Det liksom bubblar i hela kroppen - Jag lever

Jaha, då sitter man här igen. Natt är det va de är. Jag skulle ha gått och lagt mig för ett tag sen. Är värsta trött idag. Hela helgen har jag vart det. Eller aah, det har varit helg i två dagar typ bara. Men i alla fall.
Det är lördag kväll och jag sitter här ensam hemma. Mamma sover, pappa sover och agnes är och spelar SM med Lillpite - kan det bli mer meningslöst eller?
Det jag skriver nu är liksom ett litet tidsfördriv, så jag skriver bara som det kommer. Kanske inte blir så intressant. Kanske blir kvällsdepp. Men ta det inte då seriöst, jag är trött och borde sova. Får inte riktigt som jag vill heller.
Det blir liksom inte som jag vill.

Livet, tjaa vad säger man om det? Jag kan liksom inte säga mer än att det är helt perfekt. eller ahh, visst kunde det vara vissa saker som var lite bättre, utan att säga för mycket. Så livet är utan att överdriva allt för mycket, bra. Så bra som det kan bli. Liksom, inte dåligt och inte helt perfekt.
Och jag blir glad på människor som säger till mig hur mycket jag har förändrats, bara sen jag flyttade hem från Göteborg.
Om jag tänker tillbaka på mitt år i Göteborg så kan jag ganska lätt komma fram till att jag verkligen inte trivdes eller mådde bra där borta. Jag var liksom ledsen varje dag, hatade att vakna men mest av allt hatade jag att vara på skola.
Tack och lov vågade jag flytta hem och det blev underbart.
Så livet leker för mig, jag bor hemma i Pite, leker med mina kompisar och tränar. kan man begära mer än så - egentligen?

Nästa månad kommer min första diktsamling i hela mitt liv och det ska bli underbart roligt. Tänk att jag, Elina Källman, som ville bli proffs, istället får släppa en egen diktbok. Det är coolt. Hjälp vad roligt, hela sverige får chansen att köpa och läsa alla mina dikter. ååh, vad roligt.
Det är med både glädje och rädsla jag ser framemot nästa månad.
Då ska jag vara mer än överlycklig över att jag får vara vid liv.

Lev och Må


Skivsläpp och premiärseger^^

Dagen igår var en mycket lyckad sådan. Jag övervann min rädsla en gång, vi vann våran seriepremiär, det gick bra för mig och Lasse släppte ny skiva.
Vad annars kan man begära av en lyckad dag?

Och på tal om våran premiär. Anja började och stod i tio min, sen böt vi. jag släppte i fem mål resten och sen tog jag massa frilägen. Kan man vara mer än nöjd liksom. Ååh, vad jag älskar att spela handboll.
Boden besegrades med 25-22. Bra, mkt bra.

Just nu sitter jag med mitt himla hemska VEME arbete som aldrig riktigt kommer bli klart. Jag har inte ens börjat. Ska skriva värsta feta arbetet om apartheid. Jag har fyra veckor på mig och det ska typ bli det bästa arbetet jag gjort i hela mitt liv. Denna skola är så mycket mer och bättre än Aspero. Stackars elever på aspero, kommer aldrig bli något - om dom inte blir proffs, men då är jag inte så avundsjuk om jag ska vara riktigt ärlig.

Annars händer inte mkt i Piteå. Har varit en hemsk dag. Somnade på lektion efter lektion idag plus en timma hos farmor. Jag hatar såna dagar. Det braiga är väl att det är helg imon. underbart. Och jag hoppas på den bästa helgen i hela mitt liv.

Emelie var över förra helgen bara sådär. Och jag måste helt ärligt säga att hon var efterlängtad. Den solstrålen saknar man verkligen i första taget. Jag längtar redan tills hon kommer igen. Tove+Emelie+Elina=BÄSTA

Du är det finaste jag vet
och om du vill ha mig,
så kan du få mig så lätt.
Tillsammans är man mindre
Ensam

Jag hoppas att du såg mig idag

Jag hoppas Farfar att du såg mig idag när jag bowlade.
Jag gjorde jätte många strikes och jag vet att du skulle vara stolt om du såg mig då.
Jag kände mig så duktig, strike på nästan varje gång.
Tänkte att du borde vara här nu, lära mig mera hur jag ska göra.
Tänkte att du borde se mig nu, när jag känner mig bra en gång.
Tänkte att du skulle vara stolt.
Åh, farfar. Jag saknar dig.

Bowlade med folk idag. Gick super bra för mig. skit många strikar gjorde jag. wihoo. Det är farfar som har lärt mig : )

Håkan Hellström

Göteborg den sjunde september 2007 åkte jag och några kompisar till Liseberg för att titta på en av mina vänners stora idoler, Håkan Hellström.
Själv tyckte jag att detta skulle bli en trevlig kväll med mina kompisar och inte en trevlig kväll med kompisar och Håkan. Nej, innan kvällen var den ende rätta endast Lars Winnerbäck.
Att stå och vänta i 40 minuter där vi storascen på Liseberg var väl inte var jag hade förväntat mig av kvällen. Men det var så det blev och jag var grymt riktigt uttråkad. Vi tog kort på varann och bildade en massagering.
Tiden gick och varje minut, var en minut närmare Håkan. Pupliken, inklusive mina kompisar blev allt mer spända. Dom ropade och ropade, men själv förstod jag inte riktigt varför. Håkan likosm, det var ju inte Lasse. Så varför ropa?
Klockan blev åtta och håkan tog sin publik med storm, första, andra och tredje låten. Det var liksom inget som kunde hindra pupliken från att vara lycklig. Själv stod jag bara där, funderade på att Håkan kanske inte alls var så dålig som jag trodde och jag kunde ju faktiskt några låtar.
Så spelade han en låt, en låt så underbar och bra att jag började gråta. Han tog liksom tag i mitt hjärta och slet ut det och tog det själv. Gårdakvarnar och skit, vacker och vacker och vacker igen. Håkan Hellström hade vunnit mitt hjärta och jag var helt fast.
Konsterten fortsatte med en bra låt efter den andre. Mellan varje låt var det snack och precis lika bra som låtarna var, var han på att prata.
Håkan älskar verkligen sin puplik och pupliken älskar honom

Hejdå Piteå - Hej Göteborg

Packa klart,
plugga,
duscha,
käka,
OCH SEN DRAR JAG TILL GÖTEBORG/BORÅS :D

allmänt trevliga händelser

ÅÅh, jag borde uppdatera min blogg oftare, men jag orkar inte. Har ingen tid heller för den delen.

I helgen har jag varit i Umeå med mitt gamla fotbollslag som inte längre finns, ISK, och slösat pengar. Vi har haft det mkt trevligt och bott på versta lyxhotellet och varit på spa och sånt skit lyxigt :P haha.
Igår kväll satt vi uppe och bastade till klockan två^^.

I veckan äre skolan som gäller, fram till torsdag. Sen åker jag till Göteborg, träffar Gabbi och gänget, ser håkan hellström och har det allmänt jätte trevligt. Ååh, vad jag längtar.

NU väntar maten.

Lev och Må!
För de gör jag :)