Tydligen är jag en dålig kristen

För tillfället händer det inte speciellt mycket i mitt liv. Jag lever och allt rullar på, inte alls fort och smärtfritt, men jag ska väl se till att överleva hoppas jag. Jag upptäckte precis för ett tag sen att jag inte alls kommer ha speciellt mycket fritid i vinter. Mitt liv kommer med andra ord att ligga i koma ett helt år för att till våren tina upp när alla äckligt glada studenter springer ut. Vilket kunde ha varit jag själv. Deppigt.
Efter att bara ha gått en vecka i skolan är jag redan äckligt less. Jag har redan lyckats samla på mig fyra läxor och nästan alla är klara, vilket är skönt med tanke på hur många läxor jag lär samla på mig till veckan. Nä, ursh jag orkar inte ens tänka på det.
Jag vill bara göra bort det här året så fort som möjligt för att sen kunna leva igen. Snälla, låt det gå riktigt fort.

Gjorde för övligt ett litet test nyss om hur kristen jag är. Jag vet, helt dumt. Men jag kunde liksom inte motstå det. Så jag gjorde det och svaret kommer här:

Satanisten: Du lever i synd och du är dessutom stolt över det. Enligt dig finns inte Gud och om han finns är han helt onödig. Vi är alla gudar och det finns inget rätt eller fel. Du är onanist såväl som vegan - du njuter av pornografi och allt som är fel.

På den yttersta dagen kommer Satan att välkomna dig med öppna armar och det är först då du kommer att förstå att du har valt fel Herre. Vi ber för dig och om du vill försöka att förändra ditt syndiga leverne så är du hjärtligt välkommen att kontakta oss.

Alltså, jag tror jag dör. Hur kan man göra någon sida som denna. Frågor jag fick svara på kunde se ut som denna:
Anser du att en kvinna ska ha rätt att mörda sitt ofödda barn?
Självklart svarade jag att detta var denna kvinnas eget beslut och att hon så klart har rätt att göra abort.
Och tydligen var detta ett fel svar. Det rätta svaret var något i denna form:
Självklart inte, det är en synd att mörda sitt ofödda barn och denna människa tillhör inte Gud om hon mördar sitt barn.

För det första anser jag att denna sida använder sig av fel slags ord. Man mördar inte ett ofött barn. Självklart finns det en plan för detta barn, MEN jag anser inte att man mördar sitt barn om man gör en abort. Mördar gör man ifall man dödar en född människa. Ett foster räknas som barn först efter att abortgränsen är passerad.
Åh, detta gör mig så galen.
Jag själv är kristen, men är inte emot abort. Anses jag som en "sämre" krisen bara för att jag anser att abort är något var och en tar beslut om själv?

Nä, jag saknar faktiskt volleybollen. Skulle inte vara helt fel att gå ut och ta sig en match just nu.

                                     


Vila I Frid sommaren 2008....
Nu ska jag försöka överleva den jobbigaste vintern i mitt liv. Gör jag det, klarar jag av allt sen!



Kommentarer
Postat av: Hanna

okej det där testet låter intresant vill också göra det testet var hittade du det?

saknar tejp:( och er<3

Postat av: Andreas

Jag hoppas att du inte blev alltför upprörd över det där testet, för hela den där sajten är liksom ett skämt :) Alltså, bokstavligt talat ett skämt.



(Angående abort så menar jag att det finns starka argument för att abort är moraliskt fel. Varför skulle en människas ålder eller fysiska position (i eller utanför livmodern) påverka hennes rätt att leva eller hennes människovärde?)

2008-09-16 @ 00:03:43
URL: http://myenemy.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback