Vi har också varit 15-16 år ;)

Jag har lovat Sandra bilder från en svunnen tid, bäst att göra som man bli tillsagd ;)

       

Måste även påminna om att denna sommar -05 var en av de bästa i mitt liv ;)

Lisa



Att prata med Lisa kan vara bland det bästa som finns, man avslutar ALLTID med ett leende på läpparna. Visst har det alltid varit fint att ha henne brevid sig hela sitt liv, men det är först när hon flyttat som jag har insett hur mycket jag faktiskt tycker om den tjejen.
Mycket har vi gått igenom, många lekar har vi lekt och skratta har jag nog alltid gjort bäst med henne. Jag minns speciellt de osyliga barnen vi hade när vi var små. Vi hade dem länge, men en dag dog Lisas barn och då försvann mitt också, det var inte lika roligt att leka utan henne.

Det bästa med mars är absolut inte vasaloppet, utan att hon faktiskt kommer hem.


Sommaren med Göran



Jag blir alldeles lycklig och sprallig i hela kroppen när jag ser den här bilden och samtidigt nyss kollat på sommaren med Göran. Den var fin, denna kväll! Skulle vara roligt om sommaren kom så vi kunde göra om den.

Och just nu är det bra, för mina vänner är hemma. En är hemma, en kommer imorgon. Jag är glad för det!

Skidor var det va?!


Lacktights, mittbena och Staffan Olsson

Idag har jag gjort något som jag aldrgi någonsin trodde jag skulle göra!
Idag har jag gjort två premiärer!

Jag har varit utklädd till Cilla!
Jag har haft lacktights(!!) och mittbena(!!)

Jag vet inte riktigt vilket av dessa två som är värst, det faktum att jag faktiskt lovat mig själv att aldrig i mitt liv ta på mig ett par sådana tights eller det att jag faktiskt ser ut som Staffan Olsson i mittbena. Vad som än är värst av dessa två så vet jag då att mittbena nu mer är ett gånget kapitel i mitt liv som nog aldrig mer kommer tillbaka och att lacktights faktiskt kan vara ganska fint, även på mig!

Nåja, jag har en match att tänka på imorron.
Bäst att sova gott nu!

Jag flyttar till Danmark

Jag tror jag flyttar till Danmark, eller i alla fall byter land. Det här var sämst och jag är arg, mina tummar blev alldeles blåa och ändå lyckades dom inte klämma dig T V Å mål till. JAG ÄR ARG!!

Får man byta land? I så fall vill jag byta till Danmark!

Jag vet inte hur man inte tränar

Var tänkt att jag skulle springa intervaller idag, kroppen sa nej och istället blev det en rask prommis med stavar i en timma. Känner mig lite onyttig, fast försöker intala mig själv att vila är bra då och då. Det är faktiskt tre veckor sen sist.

Annars så gör jag verkligen ingenting idag, vad gör man när man inte tränar? Jag har gjort läxa, analyserat bibelord, städat och slappat. vad mer ska man göra för att få tiden att gå? Jag tror inte att jag är gjord för att vila, träning är nog min grej. Jag får myror i brallan när jag sitter still. Denna dag har varit i tre dagar, känns det som.
Men klockan åtta är jag bjuden till Tove, avsked för henne. Vi har fixat värsta grejen åt henne. Samtidigt som det är handboll på fyran, jag tror jag ser handboll hos tove. Det blir super.

Imorgon är det torsdag, sen fredag och helg. UNDERBART!

Och Lasse W vann två priser på P3 Guldgalan, bra jobbat bästLasse!!


Jag sitter och gråter till idrotten

Det blev en runda på 1.1 mil idag på skidor, gick oerhört tungt och jag önskar att jag orkade åka mer än vad jag gjorde idag. Per tyckte också att det såg tungt ut för mig. Nåja, bara ta nya tag och kämpa vidare. Imorgon tar jag en löprunda.

Sitter och se idrottsgalan just nu, är en väldigt trevlig tillställning att kolla på en måndag som denna. Gråter en skvätt då och då, jag blir så glad åt de som vinner pris. Jag skulel så gärna vinna själv, jag skulle så gärna vilja lyckas själv. Jag skulle så gärna vilja stå där, som en lyckad sportstjärna.

Well, jag är ingen lyckad sportstjärna. Men jag är en stjärna i min Fars ögon och jag älskar sport, så man skulle kunna säga att jag är en sportstjärna. Beroende på med vilka ögon man ser.
Idag väljer jag att se mig som en vanlig person som älskar sport.

Nåja, jag får rysningar och inser att min dröm är att stå där och någon dag få ta emot ett pris.
Jag gråter av lycka till någon annan!

Jag ska skidra bort mina små bekymmer

Har precis kommit hem från en tvkväll hos Sanna. Imorgon sticker hon till Umeå och det gör min lite ledsen.
Imorgon ska jag också vara med Tove, vi ska äta middag och åka på bio, Snabba Cash ska vi se. Om en vecka flyttar hon till Göteborg. Det gör mig också ledsen...

Jag inser precis hur ensam jag kommer bli i egentligen lilla Piteå, fast vid detta tillfälle känns det större än störst. Visst har jag mig själv att skylla på ensamheten, med tanke på vilket val jag gjorde när jag flydde mitt liv för att starta på ett nytt i Göteborg. Alla vet ju hur det nya livet gick och här sitter jag med ett halvår kvar av skolan. Visserligen borde jag vara glad över det, men jag inser också hur ensamt detta halvår kommer bli. Jag önskar bara att allt var bra och egentligen som förut. Men man måste gå vidare och kanske börja med att göra allt bra. Fast egentligen är allt bra, jag vill bara ha mina vänner här, eller jag där.
Nu vet jag att det finns vissa personer som sitter och småler för sig själv åt min ensamhet, men gör ni det. Jag bryr mig inte längre om er. Har ni inget bättre för er, så är ni välkommna att skratta åt mitt liv.

Vilket deppat inlägg.
Nu ska jag sova och skidra bort mina bekymmer imorgon.


Take My Life

Chris Tomlin är oerhört bra och jag kan liksom inte sluta lyssna när jag väl har börjat. Han får liksom orden som jag så ofta tänker och känner att bli verklighet, det är vacker, bra och framförallt MÄKTIGT. Halleluja!

Skolan går väl bra, är trött och hemsk men jag tror jag överlever. En sak är riktigt positiv, vi ska skriva ett arbete på samhällsen om vad vi vill. Hur fint som helst. Jag ska skriva om något slags missbruk eller mobbning, har inte bestämt mig ännu men det känns som samhällsproblem i alla fall. Nu kom jag på en till sak, hedersmord. Nåja, jag kommer nog på vad jag ska skriva om, det problemet brukar jag ju inte ha.

Jag har lust att åka bort ett tag, skulle verkligen sitta fint men jag har inte tid. Skidåkningen går först just nu.
Well, jag är ruskigt trött och ska sova nu.
God natt

 
Gode Gud, jag vill utomlands igen!


Jag har startat en skidblogg

Idag har jag åkt skidor, första gången och det gick bakåt!!! Jag dööör, men Berndt har vallat om så förhoppningsvis ska det gå bättre. Det enda negativa med att träna så fruktansvärt mycket som jag gör nu är att jag är hungrig HELA tiden!!
Jag kommer blogga som vanligt på denna blogg, men också på min vasaloppsblogg som jag har startat upp.
Vasaloppsbloggen.blogspot.com

Annars händer inte mycket i mitt liv, mest träning, äta och sova. Ganska skönt ändå. Umgås får jag hinna på helgerna, fast iofs kan det vara ganska vänskapligt att kämpa i skidspåret också.

Nu säger jag god natt också kanske vi ses i skidspåret någon dag.

Jag är full

Det har varit ett helt fantastiskt jullov detta år, mitt sista dessutom. Jag måste faktiskt säga att jag är lite bitter över att det är slut för denna gång, men ändå så är det minsann full fart mot studenten nu. För att göra ett försök till att låta lite positiv så går ju tiden fort.

Just nu är jag full av extas, spelade min första handbollsmatch på massa länge. Gick sjukt bra från början och knät kändes inte ens. Det känns så sjuktsjuktsjuktsjukt bra alltså, jag förstår inte vad som har hänt med mig. Allt kändes så oerhört bra idag och det gör mig så fruktansvärt lycklig!
Jag är full av lycka!

NU ska jag se om Avatar är lika bra som alla säger, tillsammans med Sanna :D


Med vänner som er är det svårt att ha tråkigt

Det var riktigt längesen jag hade en så rolig kväll som jag hade igår. Egentligen gjorde vi inte så mycket, utan vi satt mest och pratade och skrattade, men det var så trevligt och så längesen sist vi gjorde nåt tillsammans.
Vi drack vin och åt ost och kex, pratade, skrattade, skvallrade och sen gick vi ut ett tag på Challange, det var en grymt fin kväll som jag gärna gör om nån fler gånger.


Ikväll var det meningen att jag skulle till Öjebyn och bada med fotbollslaget, men jag har blivit ännu sjukare i natt och halsen gör grymme ont. Så på grund av att jag alltid lyckas bli sjukare än sjukast när jag badar i pool så står jag nog över idag med tanke på matchen som är imorgon också. Så det blir nog en liten tur till Skogsgården här i Böle, ska höra när The Bole spelar och sen blir det väl att sova också. Är troligtvis meningen att Sanna ska sova här också, myemye roligt!!

Ha en bra dag


Det är kallt, det är kallt, det är jättekallt

Det är sjukt kallt ute, men jag tycker det är ganska kul ändå. Eftersom att jag älskar vintern, så måste jag likaså älska kylan. Ändå satt jag och Sanna och tittade på utlandsresor idag och som att vi ska åka bort till våren, ska bli grymme skönt.

Och på tal om Sanna så kan jag ju älska att hon har kommit hem igen, hon gör mig liksom glad. Jag fick en mycket fin present av henne också, ett grönt fint halsband, så nu äger jag ett halsband från ett land som jag inte ens kan stava men har tänkt göra ett försök: Malaisya. Rätt eller fel, jag vet inte men jag tror ni förstår i alla fall.

Imorgon händer det saker, ska träna på steppan, sen blir det ett besök i stan där jag ska handla diverse saker, förhoppningsvis ett nytt datafodral, hem och göra sig lite vacker, till Cilla igen med FINA vänner, äta middag, dricka vin och ha det allmänt trevligt. Jag tror minsann att det kommer bli bra, med dessa vänner kan man aldrig ha tråkigt. 

Efter imorgon börjar mitt nya med nyttiga liv. Jag insåg dessbättre att under dessa hemska veckor har jag trots allt minskat med ett kilo, så det är ju bra. Men för att må bättre så kommer det en nyttig del i mitt liv fram till och med vasaloppet, den får vi se vad som händer. 

Nu ska jag ta mitt frusna jag och bädda ner mig i min säng framför en bra film :)

Jag bjuder på en fin bild på en lite blekare sanna än vad jag har fått beskåda idag ;P

Jag är inte full av pengar längre

Sitter med en filosofi uppgift i handen, det är grymt tråkigt. Men det mest frusterande tror jag är att jag måste förstå, även fast det är omöjligt att förstå något så hemskt tråkigt. Nåja, det är nästan en vecka kvar tills den ska vara inlämnad och jag har faktiskt skrivit två rader idag. Jag känner entusiasmen inom mig...

Mina två första dagar som 20-åring har för det mesta spenderats på step in och i näsdukarna. Har gått och blivit förkyld och det suger. En till sak som suger är att jag inte kan vara i Skelle ikväll, fast å andra sidan kommer det nog bli trevligt här hemma också. Vi är bjuden på middag hos eme och dom, våran och toves familj. VI ska bowla klockan fem och sen äta middag. Mysigt.

En sak jag har kommit på är att det blir så mycket dyrare att bli 20. Jag är inte längre barn enligt bussen, jag är numera ungdom och om sex år är jag vuxen. Puh, det kommer inte bli billigt detta att vara 20. Att gå till sjukgymnasten har hastigt stigit i belopp, från noll kronor per besök kostar det nu 100 hela spänn att träna för att bli frisk igen. Dessutom blir det dyrare att bara träna också.Ojoj, hur ska jag överleva som 20-åring?!


Grattis till mig, 20 år!

Idag har jag levt i 20 år, känns inte riktigt som det. Som jag tidigare sagt, jag tror jag har stannat vid 15.

Nåja, hoppas alla har en lika bra dag som jag har.
Grattis till mig själv ;)

Jag har satt nytt rekord

Vaknade halv två idag. Något slags rekord för mig. Egentligen blev det ganska tidig hemgång för mig igår, men inte blev det tidigt för det. Hemma här var festen i full gång och våra grannar var minsann på g. Så här satt jag och skrattade med alla, visst var det trevligt. Så trevligt att jag inte förmådde att gå och sova. Till slut gick dom hem och jag hjälpte mamma att städa undan. Klockan var fyra när jag släckte ljuset.

I övrigt var kvällen otroligt upp och ner. Ibland var den sjukt trevlig, ibland ville jag bara hem och tiden gick sjukt sakta. Det var sjukt roligt att dansa i alla fall. Klockan tolv var jag less och ringde Per, min räddande klippa kom och så åkte vi som sagt hem hit. Jag fick mig i alla fall ett mycket gott skratt när jag stod och väntade på honom. Vissa personer kan man bara skratta åt.

Idag har jag tränat fotboll,. ätit mat och sett på film. Mycket slappt.
Har precis sett bonde söker fru - en kärlekshistoria. Jag sitter och gråter för mig själv, det är så himla fint. Jag älskar verkligen Magnus och Emma, dom är så himla fina.
Så himla töntig jag är, men jag gråter verkligen.
God fortsättning på er alla!

Och just ja, jag har ju nyårslöften. Bort med godiset, nå min drömvikt, genomföra vasaloppet och sen två sycken lite hemliga sådana, dessa får ni veta nästa år om jag lyckats med dessa.
Och en sak till, jag fyller år på söndag för den som har missat det ;)