Sa jag att jag är glad?

Egentligen behöver jag inte säga mer än att livet är typ för bra för att vara sant. Det känns som att jag lever in en dröm, men sen inser jag att det inte är någon dröm och blir överlycklig.

Helgen har varit fantastisk, som allt annat i mitt liv just nu känns det som.
Fredagen bjöd på logdans i käckis, oerhört trevligt faktiskt.
Gårdagen bjöd även den på dans, dock av ett litet annat slag. Vi såg även sex and the city innan och drack vin efteråt. Mycket fint med oerhört fina tjejor, detta gillar jag.

Idag när jag cyklade till ICA träffade jag på ett regnmoln av bladlöss, trodde först att det var typ blad eller nåt. Men när jag kollar på mig själv är jag täckt av gröna äckliga djur. Hela kroppen är grön, det är typ det äckligaste någonsin!

Nåja, nu ska jag ta mig en prommis såhär efter middagen och besöka Vickan.

Tack för en fantastisk helg, imorgon börjar två förhoppningsvis underbara veckor. Efter fyra år gymnasium är jag äntligen klar, mot STUDENTEN!


Lessare än lessast

Så less, så sjukt less på detta hemska land. Just nu vill jag bara bort, försvinna från kalla äckliga Sverige.
Har sökt jobb på lite olika ställen utomlands, jag hoppas av hela mitt hjärta att jag slipper vara kvar i Sverige till hösten. Sedan kan jag väl komma tillbaka då jag är less på att vara utomlands.

Men just nu, låt mig åka till ett varmare land!

Inte nog med att jag hatar Sverige, frågan om jag nu mer kommer in i min balklänning kommer ständigt upp. Efter min helt hysteriskt onyttiga vecka på Cypern måste jag ha gått upp flera kilon. Må min klänning passa, annars vet jag inte vad jag gör!


Napa Baby

Det finns egentligen inga ord som kan beskriva våran fantastiska resa, men jag ska göra ett försök.

Åska på planet, turbulens, hungriga, svettas, fryser, bada, nissi, poolen, petrosana, PARTY, bargatan, Ayia Napa, surfisk, surgammkärring, nagelack, fischbowl, ingen fiskskål, partydrinkar, på alla killar, "jahaaa", ;PpPpP, "kan du slicka med tungan", poker med maffian, tre rosor, gry forsell, PARTY, Grabbarna Grus, Black Hawk, moln, sol, "å he ha vi gjort förr", skåne, göteborg, falköping, jönköping, HV71, "Jag har en känsla, att ikväll kommer alla få ligga", "ni får ligga, ni får ligga, ni får ligga och jag får gå hem och runka", lauuuuring, "jag är här för att sola, bada, festa och....nä kommer inte på något mer", hetast på Ayia Napa och på cypern, SURFISK, ringar, halsband, shopping, MAT, hunger, gå in i stolpar, gratis drinkar, bädda på soffan, geten, skalbaggen, kakburken, Zlatan, Aqua, barrunda, klamydiapoolen, snyggingar, brandmän, 93:or, 91:or, "Oha hela natten, sola hela dan", Rasmus - inte på luffen, Hi mom, I'm at Ayia Napa, don't worry about me, i'm sober.
Resten stannar nog på Cypern och Ayia Napa ;)
















Oha hela natten, sola hela dan!

Jag är hemma från Cypern, kallt ni har det här i Sverige.
En längre uppdatering kommer inom kort, nu ska jag ladda om för nästa party. Detta kallas för Lag-party ;)

Fantastisk vecka har vi haft, jag vill inte vara hemma!

Mot varmare breddgrader

Den somriga delen av min gadrerob är nu nerpackad i en stor resväska.
Nu drar vi mot varmare breddgrader och vi kommer nog få det jättebra tror jag.

Och ni får ha det bra hemma, det verkar ju ska vara varmt här hemma med :)

Hejdå Sverige - Hej Cypern :D


Ett äventyr

Jag är trött som en gnu och funderar starkt på att gå och sova.
Men först hade jag tänkt berätta lite om mitt lilla äventyr jag gav mig ut på idag.

Med Toves fina gula hjälm, rullskridskorna på och skidstavarna i högsta hugg gav jag mig ut på en liten runda, det skulle minsann bli en stor utmaning. detta med att stå på åtta hjul är väl inte min grej riktigt.
Det kliade i fötterna när jag åkte iväg längs gyllengårsvägen, och jag fick gå nerför gångvägen på gräset, men sen gick det fint.
Kändes ungefär som att staka med skidor i nedförsbacke och det är ju fantastiskt. Blev en runda till sjulnäs, därifrån runt långnäs och sen tillbaka till Böle. Grymt skönt! Dessutom hade jag solnedgång hela vägen, underbart.

Nu sitter jag här med en värkande fot, tre blåsor på tre olika ställen. En på fotleden, en mitt på foten och en under foten. Ser inte alls så ljust ut för mig på åkar fronten imorgon, jag som hade hoppats på en infjärden runt runda.
Nåja, dom kanske har försvunnit till imorgon :D

Nu ska jag minsann sova, om det nu går på grund av min superbraiga bok :P
Måste dock spara den, har ju några timmar på Arlanda och i flyget att läsa. Om jag nu inte måste sitta hela flygresan och stryka Emelie på ryggen, som Inger gör. Annars börjar hon må illa, haha.

God natt


Studenten och packning

JAAA, jag kan ta studenten och det känns ju faktiskt riktigt bra. Hittade min studentklänning idag och jag måste säga att jag gillar den extremt mycket.

Började packa nyss också, inser att jag inte kommer ha med mig så mycket kläder. Mer skor känns det som. Nåja, det kommer nog bli bra, ju mindre saker desto bättre tycker jag.


Om en vecka ligger vi förhoppningsvis här, om askmolnet vill det vi vill

Jag hatar Island

Det ser riktigt mörkt ut för vår resa till Cypern. Den förbenade askan har börjat sprida sig igen och flera flygplatser har tvingats stänga. I fredags var jag redan i Cypern, idag har jag kommit hem igen.
Jag försöker ställa in mig på att det inte blir någon resa, då slipper jag bli lika besviken sen.


så här ledsen kommer jag vara på fredag, om det inte går något plan.
Jag kommer bli gaaalet arg också!

Nu måste jag plugga, bajs.


Framtiden väntar som en farlig gåta

framtiden väntar som en farlig gåta
man har bråttom dit, sen är man där.

Framtiden är för mig ett ständigt återkommande fenomén och jag blir faktiskt lite rädd när jag tänker på den. För en månad sen satt jag på skolan lycklig av att fått veta att jag kommit in i Alingsås och helt säker på att det var dit jag ville.
Idag är det ca. två veckor kvar av svarstiden och frågan jag nu ställer mig är: Är det dit jag vill?
Jag vill plugga i Umeå, men där finns det inget handbollslag. Mina tankar går genast till Göteborg, där kryllar det av sådana, men klarar jag mig där? Och där skulle jag i såna fall läsa en kurs på universitetet.
Sedan finns ju Alingsås, men då måste jag jobba, eller gå folkhögskola.

Jadu, jag längtar efter framtiden. Jag är faktiskt lite nyfiken på vad som ska bli av den. Jag är rädd också, så fruktansvärt rädd.
Nåja, först ska jag njuta av en underbar sommar.





Som fina Lars Winnerbäck har sagt:
framtiden väntar som en farlig gåta
man har bråttom dit, sen är man där.


Jag är vidare och ett steg närmare polisyrket

Happ, jag måste tydligen ut och springa idag även fast jag hade tänkt ta mig en vilodag. Nej, ingen vilodag fram till Cypern och där måste jag även träna ihjäl mig.
Fick veta att jag ska göra fystester onsdagen efter Cypernresan. Jag vill inte, jag vill njuta och dessutom har jag MASSOR saker att göra på onsdagen där. Typ som ett prov som hänger på om jag får MVG eller VG, sen ska jag även pröva ut balfrisyr. buhuu, så hemskt!

Ja ork it!

Vilken grym kväll

Det är lördag idag, dagen efter valborgsmässoafton, och jag tog precis fram ett samhällsarbete MEN slängde bort det lika fort. Jag har en ny princip i mitt liv, plugga aldrig på en lördag och speciellt inte om det är reprisen av så ska det låta om fem minuter.

I vart fall så hade jag en grym kväll igår, många skratt och lite pinsamheter. Men jag måste säga att det var ett tag sen jag hade så roligt som jag hade det igår. Grymt!

Aja, idag får man tillbaka allt, men det är det värt!!

Ikväll ska jag äntligen hänga med tove, jäääj :D