Jag blir så ledsen ibland

Jag blir så ledsen ibland. Det värsta jag vet är när människorna jag älskar mest är ledsna. Man blir så ledsen själv och vet inte riktigt hur man ska göra för att hjälpa. Ändå vill man bara ta dom på axlarna och bära dom tills dom vågar stå på egna ben igen. Okej, nu lät det precis som att det är mest synd om mig, för att jag får bära dom. så är det verkligen inte. Jag vill bära dom, för att det är synd om dom. inte om mig. minst synd om dom.

Jag skulle vilja ta en hammare och banka in i huvvet på dig att DU ÄR BRA PRECIS SOM DU ÄR!!!
Alla är bra precis som dom är. Alla alla alla.

Imon far min syster på konfa läger. Ska jag säga det själv ska det bli riktigt skönt. Dock så far jag på läger på tisdag ;D wihoo.

NU ska jag nog göra nåt annat.

Lev och Må

Markoolio - bäst i helgen

Humöret var verkligen inte på topp ikväll när vi skulle in på PDOL. Jag kände mig ful, äcklig och hemsk, plus att det regnade hemma hos Cilla när vi for därifrån.
Vi kom en låt sen till Markoolio, lyckades ändå trägna oss fram till nästan längst fram. Såg allt. Hade inga speciella förväntningar på honom. Men vaddå? det är ju Markoolio, så klart att man måste se alltså. 
Dock så var han bäst. Helt klart. Så roligt som jag hade under hans spelning var det ett bra tag sen jag hade. Jag skratta, hoppa, skutta och sjöng. Ååh, vad roligt vi hade. Plus att det var regnuppehåll och det höll i sig tills nu, när jag for hem. 

Ja, jag vet att jag är torr och tråkig som inte är där allt för länge. Men palla försöka ta sig in i öltälten vi inte ens får vara inne i. Vad är poängen med det liksom? så jag for hem och har tänkt sova nu. 
Imon är det träning igen, ååh vad jag hatar fotboll ;s Varför!? blää. 

Finns inte så mkt mer att säga, jag klarade båda alkotesten i helgen och Markoolio var bäst. Inget mer. 
Nu är sommarn snart över, endast Tejp och Maria besök att se framemot. Annars finns det inte så mkt kul. Kommer mer imon kanske. OM jag orkar. 

Tills Vidare
Lev och Må
 


The Ark

Så har man varit på PDOL i alla fall, fast man inte ville. Jag måste medge att The ark faktiskt inte är så dålig som jag trodde att dom var. På radio och skiva är dom inte så bra, men allt blir ju så mkt bättre live liksom. Okej, dom dög igår. Men inte mer. Publiken var helt galna. Kvällen var ingen höjdare, jag har varit på roligare ställen om man säger så. Menmen, man kan ju inte ha roligt hela tiden.

Ikväll blire me PDOL, dock inte lika länge skulle jag tro. Har faktiskt lite lust att sälja min biljett eller nåt. Men jag vill ju se de artister som är inbokade, så jag måste nog pallra mig dit i alla fall.

Jaja, nu ska jag ut och fota.

Lev och Må

PiteåDansarOchLer

Så har Pite Dansar och Ler kommit till stan. Hela stan är kaos och det kryllar av taggat festivalfolk. Själv kan jag inte själv förstå själva lyckan med en massa fylla och spya. Näe, det känns hemskt att det är nu. För just nu är jag inte taggad alls. Skulle helst sitta hemma och dega med en bra film. Men känns dumt att sitta hemma, när det för en gångsskull händer nåt i Piteå. Så lite får man väl bjuda på. Imon blire nog The Ark. Jag vet, jag hatar dom typ. Men jag måste, för alla andra ska. Sen på lördag blir det Markoolio bara för att han är han liksom efter det blir det kanske Sahara Hotnights sen blire nog hem för min del. aja, får gör det bästa av situationen.

Nu väntar jag på att min mor ska komma hem, så jag kan käka middag med henne och sen gå ut och ta mig en promenad.

Nu ska jag dra.

LIVET

Flytten:
Jaa, vad sägs om flytten hem? Jag måste säga att det är de bästa i år. Helt underbart. det känns bäst att vara hemma igen. Jag kommer aldrig sakna gbg. ALDRIG.

Livet:
Livet, vad sägs om det? Kanske: JAG ÄLSKAR ATT LEVA. Jag vill alltid vara lycklig, glad och bäst. Mumma vad jag älskar det här. Varför vara ledsen liksom. Livet leker ;D

Skolan:
Jaja, känns surt att börja om ettan bara för att man varit på äventyr i storstäderna och bland handbollsfolk. Men känns ändå bra, jag får ju bo hemma.

Blää, vad äckligt positiv jag känner mig.
Måste bara säga en sak till innan jag sussar.

JAG ÄLSKAR ATT LEVA


(förlåt ;P)

Sov Gott

Natt på museet är en film jag starkt tipsar om. Vi såg den i kväll, jag tove och david. Vi trodde först att den bara var en skit film, men hyrde den i alla fall. Det visade sig dock att det var en film innehållande mycket humor. Ååh,  verkligen skit bra. Men dock lite fjantig och är säkert gjord för dom som är yngre än oss, men jag tycker ändå att alla borde se den. hehe.

Igår började jag kolla Pip Larssons igen. Väcker verkligen gamla minnen sen man var yngre. Pip Larssons i mitt hjärta liksom. Ser klart dom ikväll. Ååh, det är så bra. Klockan är redan tolv och jag borde sova, men dock så går det ju inte om man inte är trött, så det är ju ett litet problem. Jag har typ blivit någon slags nattuggla. Urshdå, det vill jag inte. Jag vill sova om natten och vara vaken på dagen. det skulle vara guld.

Från det ena till det andra, min moster ringde idag, när mamma låg och sov såklart. Mamma är alltid upptagen när hon ringer. Maria, dvs. min kusin ska komma till mig den 10 tror jag och stanna en vecka typ. Å gisses var jag längtar tills dess. Var längesen hon var här och jag tror att hon längtar hit också. Roligt vi kommer ha det. Mohaha.

Nähä, detta duger inte. jag måste sova, men se Pip Larssons också. Så jag ska se det klart, bara tre avsnitt kvar och sen sova. Eller näe, läsa min bok också ;P hehe.

Sov Gott.
Elina

Okej

okej, kanske inte så duktig på att skriva idag. En omlindad hand är väl inte att leka med skulle jag tro och att det dessutom är höger hand gör inte saken speciellt mkt bättre.
Men jag gör mitt bästa.

Var på akuten igår kväll, fick en boll på min dumma tumme igen. Inget farligt.

Jaja, detta har tagit mig 15 min att skriva. ger upp ni,

Hejs

Emelie 17 år :P

Igår var jag och Hanna på bio och såg Harry Potter. Vi insåg då hur längesen det var vi var med varann och bestämde för att ändra på det. Så i helgen blire typ vara med varann hela helgen. Mhihi.
Själva filmen var bra, inte alls så hemsk jag trodde den skulle vara. Helt bra bara :P hehe.

Idag fyller lilla Emelie 17 år. wihoo, vi ska på stan och fixa nåt till henne.

image36 

GRATTIS EMELIE ;D 

Mycket om lite

jag var i tidningen idag, för att jag var duktig och stod inför flera hundra människor. Okej, kanske inte just därför. Utan för att tidningen inte hade speciellt mycket annat att skriva om. På bilden stod jag inte på scen, men var på väg upp med ett brinnande ljus och var så nervös att jag inte riktigt visste om jag skulle överleva stunden eller ej. Och mina tankar just då gick till trappen till scenen. Skulle jag verkligen klara den utan att snubbla. Yepp, det gjorde jag också och kan känna mig rikigt stolt över mig själv. hehe.

Imon har jag fullt upp hela dagen. Blir nog åka och hälsa på farfar vid graven och sen vidare till farmor. sen järnet hem, klippa luggen(hur jag nu ska ha den), hem igen, fixa, dona och grejsa och sen iväg igen till stan för att möta hanna och gå på bio. Var riktigt längesen måste jag säga man såg den människan. Ska minst sagt bli roligt :) Harry Potter ska vi se, har inte ens sett trean eller fyran, så det ska bli spännande att se hur den är.

Idag betalade jag tejp också. Wihoo, yes vad jag längtar. Imon äre bara två veckor kvar, sen sätter jag mig på den där bussen och åker iväg. Lämnar Pite och all annan skit bakom mig. hihi
dagen innan det åker min syster på konfaläger. Lycks henne om man säger så liksom.

Jaja, nu ska jag läsa och sen sova.
Blir en tidig morron imon. Minst sagt jobbigt.

Lev och Må

Dagens

Dagens vill ha: Regn kanske ;P haha
Dagens klädsel: Jeans ;O På en ledig dag
Dagens smink: inget
Dagens frisyr: Ruttet
Dagens låt: Alla typ :P
Dagens planer: Slappa och träna ;P
Dagens saknad: Älvsbyn och Farfar <3
Dagens dummaste: att jag inte hittar bankens semestertider
Dagens mysslyckade: Banken
Dagens drog: Allt bra
Dagens köp: Åssit
Dagens godis: Åssit
Dagens humör: Lycklig ;D
Dagens ord: Woho

OAS

detta har verkligen varit bäst i sommar. OAS i älvsbyn slår nog allt skulle jag tro.
Underbara människor, Gud, gemenskap, glädje, skratt och ljus. UNDERBART var det va?!
Jag tror det.
Sådärja, då var sommarn i gång på riktigt. Sol har det också varit, alla dagar utom en. Den bästa kvällen regnade det på, men var gör det. Regn spelar väl ingen roll, vi hade det underbart där inne ;D

NU återstår bara PDOL och Tejp. Sen är sommar fullbordad och jag kan gå till skolan glad ;D haha.
Vilken fjant jag är. Men jaja ;P

Lev och Må
Elina

Lite om mycket

Sommarlov just nu, som alla andra. haha. Har haft det ett tag längre än alla andra, sen den 16 maj. Känns underbart. Men börjar faktiskt längta tillbaka till skolan. två dar med regn är alldeles för mycket.
Sommarn, ja vad säger man om den? Såhär långt har den väl inte varit över förväntan. Snarare under. Hade förväntat mig en ljus, underbar, solig, myggfri sommar. Men vad vart det? en mörk, regnig, myggig, men ändå underbar sommar.
Det är ju liksom alltid ett plus att vara ledig och så. Men när det nästan enbart varit sol en vecka på hela sommarn, börjar man bli lite less. tempen här hemma står på 9 grader plus och man börjar ju fundera om det kanske snart är dags för lite snö?
Jaja, bara hålla tummarna, tårna kan också hållas, för att sommarn ska ta sin vändning här och börja klättra uppåt. I och för sig har inte PDOL varit ännu och det är ju nästan först då sommarn tar fart på riktigt.
Bara hoppas och se.

idag fick jag min nya kamera. Den som tror att jag är lite sur just nu, har rätt. Jag kan nämligen inte den och då blir jag sur. Inget funkar. Så den som vet hur man gör, kan gärna få komma hit och berätta det för mig, innan jag kastar den i backen. Annars idag har det enbart regnat och jag har övningskört. Körde Kallamark och granträskmark runt, PLUS att jag parkerade mellan två bilar förförsta ggn i hela mitt liv, var läskigt. hehe, men det gick de också :P

Dagens vill ha: SOL
Dagens klädsel: Mjukis ;)
Dagens smink: inget
Dagens frisyr: duschat.
Dagens låt: Ingen typ. har inte haft tid ;O
Dagens planer: snarare kvällens, sova
Dagens saknad: Farfar och faktiskt kusinen <3
Dagens dummaste: kan inte kameran 
Dagens mysslyckade: hela dan
Dagens drog: --
Dagens köp: --
Dagens godis: --
Dagens humör: Sur
Dagens ord: Åååh


Sådärja

Sådärja, idag har jag varit hos farmor. Fick veta att två st, en gubbe och en tant, börjat grina när dom läst vad jag skrivit om farfar. Aldrig trodde jag att nån grina när jag skrev nåt. Men visst, tydligen. vill dom det, så får dom det.

När farmor sa det höll jag på att börja grina. Har saknat farfar så mycket idag att jag verkligen inte vetat vart jag ska ta vägen. Det är verkligen så hemskt. Men jag antar att det bara är att vänja sig vid saken att han aldrig kommer tillbaka. Det lär ta ett tag, men det går nog det med. det känns som att nåt saknas.

Jaja,
Må och Lev


Sommar och sol

Sommarsommarsommar :)
underbart måste jag säga. Har varit otroligt varmt i en hel vecka nu och man kan inte annat än att tacka och ta emot. Jag har badat och solan hela veckan och hoppas verkligen på att jag blivit brunare. Mumma.
Dock kommer inget gott utan det onda heller. All värme har gjort mig förlamad och har inte kunnat svara på ett enda brev. Dumma mig. Men jag hoppas kunna göra det i helgen.

Igår spelade jag min första match i ÖIF tröjan. Gick mycket bra, men ett insläppt mål blev det. Dock tog jag typ allt annat. hehe. Vi vann med 2-1. Och det var riktigt nära att jag fick psykbryt eller nåt av all knort som var där. Blää för det. Dit vill jag aldrig mer.

Nu måste jag dra mig. ska och bada med Lisa.

Hejs

Irriterad

Idag har jag varit riktigt hurtig ;) jag har cyklat från Böle till klubbgärdet. Sen när jag kom fram till farmor fick jag äta, sen städa jag uppe, efter det cykla jag till ica och sen hem och sen gjorde vi palt och sen cykla jag och hämta pappa och sen gick jag till båten. Känner mig stolt.

Orkar inte skriva så mkt. Känner mig irriterad. blä.
Ber om ursäkt till alla jag aldrig hunnit skriva brev till.
Ska försöka hinna imon.
förlåt.


Helg

Det är alltid lika svårt att börja ett blogginlägg. Blä för det. Men i alla fall så har helgen sprungit iväg.
I fredags var sista dagen på jobbet, faktiskt lite sorligt. Jag har haft riktigt roligt vissa dagar, medan andra har varit en plåga. Oftast har vi bara sovit och sett tv, men det är väl skönt det också antar jag. Sista dagen avslutades med fika som jag och sara fixade. riktigt gott.
Sen klockan två åkte min familj plus sara och tittade när min syrra spelade Pite summer games. Dom vann med 2-0. 
När matchen var slut var det snabbt hem och sen iväg till Lillpite för poolparty med laget. Det var himla roligt, dock synd att vi inte hade så bra väder. Men vi sket i vädret, badade och sen for vi in till stan som hade öppet till 24.00. Jag inhandlade nya skor och blondspray. Mkt välbehövligt.  Sen var det marsh boom hem och sova, eftersom att jag skulle till boden och träna med div.ett.

Lördag började sju. åt frulle och for till Malin som skulle köra. Träningen gick helt bajsdåligt. Men dom skulle iaf hålla ögonen på mig och höra av sig i augusti, så skulle jag komma och träna igen. Skiit, jag vill inte ;s
Senare när jag kom hem var jag DÖD. Men orkade iaf fara och tittade på agges match, som dom förlorade mot SAIK som vann allt idag. Så bajsigt. blää. sen for jag till tove och skulle se film, men det vart inte. så vi spelade kubb med bibbi och rickard.

Dagen började tio, första ggn på länge man fick sova. Sen for vi på kyrkmarknaden också käkade vi buffe på margretelund. Efter det såg vi finalen, saik-motnånannan. Saik vann ;s bajsbajsbajs.  Hela pite hatar typ dom.
När vi kom hem la jag och mamma oss på en filt ute på gården i solen och somnade, sköönt :P
sen sitter jag här. ska gå ut och gå och sen ska jag se sporten och en film.

                   image35

Lev och må
Elina