Dagdrömma

Det bästa med litterär gestaltning är att man själv får sätta ord de saker man ibland sitter och dagdrömmer om.

Även fast man hellre skulle uppleva det.

Denna eviga stress

Jag vet att jag borde sova för längesedan, men det går liksom inte.
Sitter faktiskt och oroar mig för studenten, denna lilla grej som typ suger musten ur mig. Går det vara mer stressad över den än vad jag är? Säkert! Men det känns inte så.

Mest stressad är jag nog över att jag är rädd att allt ska bli dåligt och inte sådär extremt roligt som jag verkligen vill att det ska bli. Snälla Gud, gör så att min student blir sådär sjukt rolig!!
Sen vill jag även att balen ska bli rolig, ja, allt kan få bli roligt.

Nu ska jag försöka mig på att sova igen, förhoppningsvis inhandlar jag mig nya skor imorgon så att knät slutar göra ont.

Natti!

Jag längtar efter att börja om, och jag skrattar åt det :D

Jag och Ylva har suttit och taggat idag, taggat för att flytta till Alingsås tillsammans. Om allt går enligt våra planer så kommer det bli ett assupermegasjuktskitBRA dunder år alltså, och vi längtar typ ihjäl oss!

Jag längtar efter att få bara i sjön(?) som ligger precis där, längtar efter att få hoppa från bryggan i det kalla vattnet. Jag längtar efter att träna handboll där nere, längtar efter att gå skola och mysa. Jag längtar efter att typ sitta och prata en hel kväll, utan att någon kommer och stör. Jag längtar efter att bara finnas till och känna att jag duger. Jag längtar till att börja om, komma dit ingen vet vem jag är eller har varit.
Jag längtar till och med till buggkursen jag och min kära kompanjon ska gå. Det kommer bli ett FINT år där nere, det är jag säker på.

Jag bara längtar och längtar, det får man faktiskt göra ibland. Jag längtar också efter att se HV71 ta SM-guld, så det ska jag gå och kolla nu.

Tillsammans med Fil, Müsli och ett glad juice. Har faktiskt sprungit till sjulnäs och tillbaka idag. jag saknar ett par hela joggingskor!

Livet är minsann bra :D


Here I Go Again

Idag är det tisdag och jag kan liksom bara längta utomlands, eller faktiskt också till de helger fram tills dess eftersom att de kommer bli helt oslagbara tror jag. Men jag har tvingat mig själv att egentligen bara leva i nuet men det går liksom inget vidare. Nåja, jag tycker i alla fall att jag tänker på det och det är väl ett steg i rätt riktning?

Jag tog mig en cykeltur istället för löpning idag, får så äckligt ont i knät av mina nya(läs:3 år gamla) skor så jag pallade inte att plåga mig idag. Fast cykla var inte så mycket bättre, jag äger ingen och fick ta mors och den är ju hundra storlekar för liten. Så en sådan önskas i studentpresent. Jag skippade cykeln efter långäs fram och tillbaka och gick i 20 min istället. Jag funderar på att trots det gå ut och springa.

Sen är det handboll ikväll, jag längtar nå så gryyymt!!

Min fina, fina vän Sandra fyller hela 20 år idag. Grattis och välkommen till den dyra delen av livet ;)

Jag längtar till helgen - på tal om att leva i nuet!


Jihoo

Hjälmaredsfolkhögskola: Antagen!

Första steget avklarat

Ok, jag har varit i Cypern för länge nu. Men problemet är att det inte händer så mycket i mitt liv, så jag vet inte riktigt vad jag ska uppdatera om. Nåja, jag gör ett försök!

Idag klarade jag svenskaprovet som man måste klara för att bli polis. Detta var alltså första steget mot utbildningen. Fystesterna är v.21, alltså veckan efter cypern. kan ju lova att jag inte kommer vara i form. Har dock kommit på att jag kan simma nån mil i vattnet, springa intervaller på stranden och sen får Eme tvinga mig göra situps när vi solar. Detta blir fint.

Annars börjar det bli vår och jag vill köpa en ny garderob med nya fina sommarklänningar och skor. fy så härligt. Tråkigt att man inte har några pengar, men roligt att man kanske har en mamma som vi skämma bort en :P

Har precis kommit in efter att har sprungit en mil. Jag har megaont i knäna, kanske dags att byta sina håliga, jätteslitna skor efter tre tunga år? :P

Äh, dags att käka hallon :)


Den 14 maj



Den 14 maj åker vi hit, till Ayia Napa i Cypern.
Kommer bli helt fantastiskt!


Om Gråträsk, tjenA och godis

Jag lovar att min påskhelg har varit fantastisk. Den har verkligen innehållit lite av varje och den blev verkligen så mycket bättre än vad jag någonsin vågat hoppas på.
Gråträsk må jag säga är ett mycket vackert ställe.

Bland annat har helgen innehållit extremt mycket godis och mat. Tror inte jag har varit hungrig en gång sen i torsdags.
Har även sprungit några vänder i byn. Det måste man ju, när man äter så mycket.
Det har även varit grymt mycket vatten på sjöarna. Fast det var värst första dagen, sen blev det minus på nätterna.
Solen har tittat fram varje dag. Det har inneburit lite röda kinder och massor av chill på renskinnen.
Krossat baklyse har vi även fått. Även en tur till Arvidsjaur.
Vindvakar fanns det gott om. Också massor med trevligt folk.
Härliga dagar. Fina kvällar.
Sist, fast egentligen först. TjeNA. Och, jag har bara en sista fråGA.
Sen har vi hunnit med att retas en hel del. Mest har vi nog skattat.

Jag vill inte vara hemma, jag vill vara där. Gråträsk är stället!


Jag sticker till Gråträsk



Jag sticker till Gråträsk, med förhoppningar om att det kommer bli lika roligt som förra året. Varken Tove, Emelie eller Cilla är med och med tanke på att det alltid blir så gaaalet roligt när dom är med så är mina förväntningar absolut inte de högsta.
Men förra året var det iaf gaaaaaaalet roligt!

Tillbaka på måndag kväll.