Livet går vidare

Egentligen har jag inte tid att sitta här, borde sova. Skola imon och jag är inte ens 10 procent taggad. Skulle helst stanna hemma skulle jag tro. Bajsa på skolan. Dock har jag själv valt att gå till skolan så jag får med andra ord skylla mig själv.
Åhnej, jag har blivit skadad och det är mycket dåligt. Min HEMSKASTE lärare som finns säger alltid, i varenda mening med andra ord. Det är sjukt hur ofta hon säger det.

Livet går vidare, det händer inte speciellt mkt. Bara det tråkiga att vi inte längre är obesegrade i serien. DUMMA sikeå vann över oss. Det är helt sjuk det också. Vi skulle dock ha vunnit om vi haft fullt lag, vilket vi så klart inte hade. Aja, nu vinner vi resten.

Nej, dags att tänka på refrängen.
Ha ett bra liv.


Livet lever

Varje gång jag sätter mig här vid datorn tänker jag att nu ska jag skriva värsta långa och intressanta inlägget, men så blir det aldrig. Jag tycker nämligen att det är roligare att läsa andras bloggar än vad det är att skriva en egen. Men jag antar att jag måste skriva för att få läsa. Så nu gör jag det och hoppas på att få läsa.
 
Jaa, livet lever här uppe i norr och jag har nog aldrig varit så här lycklig som jag är just nu. Eller visst, jag har skadad fot och allt skit, men det ska väl inte skada. Jag är ju glad iaf.
Imon ska jag till ortopeden och få reda på vad som har hänt på riktigt och har jag tur går jag därifrån glad som en... jag vet inte vad och tränar på onsdag. hmm, om det nu går. Lär ju inte gå. Men nsäta vecka i så fall ;D iih. jag längtar.

Har lite ångest över mitt VEME arbete just nu, även fast det är klart finns det säkert massor av saker att förbättra. Analysen exempelvis.

Antar att jag inte kommer längre än detta. Inte speciellt intressant. Dock är inte mitt liv så intressant just nu. Händer in speciellt mkt^^. haha.
rapporterar när det händer nåt ;)

Lev och må.

PartyParty

Så var det dags för festligheter igen. Börjar bli mycket nu. Men det är bara roligt. Jag är taggad nu om man säger så. Dock hoppar jag på kryckor ännu, men va tusan?! Nog ska jag väl klara mig en kväll. Jag ska skaka rumpa i alla fall XD hihi^^

Far fyller år idag, 48 hela år. Ojoj, han börjar bli gammal nu, alldeles för gammal., hehe.

Nej, nu ska jag hoppa och fixa lite saker, ringa lisa och kolla upp kläder :D

Lev och må.