Himlen är oskyldigt blå

Det är sommar, om det är någon som har missat det och jag älskar det så mycket. Har så sjukt många känslor i kroppen, kan inte riktigt bestämma vart dom ska hamna. Men det känns som att dom hamnar i lycklig-överlyckligfacket som jag finner någonstans inom mig.

Jag ser framemot varje dag, längtar tills morgonen när jag vaknar och det är till och med intressant att jobba.
Idag har jag till och med tvättat en så skitigt fönster att det inte ens gick att få rent, det syntes bara att det gick att se igenom. Imorgon gör jag ett nytt försök på fönstret, det var faktiskt roligt att fixa det!

Nu ska jag dra mig till Josseposse!


En solig midsommar

Det blev en midsommar i Gråträsk även detta år!
Vi har inte gjort mycket mer än sovit, ätit, sovit, tränat, spelat fotboll, sovit, fiskat och sen ätit igen. Vi är ganska duktiga på att göra ingenting i detta gäng, men nog har vi roligt när vi väl gör saker. Min syster däremot badade och det såg kallt ut. Fy tusan, det hade jag aldrig gjort!

Jag har ungefär hundratusen myggbett på min kropp nu, så jag har då det jag gör om jag skulle få lite att göra.

Dags att kolla lite fotboll, sen ta en liten runda med löparskorna på. Imorgon väntas jobb igen, jag har redan den där äckliga jobbångesten. Blää för den! Bara tre veckor kvar nu...


Ta min hand jag följer dig, vi ska åt samma håll

Snart är det bara en månad kvar tills jag får möta Lasse igen, kan knappt bärga mig! Jag blir alldeles pirrig i hela kroppen när jag tänker på att det kommer vara sommar, alldeles ljust ute, förhoppningsvis sol och en massa glada människor när jag nästa gång kommer se honom.
Så otroligt bra!

Det var inte bättre förr, men det ska bli bättre framöver - Lars Winnerbäck


Vilken härlig dag

Jag har tagit mig ur sängen, efter att ha legat deckad tre dagar efter studenten. Men det var det värt, för den tiden var den bästa tiden i mitt liv - hittills!

Sommaren har börjat, även fast värmen lyser med sin frånvaro. Det gör egentligen inte så mycket, annat än att man fryser häcken av sig när man är ute, man kan inte bada, spela volleyboll eller sitta ute en hel kväll. det suger ganska så mycket. Så, jag ser faktiskt framemot sol och värme - trots allt.

Jag längtar till sommaren börjar på riktigt, då man kan sitta ute en hel kväll med sina finaste vänner och bara snacka skit. Då man kan dansa till Håkan Hellström i solnedgången ända fram till soluppgången. Vara vaken hela natten, se då solen aldrig går ner. Längtar tills man kan ligga och sola på stranden, bada i ett mindre kallt vatten. Längtar till volleybollen sätter igång på riktigt.
Efter allt detta, då är jag beredd att flytta.

Men nu lever vi livet och tänker högst på dagen efter, inte längre.


11 juni 2010 - möjligtvis den bästa dagen i mitt liv

Japp, ni läste rätt. Dagen var bästast, underbarast, vackrast, varmast och helt himla fantastisk.
Idag känner jag vemod, jag saknar klassen, har ont i halsen, är trött och vill träffa alla fina SP3B:are igen.

En bättre uppdatering med fina bilder kommer snart, tänkte bara säga att ni borde vara avundsjuka på min fantastiska dag igår. Jag var lyckligast på jorden och hade världens bästa människor omkring mig!
Studentmiddag nu med familjen Hortlund, mysigt :)


Studentens lyckliga dagar

Det stämmer verkligen att man blir lycklig av att ta studenten. Det har hänt en hel del sjukt roliga saker sen sist jag skrev.

Tältningen i söndags blev riktigt lyckad, ganska varm men sjukt kall på morgonen. Myggen var förståss med oss, även fast vi helst skulle slippa dem. Myggmedlet var vår bästa vän. Detta är även det vi har luktat hela veckan. Myggmedel och eldrök är den gemensamma nämnaren när man tänker på de två senaste veckorna. Tur man känner varandra!

Temafesten hos Erik blev även den riktigt lyckad, många skratt och trevliga samtal. Blev dock riktigt trött och åkte hem rätt fort, vid ett var jag hemma. Balen nästa dag kunde ju inte bli förstörd. Men jag och stina prövade på våra fotbollsskills, vilka inte var så bra och slutade med en boll i vattnet. Där Stina även blev nerputtad närmare slutet av kvällen.

Balen på tisdagen var mycket spännande och riktigt rolig. Rödamattan var roligast, sen även att äta middag och umgås med fina människor. det var även roligt att klä upp sig och känna sig lite fin, även fast ja inte kände mig jättefin. Men en i publiken började gråta när hon såg mig, hoppas det var för att jag var fin.

Den roligaste festen var igår, först förfest hos Eva och sedan utgång på Valdino. det var så galet roligt så man nästan började gruva för att ta studenten. Det kommer bli så oerhört tomt imorgon när allt är slut. Vi röjde sjukt bra på Valdino, tog sjuka bilder och bara skrattade massor. Dansade oss alldeles blöta och plåstrade om fingrar. ÅÅh, så sjukt roligt.

Imorgon är den stora dagen, flaket är fixat, klänningen, maten och allt det som hör till. Den bästa tiden är nu!
Jag ska försöka njuta nu så gott det går, för imorgon är studenten över och då börjar livet på riktigt.

Student 2010 - sova i tält

Igår tog vi oss en vilodag och vilade upp oss. Snacka om att jag gjorde det med stil alltså, sov nästan i bilen till arvidsjaur, sov typ i arvidsjaur, SOMNADE när vi såg filmen, sov i bilen hem OCH sov till klockan elva(!) idag. Ska ju tilläggas att jag typ aldrig sovit till 11, utan ställer alltid väckarn på nio. Känner mig gooode utvilad om man säger så. Och lite bakis också, trots NOLL alkoholintag igår. Om en vecka börjar mitt nyttiga liv igen, då är det hårdträning som gäller!

Idag har jag hunnit vara till vickan, sprungit och nu ska jag städa lite åt mamma som hatar att jobba natt. Utanför mitt fönster springer byggarbetare i form av min far och nån annan gubbe. De bygger en altan åt min mor, där ska vi ha roligt i sommar!

Senare idag ska jag käka middag hos vickan och sedan bär det av mot hammenviken för att tälta i natt. Det är just nu 12 grader varmt ute och i natt beräknas tempen sjunka mot 1 grad - jag ränkar med att frysa ihjäl. Ska ta och ladda kameran, för jag planerar att ta många kort som minnen. Tror även att det blir många tävlingar mot de andra samhällsklasserna och mycket lite sömn.

Imorgon kommer jag nog inte göra många knop, handla naglar och alkohol till balen. Sen ska jag sova fram till nästa fest, som är senare på kvällen.
Det är strängt detta med att ta studenten, men himlas så roligt det är :D


Studenttagg!!

Just nu är mina dagar mest fullspäckade med livsnjutning och jag älskar det. Jag njuter av varje dag och jag vill aldrig att detta ska ta slut. Skolan är slut sen en vecka tillbaka och denna vecka har jag mest haft picknick i södra hamn, cyklat in till stan, spelat volleyboll, tränat och bara umgåts med underbart folk. Känns inte alltför krävande om man säger så.

Känner mig liiite stressad över att jag fortfarande inte funnit mig några fina skor till själva studentdagen, eller någon fin kofta att ha på min klänning eftersom att det ska bli typ minus grader på fredag.
Nåja, skit samma. Det löser sig!

Från och med idag ser migg underbara schema ut på detta vis:
Fredag-lördag: Sova på borgarudden med klassen, middag och mys.
Lördag: Tagg med Cilla. 4 år gymnasium är ÄNTLIGEN över.
Söndag-måndag: Sova i tält på pottan
Måndag: Temafest hos Erik
Tisdag: Bal
Onsdag: Fest och utgång
Torsdag: Pynta klassrum, lunch hos Gunny, klä vagnen
Fredag: STUDENT!
Lördag: VILA!

Som sagt, det är snart över och nu ska jag bara njuta av allt som händer.