Ett tråkigt inlägg av en trött människa

Visst har man varit gladare nångång, men samtidigt känns livet ganska genomlidligt faktiskt. Jag är ledig fram till den 11 augusti och jobbar därefter endast tre dagar och sen slutar jag på det där bygget för GOTT. Känns faktiskt bättre än underbart - om det går.
Ändå är det ganska struligt och jag längtar faktiskt bort från detta hus ganska ofta nuförtiden. Det skriks för mycket och jag orkar inte. Ska bli skönt att sticka på tisdag, sen kanske de inser att de saknar mig - eller så inte.
 
Har ändå varit en skön dag idag - med familjen faktiskt.
Satt nere på bryggan i solen hela högen, ingen annan utom vi. Solade, badade och tog det allmänt lungt. Rätt skönt. Solen sken fram till klockan två kanske och sen kom de svarta molnen på besök, men ingen regn. Så jag och min kära moder satt kvar där nere, medan Agge och fader åkte till stan för att köpa agges glasögon.
Jag somnade tryggt på bryggan i mammas sällskap, kände mig som barn igen och den känslan tycker vi verkligen om. Sen vid tre kom åskan på besök och vi drog oss hemåt igen. Agnes och pappa kom hem igen och sen drog jag och min syster på stan. Jag köpte mig en ny maskara och några örhängen. Sen gick vi och åt, mycket gott och ni kan ju bara gissa vem av oss som fick betala?! Jaa, jag så klart. Vem annars?
Men, man har ju pengar, så klart man kan bjussa syrran på lite mat :P
Ikväll har jag sett fotboll - ISK-SSK. ISK vann ju så klart, bra jobbat ;P hehe.
Sen har jag inte gjort mkt alls, ska slå en signal till Cilla snart och hoppas på att hon vill göra mig sällskap på havs imorron. HOPPAS.

Vet inte riktigt vad jag ska skriva nu. Drar till skogen imorron och återkommer på lördag kväll för att åka till Luleå och se på LasseW. Hoppas på en grym konsert. Sen kommer jag behöva sova ensam ;s Blää.

Hade bra.


Med blicken både framåt och bakåt.

Tänktänktänk.....

Fyyyy vilken helg jag har haft. Det är helt grymt sjukt. PDOL 08 var det bästa PDOL nånsin kan jag lova, kan bero på att jag inte alls tyckt om dessa tillställningar förut. Luleåkalaset och Lasse weeee nästa lördag då, eller vad sägs?
Haha, jag säger att jag är på..

Det är helt sjukt hur glad jag varit i helgen, bara levt och njutit av livet kan jag lova. Tack för att dessa stunder, bara leva stunder, finns, hur skulle man annars orka med livet?
Nu är jag bara sur, eller i alla fall just nu, för att allt är slut och för att jag bara längtar tillbaka så mkt att jag håller på att koka sönder. Förstår inte egentligen varför, men så äre väl?

Nåja, det är väl dags att tänka framåt skulle jag tro.
På onsdag kanske jag, tove och cilla sticker till Gråträsk och tar igen oss lite. Behövs faktiskt för min del. Bara vara med tjejorna ett tag och mysa, bada och njuta av livet ännu en gång.
På lördag blire nog middag med familjerna i Gråträsk, sen sticker jag hem och far på Luleåkalaset och ser LasseWeee <3 med sandra ;) weei. Shittans vad längesen det var man var med den underbaringen alltså.
Söndag var det nåt som händer, men kommer inte ihåg just nu. Ska i alla fall börja packa inför Tejp och Volleyboll<3
På Måndag är det jobb som gäller och sen fotbollsträning och packning.
Tisdag drar vi med bilen till Ö-vik och blir där till söndag. Snacka om att jag längtar alltså. Massa Volleyboll och underbara människor. Jäääj.

Närå, nu ska jag allt sticka till sängen.
Börjar vara dags.
Pjäsen är över.
Godnatt

PDOL

En mycket liten uppdatering är på G.

Har varit sjukligt trött idag på jobbet, beror nog på att jag var ute på PDOL hela kvällen igår, till klockan ett.
Sen vaknade man halv sex och var lite död om man säger så.
Har dock sovit i två timmar nu efter jobbet, det var grymt skönt.

Nu ska jag börja göra mig klar.
Blir att se Håkan Hellström ikväll, dansa och skratta. Leva livet.
Just nu är livet mer än underbart. Jag tror jag dööör av lycka eller nåt sånt.

Ha det bra.
Vi kanske ses ikväll ;)

PARTY


Uppdatering mitt i veckan.

Efter en hel sommar med jobb börjar man bli sisådär proffs på att kolla väder och veta när man ska vara inne, när man ska vara ute och när man ska ha med sig badkläder. Egentligen hatar jag att kolla vädret, men gör det i alla fall, bara för att vara inställd på hur man kommer må morronen därpå. Imorse tillexempel var jag ganska glad, men visste att senare skulle jag bli riktigt depp, vilket jag blev också, eftersom att molnen som var på himlen när jag vaknade imorse helt plötsligt försvann. N E J ! Men de kom tillbaka efter ett tag - när jag slutade och då blev det ännu hemskare. För då skulle jag nämligen sola, men inte fick jag det.
aja, en allmän deppdag idag. Kanske bra att göra bort den mitt i veckan, eftersom att en helt underbar helg står framför oss.

Idag gjorde jag och lisa (de enda tjejerna på jobbet) uppror mot några killar som enbart legat och sovit i sex veckor och det kändes riktigt bra faktiskt. Vi vägrade gå ut i vagnarna och det verkade vår handledare tycka var bra, så han skickade ut killarna istället. Så vi fick märka om rullar istället, vilket inte är självmordsframkallande. Sen när vi gjort det, efter typ en halv timma, fick vi sova resten av dagen. SKÖNT. hehe. Så det är så det känns att slappa på jobbet? ;) hehe.
Nu är det endast två dagar kvar av denna jobbvecka, sen jobbar jag tre dagar till, ledig två, jobbar en, ledig fyra, jobbar tre och sen slutar jag. Den sista onsdagen kommer vara den lyckligaste dagen på hela sommarn, det lovar jag er :D

Idag slog årets upplaga av Piteå Dansar Och Ler upp sina slitna portar. Känns riktigt roligt och spännande. Jag tror besämt att det är första gången jag faktiskt längtar till pdol och det är ju faktiskt roligt.
På fredag drar det igång på riktigt för mig, med festfest. HÅKAN ska det lyssnas på och öltälten ska besökas. Weei, vad roligt. Träffa massa trevligt folk ska det också göras, hoppas på en speciell person. haha.
Sen på lördagen ska det pressas i solen, eftersom att jag råkas veta att det kommer vara sol då. Finns risk för att jag inte kommer må så prima bra, men en dag i solen klarar jag alltid. En vecka i Rhodos gick ju hur bra som helst XD
På kvällen blir det partyparty igen för hela slanten. På tapeten finns MAGNUS UGGLA och då ska vi hoppa, dansa, sjunga och vara allmänt lyckliga.
Åh, fyy nog ska jag ha roligt. Helgen drar igång lite smått för mig imorron med en nykter kväll med kompisarna. Bara underbart alltså.
Vi har en helt underbar helg att se framemot så låt oss leva i nuet och njuta av livet, tack!

Spelade match mot div.4 nyss. spelade lika och det gick ganska bra för mig ;P hihi^^. fast bara ganska. 2-2 blev resultatet. roligtroligt ;D

Nu blir det först och främst jobb imorron och på fredag och sen drar partyt igång på riktigt.
Tack för mig.

Lite om mycket

Regnet det bara öser ner och tack för det. Jobbar ju hela veckan, så för mig gör det inget att mina kompisar inte kan bli bruna, när inte jag kan det. Haha, själviskt?! Joo, jag vet, men jag jobbar och då orkar jag inte att det ska vara dubbelt så varmt i magasinet som det är ute.

Idag har jag varit på jobbet. Sov ett tag på niorasten, det behövdes kan jag lova. Jag fick titta med ett öga, för att inte se dubbelt. Ungefär så trött var jag innan. När jag låg där och sov på soffan drömde jag att jag spelade handboll och skulle rädda en straff. Jag tar straffen och vaknar av att jag rör på mig väldigt mkt. Då har jag "räddat" straffen i sömn och slått upp en arm rakt upp i luften. SMIDIGT? NEJ.
Sen var det dags att sova igen, på lunchen. Då sov vi en timma. Och då var det så dags att göra bort sig igen, men inte lika mkt denna gången. Vaknade nämligen av att jag snarkade för högt. haha.

Senare ikväll har jag tränat fotboll, i ösregn. Men det var ganska så skönt.
Fick också en boll på min bristning, som nu är så stor att det är sjukt. Har värsta knölen som står ut hur mkt som helst med vatten i på vaden. Det är varken fräsht eller snyggt, enbart fult.

Nej, nu är jag trött och sugen på volleyboll. Blää, hur kan något jag verkligen suger på vara så grymt kul? Ja, det är den stora frågan. Stackars människorna i mitt lag ;) haha. 


Näpp, pjäsen är över. 
Nu går jag och sover.
God Natt

                                        

Livet är bra

Tänk om livet alltid skulle kunna vara så här underbart som det varit idag, då skulle jag njuta och vara överlycklig varje dag. Jag skulle gå med ett leende på läpparna för alltid.

Ja, dagen har bestått av volleyboll, sol och bad. Jag älskar dagar som denna, man njuter liksom bara. Bra folk har också varit med, tack för dessa underbaringar. Idag har man bara kunnat leva, utan att tänka på nåt annat, utan att komma på vad som är dåligt. Bara varit lycklig :D

Helgen då, blev den lika bra som jag trodde? Mjaa, ändå :)

Fredag: Jobb på dagen, så klart. Sen var det bara snabba sig hem, sola och sånt. Senare var det Emes 18 års fest. Det var riktigt roligt ändå, kanske inte årets, men kul. Folkat. Sen for jag till Josse och gjorde henne sällskap hemma, hon var nämligen ensam hemma. hihi^^
Lördag: Vaknade hos Josse, fick typ slita upp henne ur sängen. Sen gjorde vi oss klara, hämtade sanna och cilla och sen åkte vi till havsbadet och såg volleyboll. Det var både regn och sol. Det var mkt trevligt och man blev värsta taggad på att bli bra i volleyboll, vilket jag kanske aldrig blir, men det skulle dock vara grymt roligt. Sen vid halv fyra åkte vi hem och fikade hos Eme, 18års fika :P När det goda fikat  var uppätet gav vi henne presenterna och hon blev glader. På kvällen begav jag mig till Svennis och spelade Volleyboll med en massa underbara människor. Senare gjorde jag, sanna och Josse oss vackra och for till vicktor på 18års fest där. Men där blev jag inte länge, för sen fick jag köra bil ändå till klockan två, sen dog jag i sängen :P
Söndag: Vaknade idag och det var fint väder, blev lycklig. Väckte kompisar och vi drog till cillas hus, en hel hög. Där har jag spenderat min dag, spelat volleyboll, badat och solat. GRYMT. Nu ska jag strax käka, sova och sen på träning, grymt längesen man spelade fotboll. Både roligt och tråkigt att vara tillbaka. Mest skönt :P

Det har som varit en jossehelg i helgen känner jag :P hihi^^

Nu är det middag.


Josse <3

Ensam

Har minst sagt haft en skön kväll. Bara tagit det lungt och gjort det som fallit mig in.
Kom hem från jobbet vid halv fyra, tack kära Inger som kom och hämtade mig i Öjebyn. Det SPÖregnade nämligen, plus att det gick värdens åska. Blää, så hon ringde och sa att jag skulle cykla till ICA. Sagt och gjort. Sen kom denna underbara människa och hämtade mig. Hon är GULD.
När jag kom hem gick jag över till Tove, vi håller nämligen på med en liten hemlighet ;) imorron får ni veta. Jag var där ett tag, men den vart jag så depp att jag gick hem. Har ingen aning om varför :s När jag kom hem fixade jag lite middag och sen for jag ut och cyklade med Inger, trevligt :D Vi cyklade 2,3 mil. Duktiga :P PÅ vägen hem inhandlade jag det godaste som finns, nämligen annanas ;P weei.
Så nu sitter jag här, har nyss snackat med Hanna, har ätit upp annansen och det svider MASSOR på tungan. Blir inte äta nå mer idag kan jag säga, men smarrigt var det ;D
Ska alldeles snart sova, det är ett väldigt tomt hus jag bor i just nu. Längtar faktiskt efter min familj lite granna, fast bara lite :D haha.

Snart är det helg och det är en väldigt jobbig helg jag har framför mig.
Planerna är:

Fredag: Emelie fyller 18 Jobba på dagen, sen snabbt hem, göra sig lite vacker och sen iväg till skogs och ha 18 års fest för Emelie som fyller hela 18 år ;D
Lördag: Vakna tidigt för att ta sig till Havs, där ska vi se beachvolleyboll, sola och bli brun :D Vid fyra är det fika hos Emelie. Mumma ;P Sen på kvällen är det två saker, både Victor och Svenne har partaj :P Hos Victor är det 18 års kalas och hos Svenne är det poolparty. Har inte riktigt bestämt mig ännu hur jag ska göra. Blir lite svårt, men på natten blire i alla fall utgång, jag kör ;D
Söndag: Förhoppningsvis sol. Alltså sola och senare på kvällen har jag fotbollsträning och lite sånt. Skulle hellre spela volleyboll. Men icke det. Det blir fotboll ist ;s

Aja, det är mina planer.
Ha en bra kväll.
NU måste jag ringa Josefina innan hon blir butter :P

Hat

Det suger att sitta här hemma i ett ensamt hus på kvällen och bara tänka. Jag hatar att jag gör det, men ändå gör jag det. Är ensam hemma ikväll, hatar det med. Egentligen ville jag inte att moder skulle åka, men sa att det gick bra. Bara för att hon ska ha roligt. Men åh, jag hatar att jobba.
Som ni ser är det för mycket jag hatar just nu.

har i alla fall haft en trevlig dag på dagen. Jobbade till klockan ett och sen stack jag och kära Josefina till havs, solade och såg på volleyboll. Sanna och Erika höll oss sällskap :P
 
Jag saknar något......och jag vet precis vad!

Längtar till tejp.

Mycket om lite

Regnet det bara öser ner och det gör mig GLAD. Men bara för att jag hoppas på att det ska fortsätta ända fram tills jag får helg, eller okej, det kan få vara bra väder på kvällarna när jag inte jobbar :D haha.
Idag har man jobbat, från tolv till halv två. Sen suttit ute och solat och jäst. 

Min förkylning börjar faktiskt ge med sig, fast nu börjar också hostan komma som alltid kommer efter jag ahr varit förkyld. Inte alls roligt, men snart är den förhoppningsvis över.
Imorron åker min familj bort och är borta till på lördag, det betyder att jag är ensam hemma. Så om det är nån som vill hitta på nåt så är alla förslag välkommna.

Nä, fy. känner att jag har bloggtorka. Dags att äta kubbar och se tv med moder :P
ha en bra kväll.
 


God natt

Det har varit och är en sjuk dag för mig idag. Fick sluta klockan halv elva idag från jobbet, fick dock inte lämna stället förän klockan två. Då körde jag hem dirr och la mig i sängen och sov fram tills nu och nu är klockan kvart över åtta. Snacka om att man sover när man är sjuk. Känner mig inte ett dugg friskare nu, men det kommer väl.
Solen har kikat fram idag, bara för att jag jobbat och bara för att jag är sjuk. Fick dessvärre inte sitta ute idag efter jobbet för mamma, för då skulle jag tydligen bli sjukare. Bajs på det.
Min mobil gick helt och hållet sönder idag, dags att köpa sig en ny. Skit för att pengarna försvinner ;s

Det pirrar liksom i hela kroppen, på nåt sätt är jag lycklig.

Nä, nu är det dags för mig att gå och längta till tejp och sova mig frisk.
Hoppas ni har en lite bättre kväll än mig.

God natt!

Lite ointressant info

Efter en helt och hållet misslyckad lördagskväll sitter jag här med halsont och snuva. Fråga mig inte vart denna förkylning kommit ifrån, men på något sätt har den lyckats bosätta sig i min kropp. Per skulle för ungefär en timma sen ringa mig och vi skulle för ungefär tjugo minuter sen befunnit oss på step in för dagens träning, MEN han har varken ringt eller åkt. Antar att jag får vänta ett tag till, kanske ta på mig lite kläder, bädda sängen och sen ringa Per. Men kanske är det meningen att han ska glömma bort mig, för trots allt så behöver mitt rum dammsugas, det är bara det att jag inte är speciellt sugen på att ta fram denna äckliga mackapär, dessutom verkar solen visa sig lite nu, då kan man ju inte damma av rummet. Det börjar lukta bortförklaringar.

Hade nog kanske förväntat mig en lite roligare kväll än den vi fick. Det blev dock roligare senare på kvällen, när vi åkte till max ett gäng och jag skrattade så att jag dog.
Idag har jag bara tagut det lungt. Till min besvikelse regnade det när jag vaknade och det är väldigt typiskt. Varje gång jag varit ledig denna sommar har det regnat. Just nu hatar jag världen.

Nä, nu ska jag lägga mig under täcket istället för att städa, se tv och invänta bättre tider.
Hade bra.

Sol ;/

Nyss hemkommen från älvsbyn sitter man här och är lite smått deppad. Jobbar nämligen imorron, dock min sista lördag -men utan Lisa, Hur ska jag överleva? Inte nog med att Lisa inte jobbar, väderprognosen visar SOL, en STOR ÄCKLIG SOL. Bara för att jag varit ledig i två dar nu och jobbar en lördag. Fy tusan för vädret. HATA.

Har dock varit en bra kväll i älvsbyn tycker jag. Grymt taggad inför tejp nu. Ska bli riktigt roligt.
Synd bara att jag ska jobba imorron och att jag inte kunde stanna, på grund av att jag kommer få på tok för lite av min nödvändiga sömn. Åter igen - hata jobbet.

Äh, jag tjänar inget på att sitta och hata mitt jobb, jag måste lika mycket fara och jobba imorron.
Hoppas ni får en bättre lördag än mig.
Ha det bra.

Vart försvann solen

Har inte så mycket att säga.
Bara att jag håller på att bli galen.
Vad fan är en sommar utan sol?
Nästan lika bra att vintern kommer tillbaka.
Jag håller på att blekna bort. Ge mig sol.


Kan jag få bli brun igen?! Ge mig soool

FRIHET

Lyckan är funnen - Jag är fri i fyra hela dagar. Det är nämligen så att idag när jag lämnade jobbet gjorde jag det för att inte återvända förän på måndag morron och ingen, förutom Lisa, kan förstå hur underbart det känns. Som jag har längtat efter detta, det är helt sjukt. Solen tittar fram nu också, som jag sagt förut, solen lyser alltid över Böle. Och utan att ljuga, så gör den faktiskt det. Idag när jag cyklade hem från jobbet regnade det hela vägen, ändå tills jag kom till Böleskylten, då tittade solen fram. Och från det ena till det andra, så var det en människa som hälsade på mig, fast jag har ingen aning om vem det var. NYFIKEN!

Nåja, hade inte tänkt uppdatera sådär jätte mycket, bara informera folket om att jag faktiskt lever ännu. Imorron blire att hänga med Josse, förhoppningsvis på havs. Är det dåligt väder där, skiner ju alltid solen i Böle, så det är ju lungt. haha. På kvällen ska vi hänga i älvsbyn, trevligt?! Kanske inte stället, men jag och Josse gör det såklart trevligt.

Nä, nu ska jag ringa kvinnan.
Hade bra

älskade sommar

Inte ens en vecka har gått av uppehållet i fotbollen och jag börjar redan sakna den, det är nästan så att man måste gå och ta febern, har jag blivit sjuk?
Fast det är klart, när man inte behöver åka och träna fotboll, saknar man det. Det hör väl till livet antar jag.

Jobbet idag var extra jobbigt och det tror jag beror på en väldigt tung helg. Jag har inte riktigt kunnat se med båda ögonen, om man säger så. Har jag försökt göra det idag så har allt bara blivit suddigt och två gånger så många människor. Haha, det är sjukt hur mycket sömnen kan styra synen.  Även fast jag tycker att jag sov mycket i natt så somnade jag ändå, fast egentligen är det faktiskt inte så konstigt, med tanke på hur extremt tråkigt jobb jag har, det är nästan så att jag säger upp mig imorron.

Har lite smått panik just nu för lite olika saker. Bland annat över min äckliga spansk som ska komma och hälsa på mig i mitt hus i augusti. Men förhoppningsvis vill någon annan ha henne, för jag har varken tid eller ork. Eller jag skulle kunna ta henne efter helge, när skolan börjat om. För slösa de sista dagarna på sommarlovet vill jag inte, nejtack!
Och sen har vi ju detta hemska, jag vet inte hur jag ska göra. Det är nog det som jag har mest panik över just nu. Orkar inte, men samtidigt så måste man liksom lägga ner lite ork. Hoppas det är som Sandra säger, det är bara i början som man mår så dåligt. Men vad tusan, det ska ju vara roligt. Men inte fan är det roligt.
Äh, dags att börja leva livet Elina, det är ju trots allt sommar. Älskadesommar <3

På torsdag är jag ledig, längtar. då blire nog häng med Josseposse. Förhoppningsvis är vädret med oss så att jag kan få hänga på havs för första gången i sommar. Dock känns det inte allt för roligt, med tanke på hur jag ser ut. Men äh, va tusan, jag är väl inte där för att vara vacker. Eller ah, jo kanske. Kommer dock aldrig lyckas, så varför ens försöka?

Nåja, dags att ta tag i mig själv och skriva ett mail till "min" spansk som förhoppningsvis inte kommer och besöker mitt hus.
Lev och må!




 


Livet ska vara som för en fjäril

Ojoj, tiden bara springer iväg. Början av juli och vad har jag gjort i sommar liksom? Enbart jobbat och jobbat känns det som. Fast sen när man tänker efter så har det ju faktiskt blivit ett och annat volleybollspel, party och varma sommarkvällar. Igår jobbade jag dock, grymt jobbigt. Men sen på kvällen var det party. Träffade massor med människor som jag aldrig trodde jag skulle prata med, men tydligen gjorde jag det. Hehe, det är konstigt vad man kan prata med folk ute, som man aldrig skulle prata med egentligen.
Jag antar att sommarn fortsätter och efter nästa helg är jag fri. Då har jag nämligen jobbat min sista lördag för i sommar, vilket känns grymt skönt. Det betyder att jag kommer kunna ha kul varje helg efter det. GRYMT.

I fredags, ja vad gjorde jag då. Sov till en början efter ett mycket slitsamt jobb. Sen umgicks jag med Tovelove ett tag och det var längesen, grymt roligt.
Sen följde jag med Cilla till Akustikum och såg Storstryk. Gisses vad bra dom är, bättre än när jag såg dem sist.

Till sist vill jag bara tillägga: Livet ska vara som för en fjäril - likt en sommardag

Nu ska jag kika film och senare ikväll blir det Volleyboll och så hos svenne. GRYMT.
Tack och Adjö

Shit happens

Shit happens

Nu slipper jag i alla fall bjuda Lisa på lunch imorron, fast det kanske hade varit lika bra?
Orkar inte.

 
Kunde jag bli mer lycklig? svar NEJ

Nu kan du få mig så lätt

Det har minst sagt varit kaosartat idag på jobbet. Dagen började som vanligt äckligt segt med 16 tågvagnar att lasta och det kan jag säga, till er som inte är så insatta, betyder att en hel eftermiddag går åt till att ha tråkigt, stå där och vänta på pappersrulle efter pappersrulle, det är verkligen ingen lek.
Men som sagt, dagen började segt. Jag och Lisa var som vanligt särbehandlade av en viss människa på jobbet. Idag var det då dags för oss att lära oss lägga ut remsor, vilket vi har gjort i ungefär fyra veckor på fredag. Men tydligen igår blev det lite sämre än vad det brukar, så idag var vi tvungna att lära om oss igen. Jajjamän, men visst kunde vi det nog. Ha, där fick hon. Sen var det dags för nästa särbehandling, hon började skrika på oss. MEN bara på oss, inte på de andra killarna, nää för dessa människor är ju hennes gullebarn. Åååh, vissa gånger har man bara lust att göra nåt som man inte får. Jag försökte hänga mig i en tågvagn idag, skämt å sido. Men i alla fall. Jobbet är ju hemskt, så hemskt att man NÄSTAN inte kan motstå att ta livet av sig. Fast det kanske är tur att man har lite vett i hjärnan och tänker efter så att man inte hänger sig, eller kastar sig framför någon truck.
På eftermiddagen blev det lite bättre. Då anslöt sig även Jim till vårat lilla sommarjobbgäng och stämningen blev plötsligt mycket bättre, eller ah, till en början. Det skönaste och roligaste idag var nog att jag och Lisa blev inlåsta i ett rum i magasinet av Jim och när vi skulle gå ut upptäckte vi att dörren gått i baklås - UNDERBART. Detta innebar alltså att vi slapp jobba, eftersom att vi inte tog oss ut ur rummet. Det gjorde Jim mycket bra.
Senare skällde jobbets gladaste gubbe ut denna människa som är knäpp och det måste jag säga att när han blir sur, jaa då har man verkligen gått för långt. Men tack för att han gjorde det, ananrs skulle hon aldrig blivit tyst.

Aja, nu är jag i alla fall hemma och det är verkligen kaos. Hoppas dock att det går om sig. Vädret skiftar mellan att vara mulet och sol. Skulle dock vara skönt om det blev mulet, med tanke på att jag jobbar även imorron. Uh, jag DÖR. OOOOPS, det fick jag ju inte säga för Jim, men jag gör det i alla fall, eftersom att han knappast läser min blogg.

Nu ska jag KANSKE gå och göra nåt som Lisa tycker och hoppas att jag ska göra, kommer dock aldrig våga. Men man kan ju hoppas att jag får mig nå ryck och helt plötsligt vågar.
Önska mig lycka till!


Va hände?

Alltså, vad tusan skulle jag göra utan Lisa på jobbet. Det måste vara hon som dag in och dag ut räddar dagarna på jobbet. Det finns vissa människor på jobbet som verkligen går en på nerverna och som jag verkligen bara har lust att slå till vissa gånger, men tack Lisa för att du valde detta jobb istället.
 
Idag har väl inte varit min favoritdag om man säger så. Först denna kärring på jobbet och sen matchen. JAG DÖR. Måste jag finnas dagar som dessa?! Ja, tydligen måste jag det. Dock orkar jag inte, menmen. Sånt får man ta. Hoppas dock på en bättre dag de andra dagarna jag har kvar, jobbar ju trots allt till himla lördag. Jag dog igen.

Just ja, skulle ju ringa josse för ett tag sen. Men glömde det i argan. Aja, får göra det nån annan dag. Är ju faktiskt landskamp i skellefteå på lördag och vi hade liksom tänkt fara dit, goode kul ändå. Fast det är ju på havs också, hm. Tror ändå landskamp låter mer lockande faktiskt :P
Tittade just ut genom fönstret och till min stora glädje regnar det. Jippi, kanske regn imorron :D

Hade bra. Hejs