsk på påsk när jag faktiskt lyckades vinna, annars förlorar jag alltid. Men det är väl som de brukar säga, otur i spel - tur i kärlek, vilket inte heller verkar stämma. Men den som väntar på något gott....

Jo, på tal om våra pengar. Dessa hade på något underligt sätt försvunnit när vi skulle shoppa i Finland. Mina kära vänner anklagade mig för att ha gett bobo för lite pengar, men se det hade jag inte gjort. För när jag och sanna hade suttit och tänkt så att det knakat och verkligen försökt komma fram till en lösning på hur mycket var och en skulle ha tillbaka, tar lilla bobo fram två hundra kronor ur fickan och utbrister: Nämen, titta här vad jag hittade. haha.. Så var det precis de tvåhundra kronorna som saknades. Men nog har mitt kämpande med matte B verkligen gett resultat. För jag kom faktiskt fram till en lösning, som underligt nog stämde. Jag kanske faktiskt går framåt i utvecklingen med matte? hehe.

Nåja, imorron gör jag debut i målet på storfors sida. Vi möter nämligen MSSK och det vill säga Josse i min klass. Det blir verkligen en kamp om stoltheten i klassen. Förlorar vi så kommer jag gå in i väggen, upp i rök eller hoppa ut genom fönstret i vårt kära klassrum, s17.3. haha.
Senare blir det partyparty. Sandra fyller ju nämligen hela 18 år och det ska så klart firas. Så imorron kväll kommer vi skaka rumpa till Magnus Ugglas - Jag dansar aldrig nykter. ÅÅh, vad roligt det kommer bli, förhoppningsvis alltså. Och på söndag morron blir det att vakna tidigt, riktigt tidigt. Senast klockan tio ska jag vara uppe ur sängen för kvart i tolv ska jag vara på heden för att spela ännu en match, med div. 4. JAG DÖR. haha.

Well, klockan slår sju just nu och nu börjar hockeyn, dags att gå för att kika lite och så klart heja.
HEJA HV71!!

Dags att slita sig.
Ha ett bra liv ;D

Och förresten, Grattis snyggsandris på din 18 års dag ;D

Och så kom våren igen....

Då var det kanske dags att ställa in sparken igen och ta fram cykeln och vår jackan? För tillfället skulle det nog vara en bra idé med tanke på hur mycket jag svettades på stan idag iförd min allt för varma vinter jacka. Idag lyste solen, tempmätaren visade +14 grader och snön den smälte, dagen var liksom gjord för lyckliga leenden och visst blev det en hel del såna. Inte blev det sämre när jag senare på dan fick veta att vi hade handbollsträning på kvällen, jag dog nästan av lycka.
Det har verkligen varit en lyckad dag idag, för när till och med läxan går bra börjar man ju fundera vart detta är påväg. haha. Jag är verkligen lycklig och det är jag glad och tacksam för.
Länge leve lyckan ;D

Skola imorron, hmm. Vad säger vi om det? Kanske inte allt för roligt, men jag överlever skulle jag tro. Imorron är nästsista skoldagen för min och några kompisars del. För sen sticker vi till haparanda. Weei, bara massa underbara tjejer. Kan det bli bättre? Mjaa, skulle inte tro det va?
Just nu har jag så mycket att se framemot att jag inte ens hinner tänka på något annat. Ååh, jag blir alltid så här sprallig på våren, liksom vårrus i hela benen och munnen kan liksom inte sluta le.

Well, började mucka med emelie igår på bilddagboken lite granna. Var faktiskt lite roligt. hehe. Det slog mig helt plötsligt hur mycket jag saknar henne. Jag trodde faktiskt inte det, tänkte att jag kommer ju ändå få träffa henne snart igen. Men det är förvånande vad tiden går sakta när man saknar nån väldigt älskad människa. Vårat gäng, eller framför allt inte jag, är inte helt så länge hon är borta. Det känns liksom att man saknar nåt. Efter alla dessa år tillsammans är det väl inte konstigt att man saknar älsklingsflickan lite? Eller är det jag som är konstig? Nää, jag hoppas inte det. förhoppningsvis måste jag endast plågas ett år till, sen är hon tillbaka. Om hon inte får för sig att flytta utomlands och spela. Vi kan väl dra slutsatsen att utan eme är inte jag hel liksom. så snälla, KOM HEM SNART <3

Nåja, klockan börjar ticka mot sängen. Dags att ta sig dit så att man får sig dessa åtta timmar som verkligen behövs. Går till fem imorron sen träning sex. LYCKA TILL!

Saker att se framemot:
Haparanda på fredag
Match lördag
Sandra 18 lördag-söndag
Match söndag
Handbollsavslutning?
Tove och Sandra 18 andra maj.
Rhodos 28 maj
Sommarlov 4 maj ;D

God natt


Och så kom vintern igen

Dags att ta fram sparken igen och ställa tillbaka cykeln kanske? Det snöade nämligen två decimeter här i natt och det var väl inte precis vad man ränkat med såhär i mitten av april då all snö ska tina bort?
Det var visserligen väldigt härligt att vara ute idag, frisk luft och så. Nu lyser dessutom solen och det är väl inte allt för dåligt skulle jag tro.

Lyckades helt otroligt fixa min svenskauppgift klar idag, så nu är det en mindre sak att ta tag i i veckan. Känns underbart. Endast spanska och historia nu.

Helgen kommer förhoppningsvis bli helt underbar. Hoppas bara att mina förväntningar inte är för höga för helgen.
Nu är det dags för en tupplur, middag och sen träning ;D
ha ett bra liv.

image45

Helg

Det är helt otroligt helg nu, REDAN. Helt sjukt hur fort tiden går, jag tycker det var nyss jag satt här hemma förra helgen och förberedde mig för att åka till EFS, men tydligen är det inte så, tror minsann att jag börjar bli gammal eller nåt sånt. Men aja, fredag är det då igen.
Det är inte alls längekvar tills vi åker till Rhodos heller, bara en och en halv månad.

wellwell, vet inte riktigt vad jag ska göra i helgen, eller egentligen vet jag det.
Planer för ikväll är så att vi ska se film hos josse först, sen ska jag och sanna dra ut, om vi orkar det vill säga. hehe.
imorron ska jag nog antagligen plugga på dan och sen på kvällen blire att hämta sanna i öjebyn och så ska jag, sanna och cilla till EFS i bergsviken och kolla på ingen mindre än christoffer hiding. ooh, så underbart alltså. LÄngtar så grymt mkt alltså^^. hihi..

Nåja, om man skulle ta och lägga sig och "läsa" lite historia ;P
Hejs

Life Is Wonderful

Sitter just nu och pluggar lite smått. Har varit på skolan idag, till klockan elva. Slutade 10.15 idag. Det var riktigt skönt måste jag få säga. Men riktigt onödigt för mig att gå till skolan, eller på ett sätt var det bra. Fick mig själv att börja skriva på mitt fyra perspektiv arbete, vilket var mycket bra gjort. Så nu är jag en bit på väg, det vill säga nästan klar. Så nu kan jag halvt slappa i veckan. Historian ligger så snällt och väntar på mig på köksbordet. Ska jag verkliegen ta tag i mitt liv och börja läsa de 20 sidorna jag har kvar, eller ska jag gå ut och få mig lite frisk luft istället? Hum, jag tror jag går ut istället. Det låter lite mer lockande, om man säger så. men sen måste jag dock ta tag i den där äckliga historia boken, för det måste göras till imorron.
ÄCKEL.
Senare idag måste jag och laga mat, för jag antar att det blir jag som får göra det. Eftersom att min söta lillasyster vägrar röra vid något sånt efter skolan. Ibland blir man ganska irriterad på henne. hehe.
Ikväll ska jag köra till sandra för att vara med henne och hjälpa henne med teorin. hehe.

Jag vet inte riktigt, men jag kan som inte sluta le ;) haha

Nä, nu ska jag ta mig ut.
Life Is Wonderful

Sug

Det här suger.
Ska alldeles strax iväg och köra cilla till pentan, går nog in själv också för att få något att göra på en lördag som denna.
För det suger ännu mer att bara sitta hemma och sova.

Nu sticker jag.
Vi ses.

Hur som helst kommer jag sakna allt.

Jag låg idag och skulle vila ett tag. Då kom jag och tänka på min allra första körlektion jag hade på trafikskolan, det var en mycket nervös lektion, men för att vara första gången tycker jag att det gick riktigt bra faktiskt. Skulle lära mig att krypköra och jag hade till en början lite problem med det. Den första lektionen fick jag gratis, för jag körde med Micke, en elev som skulle bli lärare. Det var tider det.
Så mycket som jag har skrattat i den där bilen med Maggan har jag inte gjort ofta. Men det har också varit grymt mycket fula ord och ord som jag aldrig trott att jag kunde finna i mitt ordförråd. Ord som äckel, tant, gubbe och CP har jag nog aldrig andvänt så mycket som när jag suttit i den bilen. Ååh, på tal om den där bilen, jag älskar den så ge den till mig tack : )
När jag igår skulle köra till min uppkörning säger Maggan så här till mig:
Elina, hur det än går idag så måste du då veta att jag har aldrig haft så här roligt eller skrattat så här mycket med någon elev nångång som jag har gjort med dig, snälla kugga.
Haha, det var ganska roligt att höra.
Hur som helst så kommer jag absolut sakna Bilen, skolan och framför allt Maggan. För utan henne skulle jag absolut inte sitta med något körkort i handen en dag som denna.

Det var ett tag sen jag var på förfest nu så det känns att det börjar vara dags att ge sig iväg mot det snart. Klockan sju startar jag här ifrån. Ska hämta upp en massa folk.
Efter det blir det kanske statt eller nåt sånt. Kanske åker jag bara hem för att sova? Vem vet?

Och ja, Emelie. Självklart var det du som gjorde lovet underbart, bland annat. haha ; )

Ha det bra.
Vi ses

Weei

Jag har bara ett ord idag;

KÖRKORT

Det var allt från en helt överlycklig Elina. Återkommer kanske sen ;D
NU ska jag ut och köra ;)


Påsklov, skratt och underbart väder

Så var våren äntligen här och med sina 14 grader plus blir det lite blött i skorna när man går. Det är det tråkigaste med sommarn, våren innan all snö försvunnit. Aja, snart är det över och då är sommarn här, weei. det bästa med denna dag är nog att det är sol ute, är inte speciellt glad för att det är varmt, men det går det också.

Efter ett helt underbart lov är man nu också tillbaka i skolan och fyy vad okul det är. Inte alls så att man längtat precis, menmen. det måste ju tyvärr göras. Men imorse när jag vaknade tänkte jag; Åhnej, ska man stå ut i åtta veckor?
Hm, man kan ju undra, men jag tror att det är tänkt så. Jag har gått två dagar nu.....

Påsklovet var ett av de bästa loven på mycket länge och tack till alla som gjorde det så underbart bra ;D

Nu är det inte alls länge kvar tills jag sätter mig i den där dumma bilen, mer nervös än förr och kör, med en äcklig gubbe bredvid. JAG DÖR.
Jag pratar så klart om uppkörningen. Ta och rädda mig snälla, jag hatar de som kom på att man måste ha körkort, jag hatar körkort.

Nää, nu ska jag kika lite tv och sen se vad som kan tänkas hitta på. Träna kanske? Köra bil? Jaa, vi får helt enkelt vänta och se.

Hejs