After X-mas



Jag tänker åka bort imorron, kommer förhoppningsvis hem på söndagkväll, sover och sen åker jag igen. Blir nog inte så mycket uppdatering på ett tag. En sak bara, önska mig LYCKA TILL!!

Det var i alla fall en mycket trevlig kväll igår må jag säga. Många skratt och mycket dans. Även många kändisar stötte jag på under kvällen. Lisa var väl en av de bästa faktiskt, henne har jag inte sett sen i Augusti, så det kändes faktskt väldigt overkligt, men mycket roligt.

Nåja, längre än så kommer jag inte med denna uppdatering. Jag var extremt glad igår och jag vill tillbaka. Borde sova nu så att jag orkar vakna imorron. Gruvar mig extremt mycket, låt det gå bra!! Ska se lite mamma mia så att jag somnar.
Hoppas ni kommer ha en bra vecka.

God natt  

Julafton är över för i år

                                    
Julafton är över och det känns skönt. Nu är det bara nyår som är kvar och jag längtar.

Dagen blev väl helt okej. Den började dock i tårar men slutade bra, mycket bra. Min mor var inte med detta år, vilket verkligen kändes, men det var liksom bara att göra det bästa av situationen. Hon spenderade julafton på jobbet, halv elva till halv tio. hmm, vilket pass.
Mina julklappar blev jag mycket nöjd med, spciellt mitt tomas sabo halsband och min älskade parfym. Sen fick jag även pengar, underställ, täckisar, vantar, sporttopp och några saker till. Mycket bra iaf.
Maten då? Jadu, denna julmat som jag helst skulle slippa. Speciellt när det inte ser ut som att någon rört av den när man ätit klart. Detta betyder alltså att vi kommer få äta julmat flera dagar framåt. Snälla, rädda mig!!  Jag har dessutom en farmor och en farmorssyster som enbart pratar om hur mycket kalorier det är i allt man äter och det tar bort allt som heter matlust från en. Bevare mig väl.
Mamma kom hem vid klockan tio och det var nästan det bästa.

Nåja, mätt i magen och ganska trött begav jag mig halv elva till Josses hus. Kvart över begav vi oss till kyrkan för att sitta där och lyssna och mysa. Många kändisar fanns där, så det var faktiskt mycket trevligt och mysigt.
Halv ett begav jag mig hemåt och där hemma fanns mor och far och syster. De åt kvällsmat och pratade. Många skratt blev det och när jag skulle sova halv två gick det inte alls.

Idag blir det att ta det lugnt och se jönssonligan klockan tre och sen börja göra sig klar inför kvällens bravader. Jag längtar faktikst till det också.

Hoppas ni får en bra dag och kväll


Dagen före den stora dagen

Det är dan före dopparedan och här sitter jag med läxa. Japp, du läste rätt. Jag sitter och pluggar för fulla muggar. Kanske låter värre än vad det är, jag och Ylva har nämligen ett arbete som ska vara inne idag senast klockan nio. Palla det ens. Men ett måste är ett måste och det måste verkligen göras.

Julafton imorron då, som sagt. Vet inte riktigt vad jag ska tycka om det. Jul är lite överskattat, men ändå är det ganska mysigt. Julkänslan finns där någonstans långt bak, kanske hinner den dyka upp mer fram tills imorron. Tydligen har vi varit mycket snälla i år jag och min syster. under granen ligger en stor hög med juklappar som ska delas ut. Jag har lite ångest över hur mycket mina föräldrar spenderat på mig denna julen, men förhoppningsvis har de inte spenderat mer pengar än vad de har råd med. Fick en julklapp idag redan, fast egentligen inte. Ett armbågsskydd för 1400 kronor. Det var väl lite att ta i kanske? Men vill jag kunna spela handboll, så måste jag.

Nåja, mor och far håller på med julskinkan just nu. Mina vänner vill att jag ska komma och spela volle, men min familj vill att  jag ska vara hemma med dem. Det blir nog så att jag stannar hemma, min mor får ju inte bli ledsen såhär dagen innan. Dessutom ska hon spendera julafton på sjukhuset, på sitt kära jobb. Hon åker hemifrån klockan tio och kommer inte tillbaka tidigare än tolv timmar senare, klockan tio på kvällen. Nog ska vi väl se till att överleva det, men det kan gå trögt.

Sen blev det ju som sagt Livskraft till nyår. Det blir nog bättre än bra.

God Jul på er alla.

Nyår



Jag ska till umeå på nyår.
Och jag är glad, tjalalalala

God natt

Jag såg en stjärna falla (och jag orkar inte fixa till texten. Förlåt mig)

Jag såg en stjärna falla
det var inatt när alla sov
jag tror jag önskade
att du var nära

för en minut sen brann den
för en sekund sen försvann den
var det bara jag som såg


Jag såg mitt första stjärnfall i lördags för en vecka sen, det var coolt. Ännu coolare blev det när jag såg ännu ett till i fredags. Två stjärnfall på en vecka, det är inte varje dag. Att det dessutom var mina två första i mitt liv var ännu coolare. Jag önskade mig samma sak båda gångerna - det har inte gått i uppfyllelse. Men snart kanske?

   

Vi hade klassåterträff igår - för åk 6. Det var mycket trevligt faktiskt. Egentligen var det meningen att vi skulle sova där borta på skogsgården, men ingen hade saker med sig utan var tvungen åka hem och hämta, så vi bestämde oss för att sova hemma men vara kvar länge ändå. Och visst var vi kvar länge allt och visst hade vi sjukt roligt. Jag skrattade mer än vad jag gjort på riktigt länge.
Det pratades minnen, lektes lekar, åts mat och sågs film. Själv måste jag nästan säga att Johans kommentar var bland det roligaste på kvällen.
Vi satt och åt, det var någon som sa att nån hade kalas på kårhuset. Johan utbrister; Vaddå, kalas på bårhuset.
Det roligaste var ju att han verkligen trodde att det var kalas på bårhuset. jadu, johan...han är sig lik.
Sen pratades det även om när killarna lekte CS ute i snön och vikctor var vapensäljare, eftersom att han inte ville leka att han sköt ner folk. Tjaa, vad ska man säga, han var mammaspojk.
Sen borde Jens ringa till stefan och säga att han inte alls är ett kylskåp länge, han kom faktiskt på tredje plats i en vighetstävling, inte alls dåligt.
Vi pratade och pratade och pratade. Egentligen skulle jag kunna skriva hur många minnen som helst med denna klass, men det blir allt för många. Vi har liksom gått med varann från sexårs till nian och det hinner bli en heldel på den tiden. Minnena stannar med oss, det är nog ändå ingen som skulle förstå alla knasiga saker vi gjort, vi var en klass för sig, men tusan så roligt vi hade det.

Ikväll ska jag vara med Josse och jag längtar. Vi ska prata och se film. Fast först ska jag träna handboll, eller ska man kanske säga fys?
Nu hade jag tänkt gå och läsa min engelskabok. Lycka till!!


En liten ljus uppdatering


(snön håller på att försvinna ;/)

En liten uppdatering kanske är på tiden,  jag inte haft tid att skriva. Men hinner inte skriva allt för mycket eftersom att det råkas vara skola imorron. Men ÄNTLIGEN LOV.
Kanske bäst att säga att jag ser ljus igen. Det är verkligen på tiden, måste jag säga. När jag kom ut idag var det som att jag öppnade ögonen efter månader av sömn, som att jag inte öppnat dem sen sommarlovet. Känslan av att se ljust på saker och ting vad helt underbar och för en stund kom jag på mig själv med att gå där på stan med ett leende på läpparna. Det var ett tag sen, men äntligen...äntligen.
Har en känsla av att det kan vara på grund av att skolan börjar lida mot sitt slut som jag kan andas igen och det känns bättre än bra. Med tanke på att det är skolan som gör en som man blir. Känns ändå även bra att det har varit en vecka utöver någon annan. Nåja, huvudsaken är att jag ser ljust på saker och ting igen..

Nu börjar det vara dags att se till att magen börjar fungera som den ska igen och det tror jag att det kan göra snart, skolan är ju trots allt över för hösten. Nu är det bara en, förhoppningsvis, ljus vår kvar.

I helgen är mycket planerat, men sen ska jag vila.
Har föresten nytt mobil nummer ;)

Nu ska jag försöka sova
god natt

----

   

Lucia, shopping, tårar och lilla julafton

Det har varit en händelserik helg. Har hunnit med allt och inget kan man säga. Det jag mest av allt borde hinna, har jag absolut inte hunnit, så ni kan ju gissa stressen i mig just nu. Ska dock försöka ta bort den nu genom att börja plugga, sen gå ut och gå och sen träna.

Kevin vann ju idol i fredags, som vi alla säkert redan vet. Men åh, vad bra han var och åh, jag är fortfarande lika kär i honom. Jag vet en som kommer bo i gråträsk i vinter, enbart för att kunna åka till arvidsjaur när jag vill. haha. Jag skulle fortfarande kunna flytta till hålan arvidsjaur för två saker; han och så klart snön.

Och på tal om snö, hjälpars vad det har snöat här i helgen. När jag skulle köra till stan igår var det knappt att man kunde köra bil alltså. Det var inte mkt man såg, allt var vitt. Men fy vad vackert det är. För mig gör det inget att det snöar. Nu vill jag ut och köra skoter.

Lilla julafton igår var trevligt, mat, fika, julklappar, lek och prat. Var hemma klockan två i natt och då var jag minst sagt trött. Vi var femton stycken där och alla körde i princip varsin bil - alla bor nästan på samma ställe - inte konstigt att jorden håller på att gå under. Det var några som skulle åka lite tidigare än andra och så klart var de parkerade längst in. Så vi alla var tvungna att backa ut våra bilar, innan de kunde börja backa ut sina. Det blev himla tjorvigt när några körde fast i den nysnöade snön, men tillslut gick det bra. Bäst för er att observera att det inte var jag kom körde fast!!

Idag ska jag enbart ta det lugnt, plugga, gå och träna. känns bra.
Imorron kommer emelie hem, kommer bli roligt.

Ha en bra dag

Lusse Lelle


Tack vare alla luciatåg jag sett på idag har jag lyckats få tag på det där mycket ovanliga. Det som enbart kommer en gång per år, men är så underbart. Det som ingen egentligen kan sätta fingret på, men det som är så otroligt underbart. Det som får en att bli alldeles varm i kroppen. Det som kallas för julstämmning. Men ändå vill jag bara gråta och jag förstår inte varför. Kanske är det för att allt är så fint, för att alla är så snälla och för att man än en gång kan uppleva detta. Kanske är det för att jag tänker på de som inte får uppleva det vi som är här får göra. Kanske är det för att det är i just dessa stunder som man upptäcker hur mycket man har och hur många underbara vänner man har. Jag tror jag gråter för att jag verkligen inser hur bra jag har det....egentligen.

Problemet är nog att man har svårt att se allt bra man har många gånger. Ofta går man(kanske bara jag) och gräver ner sig för något som egentligen inte är så dåligt. Jag tror att vi ofta bara ser det dåliga som händer. Om i princip hela dagen varit bra och sen på kvällen händer något mindre roligt. Senare frågar någon hur dagen varit. Då svarar man oftast dåligt, eftersom att de dåliga ofta har en tendens till att ta över det som är bra. Jag önskar bara att man kunde se det braiga hela tiden, då skulle allt vara så mycket roligare.

Nåja, dagen har faktiskt varit bra. Har inte ansträngt mig allt för mycket. Har haft en lektion, om man ens kan kalla den för lektion. Ändå började jag klockan åtta...hm.. hur hänger det ihop. Nja, det vet jag inte ens själv. Men tydligen gör det de. Lyssnade som sagt på luciatåg idag, två stycken har det hunnit med att bli. Josse var den vackraste lucian jag sett. Malin sjunger vackrast i världen och jag gråter som ett litet barn när jag hör henne. Önskar att alla borde få höra henne.
Ikväll ska jag se Idol hos sandra och heja på Kevin. För alla vet ju att jag är störtkär i honom..

Hoppas ni får en bra kväll.. Det ska jag försöka i alla fall. Ska försöka hålla mig på vägen. Förhoppningsvis har det slutat snöa lite senare ;P Och förhoppningsvis är det inte så halkigt.
Nu ska jag plugga lite.

Where Are You Christmas



Har egentligen inte så mycket på mitt hjärta just nu, annat än att magen börjar gå om lite, i takt med att vi har mindre och mindre i skolan. För tillfället har jag enbart en bok att läsa, historiainlämning och ett geografiprov, sen jag har jullov. Det känns skönt att säga att sen har jag jullov. Dock måste jag klara provet först, kan bli svårt.

Sparkade för första gången i vinter igår. Det var verkligen härligt. Men hm..när det är 20 minus blir det nästan lite för kallt i ansiktet för att stå ut. Men jag och Vickan trotsade kylan och gick ut. Var faktiskt skönt.
Upptäckte dock ett litet minus på denna uppfinning. Den har ju ingen BROMS. När man är lika duktig som mig på att sparka så behövs det.. haha, skämt å sido. Men när det går sådär jätte fort så behövs det. Rätt som det är ligger jag där med brutna ben. Ni vet ju hur jag kan vara.

Rubriken då? Varför använder jag mig av en så tråkig rubrik?! Jo, det är såhär. Att den dumma julstämmingen inte vill infinna sig i år. Jag börjar bli smått desperat och snart gör jag vad som helst för att den ska komma och hälsa på. Känns inte som att det är december och inte minst som att det är lucia på lördag. Nä, förhoppningsvis kan sanna och josse's luciatåg hjälpa mig en bit på vägen.

Nu är det sova som gäller och sen handbollsträning.
Obeservera att det inte står plugga nånstans.

En miljon underbara minnen

Jag tror att jag blivit bortskämd de senaste inlämningarna vi har haft. Med toppbetyg som slutresultat förväntar jag mig faktiskt toppbetyg på allt jag gör, vilket kan vara väldigt dåligt. Sitter med VÄRLDENS sämsta inlämning på engelska just nu och väntar på att skicka in den. Har lite ångest över att göra det, eftersom att jag inte anser att resultatet blev vad jag hoppades på. Nåja, förhoppningsvis blev det bra.

Idag gick jag hem till Tove för att plugga och det blev en minst sagt rolig pluggstund. Mitt bland koranen och olika mattetal började vi prata minnen och det var inte lite minnen. Nej, under våra snart 19 år tillsammans har vi faktiskt hunnit skrapa ihop en rad minnen. Vi har gjort både roliga och mindre roliga saker. Smarta och mindre smarta saker. En sak är i alla fall säker, idag skrattar vi åt allt vi gjort.



Jag, Tove och Emelie har gjort de mest knasiga sakerna som man bara kan hitta på. Vi satt och skrattade åt de gånger vi lekte Cykelmekaniker på vår uppfart. Vi vi vände cyklarna upp och ner, snurrade på hjulen för att de funkade, spolade dem, plingade på plingan och provade bromsarna. Ja, märks det att vi även lekt med dockor?
En kväll kom jag tove och lisa på att vi skulle cykla hundra varv runt kvarteret. Min syster stod med ett glas saft i handen varje gång vi passerade vårat hus. Vi hann cykla 42 varv innan vi blev trötta. Vi hade dock tänkt återuppta vårt lilla mål nån gång, men än har det inte blivit av.
Många gånger har vi önskat oss en häst, det har vi aldrig fått. Istället har vi på låtsas använd vårt broräcke som häst, det var ju i alla fall bättre än inget. Där red vi dag in och dag ut, tills en dag. Pappa krossade vårat hjärta när han sa att broräcket gått sönder och vi inte längre fick sitta där. Det var få gånger som vi blev så ledsna som när våra hästar dog.
En gång dog Emelies kanin och som alla andra barn ville även hon ha en begravning. Vi skrev några sånger, letade även några i en gammal psalmbok och plockade några ruttna blommor. Sen gick vi ner till järnvägen och begravde kaninen där. Många tårar fälldes den dagen för kaninen. Vi har aldrig gått dit sen dess. Kanske beror det på vår rädsla för spöken, eller så har vi helt enkelt inte orkat bry oss om en liten kanin.
Även min kanin dog en gång. Emelie kände på henne, hon var sten död. Jag grät så mycket att jag slängde mig på marken. Aldrig kan väl någon ha gråtit så mycket för ett litet djur, men det gjorde jag. När jag kom hem från skolan, rödgråten efter en hel dag i tårar, låg min kanin utanför bron i en påse. Öronen stack ut...allt blev värre. Den kaninen ligger begravd någonstans på våran gård. Ber någon mig peka ut vart, kan det hända att jag minns.
Näst sista saken jag har tänkt berätta om är alla de gånger jag och Tove bestämt oss för att se film. Det var alltid jag som valde film, men de få gånger som Tove fick välja film sa jag alltid innan: Du får välja alla utom den,den,den,den... Ja, jag rabblade upp alla filmer utom en. Den jag ville se.
Sen har vi gjort en hel hög andra saker, som att leka ko vid mina gungor. Så klart fick tove vara kossa, eftersom att jag inte ville slicka på någons hand. Leken gick ut på att vara "besökare" på grans, stoppa ner en hand i vatten och sen fick kossan, som i detta fall var Tove, slicka av handen.
Vi har även bott i en möglig koja en natt, rymt över till grannen, haft en egen snickarbod som tillverkade sneda hyllor och bråkat många, många gånger, men alltid blivit sams direkt efter.
Trots allt som hänt. Trots så mycket vi bråkat. Så måste jag säga, ni är bland de bästa vännerna En människa kan få.
 

Isskrapa och Snöborste

En decimeter snö hade fallit idag när jag och sandra hade tränat klart på korpen. Bilen var helt igen snöad och det var svårt att ta sig in i den. Utan det bästa jag hade i den stunden skulle jag inte sitta här just nu. Just då hette mina bästa vänner Isskrapa och Snöborste.
Ja, utan dessa två vänner skulle jag fortfarande sitta där på parkeringen med sandra och undra när det skulle sluta snöa.  Jag anser att dessa två uppfinningar måste vara två av de bästa som någonsin uppfunnits. Tänk er en vinter utan en isskrapa. Tänk er att skrapa rutorna med fingrarna, det skulle väl inte gå särskilt bra, eller? Jag tror inte det, i alla fall inte lika bra som med den underbara isskrapan som idag finns. Tänk er att istället vakna en timma tidigare än vanligt för att gå ut och skrapa rutorna med enbart fingrarna. Ja, det är i alla fall ingenting jag skulle orka göra. Istället skulle jag nog stanna hemma resten av vintern.
Och snöborsten då, varför tycker jag så mycket om denna lilla manick? Jo, därför att exempelvis idag skulle jag inte sett något om inte denna fanns. Nog hade det snöat extremt mycket, men aldrig trodde jag att det skulle hinna snöa så mycket på en timma. Så jag tog fram min underbara vän och började sopa bilen. Så istället för att köra en alldeles igensnöad bil, så fick jag en ganska igensnöad bil med någorlunda sikt åt alla håll.
Tack till de människor som uppfunnit dessa två saker.
Slutsats; Isskrapor och Snöborstar är mycket värdefulla.

 
Detta skulle vara min bil, om inte isskrapan fanns

Även när det är lugnt, är det stressigt

Även fast det har varit en lugn helg, har jag ändå inte haft tid till att sitta ner och göra ingenting. Man kan ju undra när den tiden är tänkt att komma, faktiskt så tror jag inte att den kommer nångång.

I fredags var det klassfest. Helt okej faktiskt. Skrattade och hade trevligt. Sen sov ylva hos mig, jag själv somnade väl vid halv tre efter en liten titt på idol.
Lördag var det plugg direkt klockan tio på morron. Såg färdigt Jeanne D'ark och sen åkte Ylva hem. Jag satte mig ner och började läsa min egenskabok, som för övrigt är på 613 sidor. Om jag läser ut den så får jag min nyårsklänning av min moder som kostar kring 1000 kronor. Så det är ju lugnt värt allt slit med den boken kan man ju säga. Geografi, svenska och ett annat engelska arbete hanns även det med. Klockan två hade agnes match. Tyvärr en försust. Sen hem igen, göra sig klar, försöka äta lite middag och sen iväg igen på Gospel i Jävre. dom var faktiskt riktig bra.
Efter Gospel åkte vi till Nodo och satt där ett tag och sen iväg till Max för endel var hungriga. Hemma klockan ett och började, hör och häpna, plugga. Men orkade inte längre än till halv två då jag så gott som dog på sängen.
Idag har jag sett handboll och pluggat.

Fakiskt så har jag kommit på att jag lever ett väldigt ointressant liv. Det enda jag  gör är att plugga, träna och stressa ihjäl. Magen har börjat krångla igen. Har riktigt ont då och då, oftast bara lite. Men när det är mycket, ja då går det knappt andas. Får kanske avboka lite av mina julplaner för att magen ska bli bra igen. Fast samtidigt kan jag inte göra det, det känns alldeles för dumt. Så vi får väl se hur det blir, egentligen borde jag vila...

Nåja, dags till allt vad läxa heter. Och alla mail som jag borde svara på; Jag gör det när jag får tid. Förlåt.

Märks det att jag saknar sommaren?

 
 

Sommar kära sommar.
Man fäller nästan en liten nostalgitår när man sitter här i sin ensamhet och lyssnar på sommarmusik och ser på underbara sommarbilder. Med enbart tre veckor kvar till julafton och fyra veckor kvar av 2008 börjar jag nu faktiskt längta till sommarn igen, trots att det bara gått några få månader av vintern. Men vet ni vad? Jag kan faktiskt inte hejda mig själv, för jag älskar faktiskt att vara ledig och inte minst älskar jag VÄRMEN.
På sommaren får allt en helt annan form. Människor blir liksom lyckligare, trevligare och roligare. Aldrig har man långt till skratten när man lever om sommaren. Nej, man kan liksom säga att man tar en liten paus från livet på vintern och lever på sommaren. Eller så kan man vända på det och säga att man tar en paus från livet på sommarn och lever på vintern. Ta det som känns bäst för dig.
Faktiskt så längtar jag även lite till fotbollen också(!) Det är som en speciell känsla att springa där i gräset med bara ben och trasiga knän. Eller ska jag kanske säga slänga sig där i det gröna gräset när solen skiner och det är så varmt att man bara vill spricka?!
Sommaren har så mycket mer att erbjuda än vad vintern har. Vintern kan i och för sig erbjuda skoter och handboll, något som jag för övrigt tycker är bland det roligaste som finns. Men sommaren....man kan liksom vara ute när-som-helst, bada, sola, åka båt, sova ute och inte att förglömma; spela volleyboll.
Kort och gott; Jag älskar sommaren och längtar redan till sommarn 2009, som förövrigt ska innehålla mer än vad någon annan sommar gjort och förhoppningsvis blir den roligare än roligast.

Om tre veckor ska jag fira jul
och om fyra veckor ska jag välkommna ett nytt, förhoppningsvis underbart, år.

God jul på er.

Mycket finns på schemat just nu

 
Har pluggat nu en hel del och borde egentligen fortsätta med det. Måste göra en analys om varför inte USA skriver på Kyotoprotokollet - PÅ ENGELSKA, sen måste jag plugga hundra sidor matte för att vi råkas ha prov nästa vecka och sen finns även mitt lilla (läs: stora) geografiprov där bak och luras. Jag kan lova er att det blir en mördar vecka nästa vecka. Bli inte förvånade om ni hittar mig utslagen i något hörn. Kan dock glädjas över att det snart är lov och det är absolut inte överskattat.

Det blev tyvärr en uddamålsförlust igårdagens derby mot strömnäs. Det är sånt man får ta, men jag måste erkänna att det svider lite (ganska mycket) längst in. Tycker nästan att det skulle varit bäst med oavgjort, det var ingen som var bäst, båda lagen var lika sämst. Men tyvärr så råkade jag släppa in ett mål för mycket. Nåja, inte så mycket att göra åt just nu, bara fortsätta kämpa vidare och se till att vinna nästa derby den 21 januari.

Imorgon är det klassfest på schemat. Vet inte riktigt om jag är så sugen på det. Mest sugen är jag nog på att sitta hemma och se idol med en godispåse i handen. Måste ju trots allt hejja på min kära Kevin. Förhoppningsvis finns en tv i norrfjärden så att jag kan bosätta mig framför den.

Handboll på tv nu, samtidigt ska jag plugga och hoppas på att cilla vill komma och hälsa på mig.
Ha en bra kväll

DERBY

Derby snart och här sitter jag - EXTREMT nervös.
Bara hoppas på det bästa nu. 

Derby klockan 20.00 på norrmalmia - LYCKA OSS TILL
Och håll några tummar för oss

Ska egentligen plugga

Har kommit hem från träning precis, ska snart käka lite och sen plugga spanska. Det enda jag har i huvudet just nu är faktiskt just spanaks och DERBY.

Skulle egentligen bara meddela att vi spelar derby mot strömnäs imorron klockan 20.00 i Norrmalmia. Kom och hejja på OSS!!

Nu är det dags att äta och sen plugga.



Jag laddar inför ett derby


Eftersom att min kusin numer tvingar mig att lägga upp en bild till varje inlägg kanske det är dags att börja också. Vet egentligen inte varför jag valde just denna, men kanske för att mina tankar för tillfället befinner sig någon annanstans.

Jag har egentligen en miljon saker att ta tag i, men ungefär noll ork. Så istället sitter jag här och gör inget alls, enbart lyssnar på musik och inser hur ensam jag egentligen är. Okej, nu kanske jag tog i.
Derby finns i mitt huvud mest hela tiden och det gör mig smått galen. Vet inte om jag går med magont hela dagarna på grund av derbyt eller på grund av min oändliga stress. Jag lär nog få veta på torsdag, för då är derbyt spelat.
Jag hoppas att det är vi som ännu en gång får skrika ut vår lycka med orden "BÄST I STAN".

Mitt hjärta slår ett extra slag av lycka varje gång någon kommer fram till mig och säger något i form av "Fan vilken match du gjorde, Elina". Jag blir så glad att jag skulle kunna spricka, något i det slaget. Jag blir nog sällan så glad som när det går bra för mig en match, det är ju liksom det som är så sjukt kul - handbollen alltså.

Nåja, julkalendern börjar snart, ska nog ta och ta fram mina läxböcker än en gång idag och fortsätta med det efter den.
Har spanskaprov på onsdag - Lycka mig till!!

Ha en bra kväll