Elefantfot berättar

Det spelas just nu massa hög musik hur mina högtalare också planeras det poolparty hos linnis på fredag. Det kommer nog bli en underbar kväll med massa underbart folk. Längtar.
Idag har jag tränat och jobbat och lite annat smått och gott.
Imorron blir det hälsa på farmor. Det kommer nog bli bra, nästa vecka ska vi fixa palt, mumma ;)

Ibland får man såna il, man bara längtar och längtar. Det gör jag just nu. Det är nog först nu jag  verkligen förstår vad som har hänt och att det verkligen inte är någon dröm, nej detta är sanning. Riktig himla sanning. Och jag saknar min farfar så mycket att det gör ont. Imorron är det en månad sen världen under mina fötter verkligen rasade. Men jag kan säga till alla er som läser att golvet håller på att byggas upp och snart ska det nog vara klart. Hoppas jag. Men längta, det kommer jag nog alltid göra. Min farfar, han finns men syns inte mer.

Dagens vill ha:  bra väder
Dagens klädsel: Mjukisar, sköönt
Dagens smink: Åssit
Dagens frisyr: Lejd och ful och allt hemskt
Dagens låt: I Can´t make you love me - Bonnie Raitt
Dagens planer: I morse skulle jag jobba, nu äre väl mest sova
Dagens saknad: FARFAR
Dagens dummaste: 
Dagens mysslyckade:
Träningen
Dagens drog: Boken och musiken
Dagens köp:
Dagens godis:
Dagens humör: Trött
Dagens ord: SkithåL

Lev och Må
Elina


dagens

Har inte mkt att skriva just nu, eller rättare, jag orkar inte.

DAGENS VILL HA: bättre kondis
DAGENS KLÄDSEL: mjukiskläder
DAGENS SMINK: ingenting
DAGENS FRISYR: nyduschad
DAGENS LÅT: ingen soldat - Lars Winnerbäck
DAGENS PLANER: Sova
DAGENS SAKNAD: Farfar
DAGENS DUMMASTE: vädret
DAGENS MISSLYCKANDE: Det vi glömde köpa till farmor
DAGENS DROG: farmor
DAGENS KÖP: Ny systemkamera ;)
DAGENS GODIS: inget
DAGENS HUMÖR: Irriterat
DAGENS ORD: CP

Slappa dagar

Idag slutade jag klockan tolv, som alla andra dagar då. Dock dåligt att sluta så tidigt, för då har man åssit att göra när man kommer hem. Måndag och Tisdag har jag vart på sjukhuset hos farmor, men idag, va tusan ska man göra idag? Jadu, jag har ingen himla aning. Nåt blire väl. Ikväll är det iaf fotboll, roligt roligt :D
Min dag började klockan nio på BSK. Sen såg vi sommarlovsmorron, städade, spelade kort, käka och for hem. Slappt :P

Imon
åker jag till kukkolaforsen och degar på midsommar. snacka tråkigt eller vad? Jag hatar att vara med familjen på midsommar, men jaja. Bara bita i det sura äpplet liksom. Hoppas verkligen det blir roligt iaf.
Ååh, nästa sommar ska jag söka nytt sommarjobb, antar att det blir söka konfaläger, eftersom att jag anser mig vara tillräckligt stor då. Hoppas bara jag får det. Hoppashoppas. Då har man ju bil och allt. woho.

Nu ska jag dra mig, ska nog med mamma och pappa och handla och sen på sjukhuset.
NU ska jag städa husvagnen lite :P

Lev och Må
Elina


Eken Cup

Allt är galet här just nu. Jag är trött som tusan, mamma är sur för alla väskor, agnes på match, pappa degar framför tv och farmor ligger på sjukhus alldeles blåslagen efter ett äventyr i trappen en natt för några dagar sen. Inget är som det brukar och borde vara. Allt händer liksom på en och samma gång. Det är lite orättvist tycker jag. Men jag tror nästan det var bra det som hände med farmor, en hel kropps renovering kanske inte är helt fel. För hon har ju liksom inte varit med om lite om man säger så.
jag och pappa var och hälsade på henne idag där hon låg. Hon var inte speciellt vacker, men dock inte lika blå som alla andra säger. De flesta kryddar nog lite. Dock var hon väldigt mördbultad. shiit. min stackars älskade farmor. blää.

Jaja, imorse klockan sex kom vi hem från Eken. Det har varit riktigt roligt, dock roligare förra året. Allt detta har den underbara helgen innehållit:
Handboll, regn, skratt, sol, halkigabollar, telefonsamtal, tunnelbanor, vinst, förluster, grönalund, karuseller, sömn, skottlossning, raketskjutning, fyllegubbar, stockholmska, äckliga dialekter, hejjaramsor, kvasten, skrik, musik, plattänger och mktmktmkt mer :)

NU ska jag dra mig till Emelie.
Eller vickan och hämta MIN bok alla läst :P

Lev och Må
Elina


Sommarjobb och mkt mer

Igår var det begravning för min älskade farfar. Det var nog det jobbigaste jag gjort i hela mitt liv. Men på nåt sätt orkade jag mig igenom hela dagen och det är jag fruktansvärt glad för. Allt känns så konstigt just nu, det känns som att han kommer komma tillbaka och allt kommer ordna upp dig. Det kändes absolut inte som att det var min farfar som låg där i kistan och väntade på att grävas ner under jorden. Men det känns bra att han kommit hem nu. Även fast jag tror att han kommer vara hos farmor när jag kommer dit. Prällen på plats var mkt bra och gjorde hela grejjen mkt bättre och inte lika stelt som det skulle vara med nån annan prälle. Bra jobbat.

Idag åker jag till stockholm med handbollslaget. Vet inte riktigt om det känns så bra att åka, men det lär bli bättre sen tror jag. Nu ska jag fixa min Ipod :)

Första dagen med fotbollsskola idag. Riktigt roligt, men oj vad alla små är jobbiga. Dom gör precis som dom själva vill. Men visst är dom gulliga, hur söta som helst. Det har regnat hela hela dagen. Skit blöt vart jag och riktigt rädd för att bli blöt.
Men jag hoppas jag klarar mig.
Nu ska jag fixa ipoden.

Lev och Må!
Elina

Uppdatering

Begravning imorron. Ångest - på riktigt. Jag dööör tror jag.
Plus en bruten tumme kanske. Det känns som att alla älskar mig just nu, eller så inte.
Sitter här och nyser.

Nu kan jag inte skriva mer, tar så lång tid :)
Bara lite uppdateringar kanske vore bra.

Förresten, victor isaksson, han borde alla få höra, verkligen. Hur bra som helst.
Var bara tvungen ge han lite uppskattning, han är så bra :)

Sommarlov

En seg dag börjar lida mot sitt slut. Sitter här och nyser och snorar. Allergi är dålig skit. Har suttit vid datorn i två timmar nu - PANIK. Borde inte nöta dator söjn länge, men det finns ingen hemma just nu som säger att jag ska gå här i från. Mamma, som jag skulle mysa med ikväll, se tv och äta fruktsallad, svek mig och for ut med skutan med pappa och grannarna. Då blev jag butter och satte mig här, bara för att jag vet att mamma hatar det. Men hon får allt skylla sig själv. Blä för det.
Det enda jag gjort idag är att sola och sovit. Kvällen och natten sög verkligen ut all min kraft från mig, men vad gör det? Det vart en superkväll :D

Dagen igår började klockan sex ;o Skulle kolla på agnes avslutning i kyrkan i sjulnäs. Vi skulle behöva åka klockan kvart i åtta, för agnes skulle vara där tidigare. Men sen ringde sara och sa att hon kunde åka med henne. Elina steg upp en timma för tidigt. Bajs.
I alla fall så var det riktigt bra, men bäst var Linn Karlsson som sjunger otroligt bra. Jag lovar att hela kyrkan grät. ojoj, finns det någon bättre?
Sen åkte jag hem, käka tårta, jordgubbar och smörgåstårta. Sen klockan två bar det av till badhusparken.
Sen spenderades hela kvällen i stan. Mkt mktmkt bra kväll. Den avslutates på max klockan två :P

På måndag börjar jag jobba, jag tror det kommer bli riktigt roligt. Fotbollsskola är bra. roligt.
På tisdag är det begravning för min älskade farfar. Vila I Frid.
På onsdag åker jag till stockholm. Och som Camilla sa "Stockholm är bra skit :D"
På torsdag börjar vi spela :D
På söndag är vi för hoppningsvis i final. På midsommar åker jag till kukkolaforsen. Förhoppningsvis med min nya kamera.


  
  
   
  

Detta ska sättas in i pitetidningen

Vi har en farfar som heter Åke, eller hade. Vi vet inte riktigt vad vi ska säga. Alla säger att vi har en farfar, fast han bara inte syns. Så är det nog, han syns inte, men han finns. Vår farfar, han dog för några dagar sen.

Våran farfar han var en glad underbar person med mycket bra humor. Han var mycket för att berätta olika historier som hänt i hans liv och ofta var det en kändis med i bilden. Han hade varit med om mycket.

Min farfar var jätte noga med att allt skulle vara rättvist, så därför behandlade han oss lika, så lika det gick. Hade Agnes suttit fram i bilen till stan, var det Elina som skulle få sitta fram när vi for hem igen, det var mycket noga. Han tyckte om att bowla, så därför brukade han ta med mig och Agnes till bowlinghallen.

Men hans hälsa satte stopp för bowlingen.

Nu syns han inte, men han finns, speciellt i våra tankar.

Vila I Frid Älskade Farfar


En kompis sa en gång:
Sörj inte det du saknar, utan gläds åt det du har.

Jag sörjer inte längre det jag saknar,

För jag vet hur kort tiden kan vara.

Man måste älska och tycka om den tiden man har kvar.

Min farfar försvann,

Det kan vara lätt att sakna och sörja honom.

Det gör jag också.

Men jag gläder mig också åt det jag har.

För det finns så mycket underbart som finns kvar.

Jag sa en gång för mig själv

?Om farmor och farfar dör, då dör jag med?

Nu är min farfar död och jag dog inte,

Nej tvärtom,

Jag tänker fortsätta leva,

För min farfar Åke.



Lev och Må
Elina

Stockholm

Dags att inse att sommarn är här nu och det är dags att fixa till humöret, Elina.
Inte alls länge kvar nu till jag åker till stockholm och jag har endast bra och vackra minnen där ifrån. I Love Eken Cup med lillpite. Det bara är så. Varma sommardagar, handboll, äcklig mat och hemska förläggningar. Kan det bli mycket bättre. Jag tror knappast det. Inte nog med det, allt underbart handbollsfolk som trängs och hejjar på gräsmattorna. Ghaa, vad jag längar.
Jag har alltid liksom sagt att jag hatar stockholm, men jag tror baske mig att jag måste ändra min åsikt. Jag tror att jag börjar gilla den där äckliga delen av vårat avlånga land. Det är liksom ingen som gjort mig nåt dumt där, så varför hata vår huvudstad?
Så fort jag hör nån snacka om nåt ställe där nere i stockholm blir jag glad, fattar inte varför, men så äre.

Midsommar börjar med stormsteg närma sig och jag ska vara i skogen. Kukkolaforsen närmare bestämt. Och jag vill inte ens dit. Bajs för mamma och pappa som bestämmer. Jag hade sett framemot ett enda år hemma i böleskogarna. Men inte det. Absolut inte. Jaja, jag antar att jag måste göra det bästa av situationen. Jag ska snart köpa min nya kamera och det brukar gå ta en massa fina bilder där om bara vädret tillåter det. Så jag får väl allt leka med min kamera då.

Sängen kallar.
hade fint

Take Care

Sommar

En helt underbar dag börjar gå mot sitt slut - tyvärr. Jag älskar dagar som är såhär. En massa sol, lycka och volleyboll. Jag tycker jag är värd det efter så många dagar med depp. Förlåt farfar, men jag tror du vill att jag ska vara glad.
Allt påbörjades igår när tove ringde och väckte mig klockan nio, hon ville för första ggn i våra liv gå ut och sola. Det var riktigt coolt. Sen låg vi ute och solade till klockan fyra. När jag kom in senare var jag lagomt bränd. Men det kändes bara underbart, för i morse var jag bruner ;P Sen på kvällen tog jag pappa med mig och övningskörde hela vägen till Blåsmark till Ylva. Sen åkte jag  med henne till Jävre och träffade alla där för ungdomsmöte. riktigt roligt. Sen vare hem och direkt i säng.

Denna dagen började halv tio. Tog på mig bikinin och gick ut till mamma och åt frulle i solen. Ååh, det är detta jag längtat efter hela vintern och nu är det otroligt nog här. Tove ringde klockan tio och jag gick över till henne och började sola. Idag solade vi bara till två, för sen var vi så brända att vi inte fick vara ute mer för våra kära mammor. Men inte gjorde det nåt, för vi gick in och såg handboll. Sverige-Rumänien. Troligtvis förlorade sverige, vi hann inte se klart, fotbollsträningen kallade. Riktigt roligt faktiskt. Sen for jag hem. Agnes bakade kladdkaka och jag for med pappa till OK, övningskörde :P
Nu sitter jag här och dör för alla mygg gör mig irriterad. Bajs för dom. Plus att det är dödsvarmt uppe i mitt rum. Bastu. Blää för det med.
Igår var det 27 grader och idag 31,5, underbart

I morron blire stan med tove och sen måla huset. Hihi ;)

Take Care